Premiile VIP - Ianuarie 2005
    POZA:

Premiile VIP - Ianuarie 2005

Bucuresti, Sala Ronda a Hotelului Intercontinental

Data: 2005-02-02
Iata ca traditia continua, iar prima editie a premiilor VIP din anul 2005 a avut loc in acelasi spatiu select, care satisface gusturile tuturor vedetelor noastre, Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, miercuri, 2 februarie, seara, la ora opt. Ca de fiecare data, invitatii s-au simtit extraordinar in atmosfera plina de eleganta, asigurata de organizatori, gazde perfecte intotdeauna, care stiu sa faca in asa fel incit frumusetea, de orice natura, sa fie la ea acasa la aceste evenimente. Bun gust, rafinament, eleganta si multa voie buna, acestea au fost si miercuri seara coordonatele festivitatii de premiere la Revista VIP, unde personalitati din toate domeniile au avut prilejul de a se intilni la o petrecere in toata puterea cuvintului. Aparitia Mihaelei Radulscu a fost una dintre cele mai spectaculoase, lucru obisnuit deja pentru diva care stie intotdeauna sa impresioneze placut pe oricine. Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg au primit unul dintre premiile speciale in cadrul acestei editii, inminat de Anca Boagiu, iar vedeta de televiziune a avut parte si de o surpriza placuta, un portret realizat de colaboratorul nostru Ovidiu Stanciu, portret care, asa cum a declarat Mihaela, va decora de acum camera micutului Ayan. Alta prezenta remarcabila a serii, de aceasta data din alta sfera culturala, a fost doamna Aurora Liiceanu, care a conferit o nuanta deosebita evenimentului, prin discursul incintator care a precedat decernarea premiului la sectiunea Arte, scriitorului Mircea Cartarescu.

La seria prezentelor feminine exceptionale s-a adaugat designerul Ana Zdravcu, proprietara casei Heliotrop, care a primit unul dintre premiile speciale, inminat de alta vedeta din domeniu, Eli Laslean, si a oferit la rindul sau una dintre surprizele cele mai placute ale serii, printr-o prezentare de moda in cadrul careia eleganta si frumusetea au atins punctul culminant. Pentru ca a fost o seara in care latura feminina a triumfat, recitalul din cadrul festivitatii a fost sustinut de Andra, care, ca de obicei, a venit insotita de tatal sau si a reusit sa captiveze intregul public. Trecind la latura masculina a festivitatii, trebuie mentionat in primul rind premiul pentru mass-media, acordat postului de televiziune Realitatea TV, reprezentat de cele trei personalitati, Mihai Tatulici, Andrei Gheorghe si Robert Turcescu, pentru campania a€œInfern in Paradisa€?. Exprimindu-si recunostinta fata de aceasta actiune care a venit in sprijinul victimelor nefericitului cataclism din Asia, Nuni Turnijati Djoko, ambasadorul Republicii Indonezia la Bucuresti, a urcat pe scena pentru a inmina premiul. Catalin Mitulescu a primit premiul de excelenta pentru Festivalul Sundance/NHK, inminat de Cristian Brancu, iar premiul pentru publicitate a revenit companiei Leo Burnett, pentru campania a€œMasajula€?, fiind inminat de Romanita Iovan.

Reprezentind la nivel inalt Secretariatul General al Guvernului, Mihai Voicu a inminat premiul pentru Contributia la dezvoltarea societatii, lui Valeriu Geambazu (Revista romana de proprietate industriala). Tudor Chitu (Omnis Media) a primit distinctia pentru Evenimentul lunii, cu spectacolul de senzatie, Focul Anatoliei, care a avut loc recent la Sala Polivalenta. Premiul a fost anuntat de Razvan Mazilu.

Balul a fost fascinant, in special datorita prezentei celor mai interesante personaje ale vietii mondene. Daca cea mai spectaculoasa tinuta a apartinut Mihaelei Radulescu, nici Catalin Botezatu nu putea fi mai prejos, venind la fel de elegant ca de obicei. Dan Chisu a venit neinsotit, iar Daciana a avut prilejul sa-si intilneasca fostul iubit, Robert Turcescu. Iurie Darie si Anca Pandrea si-au facut declaratii de dragoste intreaga seara, demonstrind ca sufletul adolescentin conteaza mai mult decit orice altceva. Costel Constantin a venit impreuna cu sotia, iar unul dintre cuplurile care au atras atentia in mod deosebit a fost cel format de Eugen Cristea si Cristina Deleanu.

O alta prezenta feminina deosebita a fost Mioara Mantale, prefectul Bucurestiului, capitala fiind reprezentata si de viceprimarul Ludovic Orban, o prezenta mereu plina de farmec. Nu au lipsit nici Ruxandra Sararu, sau Cristina Stamate, a caror prezenta este mereu la fel de incintatoare. Greii folkului romanesc, Ducu Bertzi si Mircea Vintila, au fost si de aceasta data prezenti la festivitate, stind la masa linga Eugen de la Kripton, care a venit fara colegii de trupa. Dan Lazarica de la Etno a flirtat intreaga seara cu Aida, partenera de scena a lui Fizz, iar Catalin Maruta a venit cu aceleasi haine ca la emisiune, deoarece nu a mai avut timp sa ajunga acasa sa se schimbe. Cristina Teodorescu a venit fara Ionut Chermenski, iar trupa Sistem a fost reprezentata de Florin si Cici, acesta din urma fiind insotit de un prieten de la Baia Mare. Petrecerea s-a terminat destul de tirziu, datorita atmosferei deosebit de placute, specifice acestor evenimente lunare.
94646 afisari
 
         
 
3.0 - 197807 voturi
 

EVENIMENTE VIP