La Morandi sa nu vii cu sacul plin la cintare
    POZA:

La Morandi sa nu vii cu sacul plin la cintare

Bellagio Club

Data: 2008-01-11
INAUGURARE. "Bellagio Club", cel mai proaspat club aparut in peisajul bucurestean, a fost inaugurat in preajma Craciunului, insa de abia weekend-ul trecut a avut loc petrecerea oficiala de deschidere. Cu aceasta ocazie s-a consemnat si primul mare party din 2008.

Invitatii s-au inghesuit cu mic cu mare sa vada cum arata varianta finala a clubului, despre care se spune ca este unul dintre cele mai frumoase locuri de distractie si socializare din Capitala. l Astfel, in afara de locatia destinata petrecerilor de weekend, "Bellagio" mai are in dotare un lounge si o cafenea realizate in stil minimalist.

l Printre primele vedete sosite la petrecere s-au numarat cele trei componente ale trupei Heaven, Adina si cele doua Roxane. Fetele s-au situat in centrul atentiei chiar de la intrare, cind una dintre ele a alunecat zdravan din cauza pantofilor eleganti, dar nu tocmai indicati pentru aceasta perioada a anului. l Imediat a venit si urarea de "Casa de piatra" din partea invitatilor aflati in preajma, care i-au prezis acesteia ca se va casatori in acest an. l Capitolul surprizelor a continuat, de aceasta data, pentru Ombladon si cintareata Celia. Aceasta a venit la "Bellagio" sa sarbatoreasca ziua de nastere a unei prietene, nestiind ca in seara cu pricina va avea loc si petrecerea clubului, iar rapper-ul de la Parazitii - venit si el sa guste din distractiile de weekend alaturi de prieteni - a fost surprins de multimea ziaristilor si a luat imediat pozitie: cu spatele! l Proaspat intoarsa din vacanta, Rita Muresan a vrut sa profite si ea de faptul ca nu s-a adaptat inca la fusul orar al Romaniei si a venit impreuna cu o prietena ca sa se distreze. l Unul dintre cele mai spectaculoase momente ale serii a fost realizat de catre Catalin Botezatu, care a prezentat o colectie mixta de lenjerie intima si costume de baie, extrem de sofisticate si accesorizate, atragind privirile si aplauzele tuturor. l Nu acelasi lucru se poate spune despre trupa Morandi, al carei recital live nu a fost primit cu prea mult entuziasm de cei prezenti. l Fosta sotie a lui Ionut de la Ro-Mania, Ani Cretu, s-a numarat printre cei ce au tinut sa demonstreze ca le plac ritmurile baietilor si a dansat de zor in compania tinarului care o insotea.

95730 afisari
 
         
 
3.0 - 191062 voturi
 

EVENIMENTE VIP