Premiile "VIP", la ceas aniversar, alaturi de performerii lunii februarie
    POZA:

Premiile "VIP", la ceas aniversar, alaturi de performerii lunii februarie

Studioul Antena2

Data: 2008-03-03
GLORIE. Editia Premiilor "VIP" pe luna februarie a fost una aniversara, evenimentul ajungind cu aceasta ocazie la cota 90. Poate ca, si din acest motiv, distinctiile oferite de revista noastra doresc sa devina o traditie si prin prisma transmisiei pe Antena 2, mai ales ca audienta pe luna ianuarie ne-a facut sa fim increzatori pe viitor. Ca atare, luni,

3 martie, la ora 12, in studioul Antenei 2, vedetele au fost prezente la a doua editie, in acest nou format. Si pentru ca echipa cistigatoare nu se schimba, Cristi Brancu a ales-o drept coprezentatoare pe cunoscuta femeie de afaceri Oana Turcu, alaturi de care a format un cuplu foarte agreabil pe scena.Asadar, luni dimineata, invitatii au inceput sa vina in studioul Antenei 2, inca de la ora 9. Primul a sosit Catalin Botezatu, nerabdator sa prezinte ultima sa colectie, cu care a fost aureolat la New York. In programul artistic a mai figurat Cristina Rus, care inca de la editia Premiilor "VIP" organizata la Iasi isi dorea sa cinte la festivitatile organizate de revista noastra. Cu aceasta ocazie, ea a lansat si un hit de vara, care este asteptat in topurile estivale.Un premiu acordat "brandului Tocilescu"

La sectiunea eveniment, a fost premiat spectacolul lui Alexandru Tocilescu, Eduard al III-lea de William Shakespeare. Regizorul nu s-a aflat insa in Bucuresti, asa ca l-a delegat pe bunul sau prieten George Ivascu sa ridice distinctia in numele sau. Acesta, care s-a oprit la Premiile "VIP" inainte de a pleca la Braila, a mentionat ca "premiul a fost acordat brandului Tocilescu".

Premierea lui Alexandru Tocilescu nu a fost insa unicul eveniment teatral prezent la festivitate. Astfel, regizorul Alexandru Darie a fost premiat pentru proiectul Bulandra Underground, prilej cu care piesele de teatru care se joaca in cafenele si baruri au ajuns intr-un teatru mare. De asemenea, fiul lui Iurie Darie a mai fost recompensat si pentru proiectul de pe internet, "Blog the theatre". Cel care a oferit acest premiu a fost Daniel Buzdugan, care a marturisit ca, fiind actor detasat in televiziune, duce dorul scenei si ca, practic, Premiile "VIP" l-au propus pentru un proiect teatral.Catalin Botezatu si-a dat programul peste cap

Un alt proiect indraznet premiat cu aceasta ocazie a fost spectacolul Cabaret, de la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian". Regizoarea Beatrice Rancea se afla la Timisoara, unde indeplinea misiunea de nasa, astfel ca a avut grija sa trimita in studioul Antenei 2 toata echipa, de la dirijor, coregrafi, pina la Catalin Botezatu, cel care s-a ocupat de realizarea costumelor, si actorii Oana Rusu, Alexandru Savu, Paul Lazarescu, Adrian Stefan si Catalin Frasineanu dirijorul Lucian Vladescu si coregrafa Dora Serafimonici.

Pentru a fi prezent la Premiile "VIP", Catalin Botezatu si-a dat programul peste cap. Creatorul de moda trebuia sa plece rapid la o prezentare in strainatate, iar rochiile au fost trimise la aeroport la ora limita, pentru a nu pierde avionul. Botezatu a primit premiul si a mentionat ca va calatori in continuare in lume, "fericit si in mare forma".Mihaela Radulescu, intoarsa din drum pentru ca a trebuit sa-l duca pe Ayan la spital

Emisiunea Duminica in familie, care l-a avut invitat pe Florin Piersic si care a avut un record de audienta, a fost, de asemenea, premiata. Gazda emisiunii, Mihaela Radulescu, plecase catre Premiile "VIP", dar a fost nevoita sa se opreasca, deoarece fiul ei, Ayan, s-a simtit rau si este suspect de varsat de vint. Din acest motiv, Mihaela a trebuit sa mearga la spital, iar premiul a fost ridicat de catre colega ei din echipa Duminicii in familie, Elena Marinescu.

La aceasta editie a premiilor au existat si doua distinctii provenind din zona dezvoltarii comunitatii. Premiul pentru dezvoltarea comunitatii, propus de revista "Eu.Ro.Com", a fost acordat primarului municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, cel care s-a bucurat si cu aceasta ocazie ca lucrurile pe care le-a facut in orasul de sub Copou sint recunoscute. Premiul i-a fost oferit de colega sa de partid, Rodica Nassar, care i-a urat edilului sa mai cistige inca un mandat la Primaria Iasiului. Al doilea premiu, la sectiunea Management, a fost primit de doamna Cristina Racoceanu, una dintre prezentele obisnuite din topul femeilor de afaceri. Motivatia a fost contributia esentiala la informatizarea sistemului sanitar, lucru care se vede in peste 50 de spitale din Romania.Previziunea lui Nico: locul doi la "Eurovision"

Cintaretii si-au luat si ei "partea leului", in sensul in care cel mai important eveniment muzical al lunii, "Eurovision", a fost premiat prin intermediul lui Nico, Vlad Mirita si al compozitorului Andrei Tudor. De altfel, acesta din urma a venit la eveniment insotit de celebra textiera Andreea Andrei, autoarea versurilor piesei Pe o margine de lume, care a multumit revistei "VIP" pentru sustinerea melodiei respective. De altfel, Nico a prezis ca aceasta piesa va ajunge pe locul 2 in finala "Eurovision", iar Andrei Tudor le-a multumit cu generozitate celor care i-au atacat. In final, Nico si Vlad Mirita au cintat, spre deliciul publicului, piesa Pe o margine de lume.

Folclorul a fost, de asemenea, recompensat, in sensul in care celebra interpreta Ileana Ciuculete i-a oferit premiul lui Tinu Verezesan, ale carui piese insotesc aproape toate nuntile romanesti. Tinu s-a aratat extrem de emotionat si a cintat unul dintre cintecele care l-au facut celebru.Gabi Firea si un pariu cistigat de "VIP"

Lansarea celui mai nou cotidian economic, "Financiarul", a fost onorata de un premiu acordat de purtatorul de cuvint al BNR, Adrian Vasilescu. Directoarea ziarului, Gabriela Vrinceanu Firea, a fost incintata sa afle ca domnul Vasilescu mizeaza pe rolul acestui ziar in mediul economic romanesc. In plus, Gabi Firea si-a amintit ca, acum trei ani, revista "VIP" premia "Saptamina financiara" la aparitie si iata, la ceas aniversar, acest saptaminal este lider de piata. Considerind ca acel premiu i-a adus noroc, Gabi este convinsa ca "Financiarul" va avea un parcurs bun si i-a oferit lui Cristi Brancu un premiu "Mister RON".Mariana Nicolesco: "Sanatate, amor si glorie"

Asa cum premiile oferite de publicatia noastra le-au purtat noroc regizorilor Cristian Mungiu si Cristi Puiu, e posibil sa joace acest rol si in ce-l priveste pe Bogdan Mustata, laureat cu "Ursul de aur" la Festivalul de la Berlin, la sectiunea Scurtmetraj. Cel care i-a acordat in trecut premiul lui Mungiu a fost actorul Ion Dichiseanu, astfel ca am dorit sa pastram traditia si l-am invitat pe maestru sa ofere aceeasi distinctie si lui Mustata. Dupa ce a fost recomandat cu caldura de catre Dichiseanu, Mustata s-a declarat fericit si onorat sa primeasca premiul din partea acestuia si a anuntat noi proiecte, destul de indraznete.

Finalul incununeaza Opera, prin urmare diva Mariana Nicolesco a primit un premiu de excelenta, pentru contributia sa extraordinara la promovarea culturii. Spectacolul organizat de Fundatia "Omenia", cu sprijinul doamnei Mariana Nicolesco si al laureatilor Festivalului "Hariclea Darcle", la care au cintat Patriarhul Daniel si Emil Constantinescu, a fost recompensat de revista noastra. Mariana Nicolesco a multumit pentru premiu si a participat la un moment interesant: Oana Turcu i-a urat lui Cristi Brancu "La multi ani!" pentru ziua lui de nastere, prilej cu care soprana de talie mondiala i-a adresat si dinsa directorului revistei "VIP" celebra ei deviza: "Sanatate, amor si glorie!"
91829 afisari
 
         
 
3.0 - 176371 voturi
 

EVENIMENTE VIP