Vedetele au sarbatorit cu fast la Gala Premiilor VIP
    POZA:

Vedetele au sarbatorit cu fast la Gala Premiilor VIP

Taverneria "La Gigi"

Data: 2009-02-24
Editia Premiilor VIP din luna februarie a fost una cu totul speciala. De aceasta data, festivitatea a avut loc chiar in ziua de 24 februarie, cind romanii sar­batoresc Dragobetele, echivalentul neaos al Sfin­tului Valentin. Din acest motiv, gala s-a desfasurat sub semnul dragostei, iar spre deosebire de editiile obis­nuite ale Premiilor VIP, ci­titorii revistei noastre si invitatii au omagiat nu numai personalitatile, au aplau­dat nu doar performan­ta, ci si-au indreptat aten­tia spre cuplurile care au reusit sa imbine cariera cu iubirea.

Gala Premiilor VIP pe luna februarie s-a desfasurat, dat fiind contextul Dragobetelui, intr-un cadru intim, la Taverneria „La Gigi“, din Bucuresti. Chiar daca, spre deosebire de alte evenimente organizate de revista noastra, festivitatea a fost, din pricina spatiului restrins, redusa ca dimensiuni, acest lucru a oferit manifestarii un plus de calitate. Vedetele au fost alese pe sprinceana, iar acest fapt a dat o dimensiune elitista evenimentului. Gazdele, in ­frunte cu patronul localului, domnul Gigi Ciocirlan, si sponsorii evenimentului, Dramun Mariage, firma de catering „Cocosul rosu“ si firma „Professional Events“, care a asigurat sonorizarea, au facut tot ce le-a stat in putinta pentru ca invitatii sa se simta excelent.

Toni Grecu a readus pe scena spiritul Divertis
Umoristul Toni Grecu a incintat asistenta cu doua glume marca… Divertis. Toni a explicat care este asemanarea dintre o sanie si Guvernul Boc, si anume ca „ambele o iau la vale“, iar apoi s-a referit la diferenta de 20 la suta dintre vechiul si actualul buget: „Este aceeasi ca diferenta de inaltime dintre fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, si actualul prim-ministru, Emil Boc“. „In plus, guvernul a facut in secret o varianta a bugetului, scrisa, din spirit economic, pe o singura pagina si in care totul este conceput in cuvinte monosilabice. Cuvintele folosite sint: si, sau, daca, dar, of, jale, mor, vai, Boc“, a adaugat Toni Grecu, spre hazul general.

Traditia merge mai departe in familia Topescu
Cristian si Christel Ungar Topescu au venit la festivitate insotiti de fiul lor, Sebastian Felix. Traditia merge mai departe, deoarece pustiul este jovial precum mama sa si indragostit de sport si de fair-play, ca si tatal sau. Il asteptam, in curind, la microfonul TVR…

Mihai Albu, temator pentru sarcina sotiei
Mihai Albu a avut surpriza sa primeasca premiul tocmai din partea Laviniei, cintareata prezentind, in trecut, ca model pentru cunoscutul creator de accesorii. Din nefericire, Mihai a venit la eveniment fara sotia sa, Iulia, motivind absenta acesteia cu problemele legate de sarcina: „Mi s-a facut si frica, pentru ca n-am mai trecut printr-o astfel de experienta“.

Emil Sandoi, pe urmele lui Rica Raducanu
Acum citiva ani, Rica Raducanu scria istorie pe scena Premiilor VIP, interpretind celebra melodie Ozosep. Acum, a venit rindul antrenorului nationalei de tineret, Emil Sandoi, sa-si demonstreze calitatile vocale. Vizibil emotionat, fostul jucator a acceptat invitatia amfitrionilor serii, Delia Nastac si Andrei Dicu, de a interpreta, in duet cu „regina muzicii oltenesti“, Ionela Prodan, melodia M-a facut muica oltean.

Anca Pandrea, colega de facultate cu sotia lui Stolojan
Sotia lui Theodor Stolojan, doamna Elena Stolojan, a anuntat intrarea in scena a cuplului Iurie Darie – Anca Pandrea, ocazie cu care a facut si o dezvaluire. „Imi face o deosebita placere si onoare sa vi-i prezint pe cei doi prieteni ai mei, desi ii stiti bine, pentru ca v-au bucurat sufletele multi ani. Acest cuplu imi este foarte drag, mai ales ca Anca mi-a fost colega de facultate“.

Farse marca Gheorghe Turda
Farsa serii i-a apartinut lui Gheorghe Turda, care a socat asistenta, spunind ca Lupu si Cornelia Rednic divorteaza. Dupa citeva secunde de buimaceala totala, in care nimeni nu stia ce sa mai creada, maestrul a linistit apele, precizind ca a fost vorba de o gluma. Dar numai in pielea Corneliei si a lui Lupu Rednic sa nu fi fost la ora aceea…

Fiii Ancai Parghel, dezamagiti de autoritati
Una dintre prezentele notabile de la Gala Premiilor VIP a fost cea a fiilor regretatei Anca Parghel, Tudor si Ciprian. Din pacate insa, am aflat de la cei doi ca, desi oficialitatile din Cimpulung Moldovenesc, localitatea natala a interpretei, au promis ca o strada din oras va purta numele Ancai Parghel, proiectul a fost uitat.

Andreea Banica face sacrificii pentru VIP
Chiar daca este insarcinata in luna a saptea, motiv pentru care si-a suspendat concertele si celelalte aparitii in public, Andreea Banica a tinut mortis sa onoreze invitatia la Gala Premiilor VIP. Pentru a ridica premiul la categoria Pop-Rock, Andreea a venit insotita de sotul ei, Lucian Mitrea, dar nu a zabovit la festivitate decit o ora.

Dezvaluire-soc din partea Torei Vasilescu
Actrita Tora Vasilescu a facut o dezvaluire-soc. Inainte de a le oferi premiul Ioanei Ginghina si lui Alexandru Papadopol, doamna Vasilescu a povestit cum s-au indragostit cei doi. Chiar daca, in acea perioada, atit Ioana, cit si Alexandru erau implicati in alte relatii, hazardul a facut ca Papi s-o vada, la filmari, pe viitoarea sa sotie pe jumatate… dezbracata.

Visele implinite ale lui Tudor Giurgiu
Oana si Tudor Giurgiu au fost desemnati „Oamenii lunii“, pentru productia Katalin Varga, premiata cu Ursul de Argint la Berlin. In discursul sau, Tudor Giurgiu a marturisit ca, la inceput, nu gasea fonduri pentru film, dar a primit un ajutor nesperat din Germania. Tocmai din acest motiv, el i-a indemnat pe toti cei prezenti sa creada cu tarie in visele lor, iar acestea se vor implini.

Dragos Stoica l-a adus pe… Gigi Becali
Ex-„mondenul“ Dragos Stoica nu s-a dezmintit. Reprezentantul Radio Romania Actualitati l-a imitat, in stilul sau caracteristic, pe patronul Stelei, Gigi Becali. Aplaudat secunde in sir, Dragos a primit, in gluma, si o „indicatie pretioasa“ de la unul dintre prezentatori: „Domnu’ Gigi, va rugam sa lasati valiza la garderoba…“. Din fericire insa, eventualii curiosi ar fi constatat ca garderoba a ramas… pustie.

Papi si Ioana, un cuplu model
Premianta la categoria Film, alaturi de sotul ei, Alexandru Papadopol, Ioana Ginghina a facut si ea o marturisire: „Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, unde, de altfel, ne-am si indragostit, dar facem casa buna si in spatele camerelor de luat vederi“.

Dumitru Prunariu, alaturi de Alice Barb si de George Ivascu
Obisnuit cu stelele, la propriu si la figurat, cosmonautul Dumitru Prunariu a fost desemnat sa premieze cuplul Alice Barb – George Ivascu. In discursul sau, Alice Barb a marturisit ca alegerea a fost excelenta, dat fiind faptul ca Prunariu este un prieten de suflet, care i-a fost alaturi, in momentele in care ea si George Ivascu au avut probleme in casnicie.

Andrei Gheorghe si bricheta-minune
Fostul realizator tv Andrei Gheorghe a oferit premiul la categoria Politica cuplului Raluca – Valeriu Turcan. In timp ce sotii Turcan vorbeau pe scena despre aliantele politice, neconventional ca de obicei, Andrei Gheorghe a aprins bricheta, luminind asistenta ca la marile concerte. 
94941 afisari
 
         
 
2.9 - 164334 voturi
 

EVENIMENTE VIP