Revista VIP a premiat calitatea la Gala Superlativelor VIP
    POZA:

Revista VIP a premiat calitatea la Gala Superlativelor VIP

Opera Nationala Bucuresti

Data: 2012-01-16
Gala Superlativelor VIP 2011 organizata de revista VIP in colaborare cu TVR 2 a reunit in seara zilei de 16 ianuarie 2012 la Opera Nationala Bucuresti, intr-o atmosfera eleganta, 600 de personalitati autohtone din spatiul public romanesc. Evenimentul, prezentat de Monica Ghiurco si Andreas Petrescu, a reprezentat rezultatul muncii de responsabilizare a publicului, care a contribuit prin vot si anul acesta la desemnarea celor pe care i-am numit cu mandrie reprezentanti ai anului 2011. Sub egida “Impreuna, pentru o Romanie mai buna!” gala de decernare a Superlativelor VIP a aratat inca o data ca revista VIP urmeaza traiectoria evolutiei sociale, fapt demonstrat prin aducerea in lumina a celor ce constituie adevarate valori ale societatii si respingerea atitudinii negative ce s-a manifestat tot mai mult in ultima perioada prin indiferenta si superficialitate. CORUL ACADEMIC RADIO, condus de maestrul dirijor Dan Mihai Goia, a deschis evenimentul cu un moment de vals care anunta ca va urma o gala in cadrul caruia vom avea parte de momente elegante si emotionate din partea invitatilor. Revista VIP a pastrat traditia trofeelor pentru acordarea Superlativelor anului, primul premiu al serii fiind unul dedicat FILMULUI, premiu pentru care l-am avut alaturi de noi pe inegalabilul om si actor, Ion Besoiu. Dupa o asemenea deschidere premiile au curs si i-am avut in continuare pe scena pe Elod Balazsi – Pal, directorul de comunicare ce a facut ca Festivalul Peninsula sa primeasca premiul pentru EVENIMENTUL ANULUI. Chiar daca in momentul de fata ne confruntam cu o perioada dificila, Kelemen Hunor a fost distins in cadrul Galei Superlativelor VIP la categoria POLITICA, Dr. Gheorghe Burnei la categoria STIINTA SI VIATA pentru ca la finele anului trecut a redat unui copil dreptul de a visa la o cariera de pianist, domului Valer Blidar, reprezentat in lipsa de Petre Tulin, presedintele Bancii Comerciale Feroviare pe care premiantul nostru a infiintat-o in 2008, pentru ca ne-a aratat ca exista potential in LUMEA AFACERILOR, fiind cel care ar putea reaprinde spiritul antreprenoriatului industrial romanesc. Pentru CONTRIBUTIE LA DEZVOLTAREA SOCIETATII publicul a ales Let’s do it, Romania!, cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, ce a reusit sa mobilizeze in 2011 pentru Ziua Nationala a Curateniei peste 250.000 de romani din toate judetele tarii. 
Ca de fiecare data, revista VIP impreuna cu cititorii sai au ales sa acorde trofeul Superlativelor anului 2011 si Lizei Panait, pentru cei 20 de ani impliniti in anul 2011 in MODA, lui Radu Afrim pentru ca reuseste sa reziste in lupta pentru libertate in exprimare, primind premiul pentru TEATRU, dar si lui Dan Balan pentru ca a dus succesul in muzica la un alt nivel, merit pe care i l-am acordat la categoria MUZICA. Nu trebuie sa uitam nicio secunda faptul ca suntem romani, iar nationalitatea si folclorul reprezinta o parte din ceea ce ne defineste, motiv pentru care premiul pentru ARTA POPULARA a fost acordat artistului plastic Ion Mitroi, cel care tine in viata traditia Cucuteni, veche de 6000 de ani.


Superlativele VIP urmaresc demersul revistei VIP de evidentiere a oamenilor cu adevarat valorosi, oferind in acelasi timp modele pentru tinerii care se afla la inceput de drum. Pentru ca orice inceput de drum este un pas important in viata fiecaruia, am dorit sa ii aratam inca o data sprijinul celui care a debutat pe scena ca “Micul Print”, Alexandru China Birta primind premiul Superlativelor la categoria DEBUT. Publicul a contribuit inca o data la alegerea premiantilor, fapt dovedit de cele doua premii acordate la aceeasi categorie, rezultat dat de numarul strans de voturi intre cele doua. Astfel ca, Campania ciocolatei ROM, realizata pentru clientul Kandia de McCann Eriksson, reprezentat de Adrian Botan, Mihut Craciun si Gabi Munteanu, precum si apa minerala Borsec, reprezentata de Mihaela Draghici, au fost distinse pe scena Operei Nationale pentru BRANDUL ANULUI
Ramanand in domeniu, am considerat demn de admiratie ca, sub aparentul anonimat, cei de la Radio Romania Actualitati si-au demonstrat competenta profesionala, fiind cel mai ascultat post de radio din Romania. Pentru a primi trofeul Superlativelor VIP alaturi de noi au fost Carmen Ionescu, directorul Departamentului de Productie Editoriala, dar si cei 3 realizatori ai matinalului: Eugen Rusu, Johann Prohib si Felix Crainicu. Premiul pentru SPORT a revenit si de aceasta data lui Lucian Bute, in lipsa acestuia fiind prezent pentru a lua trofeul campionului Rudel Obreja, Presedintele FR de Box. Tot aici merita amintita si demonstratia de Karate facuta de echipa Ashihara, moment in care publicul a tresarit, anuntat ulterior doar ca o simpla simulare. Soprana Felicia Filip, cea care a anuntat premiul pentru ELEGANTA destinat lui Cristian Mandeal, care din pacate nu a putut fi alaturi de noi pe scena Operei Nationale, a facut din acest moment unul cu adevarat emotionant, o preaslavire a talentului si pasiunii depuse pe scena de castigator. Eugen Simion a fost cel care a primit distinctia pentru CULTURA.
Nicio alta prezentare nu este indeajuns pentru a arata maretia faptelor acestuia, care dupa 1990 s-a dedicat intru totul evolutiei culturale a neamului romanesc, acum Presedinte al Academiei Romane si membru de Onoare, distinctie oferita de Papa Ioan Paul al II-lea. Fiind o seara speciala, nu puteau lipsi PREMIILE SPECIALE. Cei care s-au bucurat de aceste premii sunt Stefan Atargovitoae, baietelul de numai 9 ani care a cucerit Italia cu vocea sa la Festivalul de la SanRemo, Gheorghe Verman, fondatorul Antenei Satelor, care in decembrie anul trecut a implinit 20 de ani de existenta, precum si domnului Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR.
Merita inca o data amintit faptul ca publicul a avut o contributie esentiala la desemnarea celor care au urcat pe scena Operei Nationale pentru a primi trofeul Superlativelor 2011. Peste 1500 de votanti au sustinut Superlativele VIP si datorita acestora am putut acorda si un PREMIU AL PUBLICULUI in cadrul Galei Superlativelor VIP. Emotionat peste masura si magulit de o asemenea distinctie venita din partea fanilor si a tuturor celor care au votat, Dan Teodorescu a fost anuntat, inainte de momentul artistic pentru care venise, ca trupa TAXI a iesit castigatoare la concursul Superlativelor VIP, inregistrand cele mai multe voturi. Dintr-o asemenea seara nu puteau lipsi momentele artistice.


CORUL ACADEMIC RADIO, nu doar ca a deschis evenimentul pe ritmuri de vals, dar ne-au incantat si catre finele acestuia cu un moment de divertisment folcloric, tot sub bagheta dirijorului Dan Mihai Goia. Maria Radu, Catalin Josan, Stefan Atargovitoae, Cornelia Tihon, Ianna, Dan Teodorescu si, in inchiderea eveniemntului, Hotel FM, au fost cei care au incantat invitatii serii in pauzele de decernare a Superlativelor VIP. Revista VIP multumeste inca o data celor care au sustinut tot acest demers care a reliefat adevaratele personalitati ale anului si au pus in lumina talentul, pasiunea si dedicatia de care dau dovada cei care contribuie la evolutia noastra sociala si culturala prin rezultatele activitatii lor. Multumim cititorilor nostri pentru ca au demonstrat inca o data ca doar Impreuna putem avea o Romanie mai buna! Evenimentul a fost realizat in colaborare cu TVR 2. 
Partener media principal: Radio Romania Parteneri media: Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Romania Bucuresti Fm, Radio Romania 3Net, RFI, TVR 1, iConcert.ro, Sapte Seri, Ring, Jurnalul National, Comunicate de presa.ro Port.ro, Metropotam.ro, Travel Mix, Afterhours, Vinsieu.ro, Asociatia Bucurestiul meu drag, Evenim.ro 
Sponsori: Curtea regala, Casa de vinuri Husi, Cricova, Lion Gri, Publiserv, Tekart, 360 Revolution, Heliotrop, Banner, Trendy DJ, Best Casting.
37668 afisari
 
         
 
3.0 - 65314 voturi
 

EVENIMENTE VIP