Vedetele si-au invins teama la Raliul VIP 2010
    POZA:

Vedetele si-au invins teama la Raliul VIP 2010

Hoverland Park - AFI Palace Cotroceni

Data: 2010-09-18 18:00:00
Sambata, 18 septembrie, ora 18:00, s-a desfasurat Raliul VIP 2010, organizat de Revista VIP in colaborare cu Hoverland Park. In acest an vedetele au participat la o editie cu totul speciala a raliului: au zburat la 15 cm de sol, demonstrandu-si maiestria in conducerea hovercrafturilor.
Dan Teodorescu, baietii de la Simplu, Cristian Ciocan, Marius Mihalache, Cristian Sabbagh, Monica Rosu, fetele de la Wassabi, Radu Ille au fost doar cateva dintre vedetele care au acceptat provocarea lansata de Revista VIP de a participa la o cursa inedita, pe hovercrafturi. Concursul a avut loc in Hoverland Park, la etajul doi al parcarii din AFI Palace Cotroceni, intr-un decor intergalactic, si a avut patru probe pe masura: Fotbal Intergalactic, Stafeta, Poarta Stelara, Free Style. Cele doua echipe s-au stabilit prin tragere la sorti: cei din echipa alba s-au supranumit "Cavalerii Albi", avandu-l capitan pe Cristian Ciocan, iar cei din echipa rosie si-au ales numele de "Secerea si ciocanul" si capitan pe Francezu' de la trupa Simplu.
Momentele artistice oferite de trupa Park Place, de Fabio si de Alin Blaine au relaxat concurentii, pregatindu-i pentru noi probe pline de adrenalina. Vedetele s-au distrat din plin incercand sa faca fata cu brio probelor concursului, desi masinariile pe perne de aer nu s-au dovedit a fi foarte usor de manevrat.
Castigatorii trofeului Raliul VIP 2010 au fost cei din echipa Cavalerii Albi, acesta fiindu-i inmanat capitanului echipei, Cristian Ciocan. 
75601 afisari
 
         
 
3.0 - 125196 voturi
 

EVENIMENTE VIP