Premiile VIP : seara frumusetii coplesitoare si a reintilnirilor de pret
    POZA:

Premiile VIP : seara frumusetii coplesitoare si a reintilnirilor de pret

Hotelul Grand Phoenicia

Data: 2006-11-07
De zece luni, vorbeam lunar cu Mihaela Radulescu si ne promiteam sa ne vedem la Premiile "VIP"?, de data aceasta in calitate de coprezentator, alaturi de Cristian Brancu. Si, de data aceasta, nimeni nu ne-a mai putut deturna planul! Spatiul primitor de la hotelul "Phoenicia"? a adunat marti, 7 noiembrie a.c., personalitatile, pentru a marca laureatii lunii octombrie. Si cite emotii au fost!

Mihaela a simtit ca nu va putea ajunge la timp, daca trece pe la coafor, asa ca i s-a rezervat o camera de hotel, unde a convocat hair-stylist-ul. La ora opt fix, a coborit ca o adevarata diva! Lumea era deja mai punctuala decit de obicei, asa ca am putut incepe mai devreme.
Cea mai proaspata aparitie a serii a fost Iulia Vintur, eleganta si zimbitoare. Ea a ridicat premiul pentru echipa emisiunii Dansez pentru tine, oferit de un fost membru al juriului acesteia, Razvan Mazilu. Frumoasa blonda a stat la masa impreuna cu Sergiu Matei. Acesta a fost premiat cu multa caldura de un alt operator pasionat: Mihaela. Sergiu este omul de la Pro TV care a filmat o executie in Tibet, salvind din miinile chinezilor un fugar tibetan. Sergiu este efectiv marcat de faptul ca a salvat o viata a unui om cu care nu se va cunoaste niciodata. Aplauze furtunoase pentru el! La rindul lui, Cristian Brancu a premiat unul dintre cele mai mari proiecte media ale acestui an - Mari romani - pentru curajul si miza sa pe valorile nationale. Managementul TVR a fost reprezentat la virf de Horia Romanescu (director de programe), iar "echipa de pe baricade"? l-a avut ca trimis pe poetul Florin Iaru. Elogiile nu au fost necesare: e un demers care si-a adunat laurii.
Apropo de evenimente mari, citeva prezente spectaculoase pe aceasta tema. Ioana Basescu si Bodo au facut o vizita-fulger, in ciuda unor necesitati familiale, pentru ca el, solistul de la Proconsul, sa dea diploma organizatorilor concertului Duran Duran (Laura Janssen de la "E Mag!c"? si Florina Grigoras de la "Volkswagen Romania"?). In public, Gabi Cotabita a marturisit prietenilor din preajma ca a fost cel mai bun show al lunii. "VIP"? nu a putut alege insa intre Duran Duran si draga de Cesaria Evora, al carei concert a adunat mai multi romani ca niciodata.
Aici, moment de magie. Victor Ponta - cel care a premiat Fundatia "Aurel Mitran"? pentru organizare - a aderat la ideea cuplului de prezentatori, anuntind: "Da, daca nu va iesi alt presedinte in 2009, emigrez in Insulele Capului Verde, linga Cesaria!"?. In fine, o a treia "intilnire de gradul zero"?, pentru un eveniment. Cei zece ani de cariera ca stilist ai lui Catalin Botezatu au fost elogiati atit de Mihaela Radulescu, cit si de cea care a venit special pentru a-i da diploma: Elena Udrea. Politiciana democrata nu s-a declarat o specialista, dar a apreciat consecventa in succes a lui Catalin.
Cel mai serios discurs a fost cel al lui Alexandru Arsinel. Celebrul actor a decernat premiul pentru Contributia la dezvoltarea societatii secretarului de stat Sergiu Sorin Chelmu, de la Ministerul Agriculturii, pentru succesul operatiunii de descentralizare a activitatii agricole, un gest decisiv pentru viitorul european al domeniului.
Cel mai emotionant moment a fost cel al Angelei Similea. Mihaela a marturisit ca a avut multe de invatat de la minutiozitatea cu care isi pregatesc fiecare aparitie publica marile vedete ale muzicii romanesti. Si le-a invitat pe scena. Doamna Similea a venit pentru a inmina cu bucurie premiul de excelenta Marinei Voica, o artista mereu tinara. Aceasta i-a adus Angelei un buchet superb de flori de cinepa si si-a curmat emotiile, spunind doar: "Traiasca "VIP"!"?.
Artistii nu si-au incheiat aparitiile pe scena. Spectacolul Revizorul, montat la Teatrul de Comedie, este un succes cert al stagiunii. L-am invitat pe cel care a interpretat rolul principal in varianta celebra a lui Lucian Pintilie din anii a70, Virgil Ogasanu, sa dea premiul regizorului variantei moderne: Horatiu Malaele! Discursul acestuia din urma a fost, parca, mai cuminte decit de obicei, dar banuim de ce: il paste un rol nou. Am vazut o mustacioara mijind pe fata lui Horatiu
"VIP"? a oferit si un premiu special pentru frumusete. Excelentele rezultate ale Mirelei Miertoiu, cea care a ajutat multe vedete cu centrul sau de frumusete, au fost prezentate in culori vii de o clienta care apeleaza la serviciile acesteia: doamna deputat Rodica Nassar.
La final, un premiu dublu, daca putem spune astfel. Maestrul Cristian Topescu a fost invitat sa inmineze premiul Omul lunii celui care a devenit in octombrie dublu campion mondial: Marian Dragulescu. Premiul acestuia a fost ridicat insa de fostul lui coleg Ioan Silviu Suciu, din cel mai frumos motiv din lume. Cu doua ore inainte de evenimentul nostru, sotia i-a daruit lui Marian un fiu, pe nume Richard Alexandru. Stirea a fost anuntata in premiera de dl Topescu, iar Dragulescu a avut, prin urmare, doua succese in aceeasi seara! Seara a avut si momentul sau de arta. De data aceasta, moda! "Double You"? este colectia pe care a propus-o publicului casa "Trends by Adina Buzatu"?. Baieti frumosi, costume avangardiste: nici o femeie nu a parasit masa de la hotelul "Phoenicia"? pina cind nu au defilat baietii!
Seara s-a incheiat, in modul cel mai placut, cu o agreabila sueta. Ah, sa nu uitam faptul ca Alexandru Arsinel i-a spus Mihaelei "La multi ani"? pentru ca a doua zi era onomastica ei! Cotabita si-a luat si el portia de premii, ca si Gabi Balint, totusi ingindurat. Nu stie ce sa aleaga acum in cariera: televiziunea sau antrenoratul? Grea intrebare.
Multe personalitati cunoscute au stat alaturi de noi pina tirziu. Ionut, care a parasit Ro-Mania, i-a explicat lui Dinu Maxer de ce s-a produs divortul. Andreea si Roxana de la Trident, ca de obicei, au sucit mintile barbatilor singuri. Teodora si Ducu Bertzi au comentat cu colegii de masa - Liviu Dimitriu si sotia sa - aparitiile editoriale din "VIP"?. Gheorghe Turda a depanat povesti alaturi de colegele sale de breasla, Narcisa Tcaciuc si Florica Jinga, dar si de echipa de la "VIP"?. Gabi Opris si sotul sau s-au bucurat de compania echipei de la TVR. Una dintre vedetele noi ale televiziunilor, Oana Mudura, a zabovit la vorbe cu ziaristii. Mihai Margineanu a ajuns mai tirziu, venind de la Circotasi.
Presa se intreba intruna, dupa premii: unde este Mihaela? Cei cu ochiul ager au putut sa o descopere, ascunsa dupa barul din incinta, la povesti cu colega ei de banca din liceu: Irina Petrea, adica Super-Nanny de la Prima TV. Ca o vedeta fara fite, Iulia Vintur a stat cu colegii pina tirziu la povesti.
O seara fireasca, intre prieteni.
96088 afisari
 
         
 
3.0 - 196442 voturi
 

EVENIMENTE VIP