Oamenii de afaceri,  vedetele Galei  Premiilor VIP
    POZA:

Oamenii de afaceri, vedetele Galei Premiilor VIP

Clubul Diplomatilor

Data: 2009-05-08 18:00:00
Pe 8 mai, la Clubul Diplomatilor a avut loc editia speciala a Premiilor VIP dedicata Zilei Intreprinzatorilor. Decernarea premiilor s-a integrat in seria de evenimente organizate de Grup Management in cadrul Saptaminii Europene a IMM-urilor, care s-a desfasurat intre 4 si 8 mai la Romexpo. Cu aceasta ocazie, Grup Management a lansat o noua pu­blicatie, IMM Romania. Revista pro­moveaza competitivitatea, spiritul intreprenorial si inovatia prin intermediul oamenilor si al povestilor de succes care i-au propulsat drept modele in mediul de afaceri romanesc.

In gradina Clubului Diplomatilor s-au adunat oameni de afaceri din toate mediile. Dupa-amiaza calduroasa de primavara i-a imbiat pe invitatii prezenti la gala sa schimbe pareri despre contextul economic actual si sa gaseasca solutiile cele mai bune pentru iesirea din criza care a cuprins intreaga lume. Totusi, conversatiile nu si-au pierdut nicio clipa tonul optimist, Iulia Stoica de la ­TINA R, unul dintre cele mai longevive branduri de moda de pe piata romaneasca, recunoscind ca, desi afacerea sa trece prin momente dificile, proiectul continua sa se dezvolte. O demonstreaza si cele 17 magazine TINA R deschise in intreaga tara, incepind cu anul 1994.

Muzica, unul dintre cele mai prospere businessuri
Radu Grozea si Florin Itu, de la ­Emagic ­Entertainment, au fost printre premiantii serii. Ei au fost nominalizati pentru succesele inregistrate fie prin lansarea unor artisti remarcabili, fie prin organizarea unor evenimente muzicale care au reusit sa aduca in Romania nume internationale de rasunet. La primirea distinctiei, Radu Grozea le-a multumit artistilor pe care ii promoveaza pentru suportul si pentru intelegerea pe care i le ofera, apreciind deopotriva increderea pe care acestia o acorda flerului sau in afaceri. Florin Itu, General Manager la ­Emagic Entertainment, a povestit ca a te ocupa de nume internationale precum Madonna, Depeche Mode sau Kylie Minogue poate parea parte dintr-o lume extrem de stralucitoare, dar ca in spatele unor asemenea spectacole stau martore sute de ore de munca, de nopti nedormite si de disponibilitate permanenta de a gestiona contractele artistilor de cite ori este nevoie.

Ioan T. Morar are idei indraznete
Ioan T. Morar, cel care a decernat premiul la categoria Divertisment, a avut citeva idei originale pentru potentiale afaceri. „Asociatia Oamenilor Mici si Mijlocii” sau „Centrul pentru Studierea Marginilor” au fost doar doua dintre propunerile jurnalistului. „Am mai avut o idee acum ceva timp. Cu Ioan Grosan voiam sa infiintam Scoala Romana de Fascinatie. Dar am renuntat”, a recunoscut acesta amuzat.

Departe de ochii lumii
Cu toate ca despre artisti se spune ca vor sa fie mereu in centrul atentiei, Connect R, Mihai Morar si Iulian Moga, fratele „Micului Mozart”, nu au facut vilva, preferind sa discute departe de agitatia evenimentului. Ei au stat retrasi la una dintre mese si au schimbat relaxati pareri, probabil despre viitoare proiecte. Si asta pentru ca mintea creativa a unui artist nu poate lua niciodata pauza. Mihai Morar a speculat destainuirile profesionale ale celor doi, propunindu-le sa fie prezenti la emisiunea lui de la Antena 2, atunci cind va veni momentul unor noi lansari.

Radu Cimpeanu, vesnic tinar
Omul politic Radu Cimpeanu nu pare sa-si piarda din verva, in ciuda celor 87 de ani ai sai. Acesta a fost permanent inconjurat de prieteni, in preajma carora s-a simtit foarte bine. La un pahar de vin, in ambianta muzicii in surdina, Radu Cimpeanu s-a intretinut cu amabilitate cu toate persoanele care au dorit sa schimbe o vorba.

IMM-urile sint pe drumul cel bun
Asa cum au precizat amfitrionii serii, Delia Nastac si Andrei Dicu, in fiecare luna, Premiile VIP recunosc meritele unor oameni deosebiti, fie ca vin din lumea artistica, politica sau din mass-media. Prin distinctiile oferite, revista VIP ofera publicului sau sansa de a-i cunoaste pe cei mai importanti oameni ai momentului, determinindu-i pe cei din urma sa pastreze performantele pentru care sint recunoscuti la cote inalte de excelenta. Editia speciala a Premiilor VIP din data de 8 mai, dedicata Zilei Intreprinzatorilor, arata inca o data faptul ca Grup Management este preocupat sa identifice si sa promoveze nu doar nume cunoscute, ci si inventivitatea si originalitatea unor idei si afaceri care, desi mai putin vizibile, reusesc sa transforme in bine societatea romaneasca. Mai mult, increderea pe care Grup Management o investeste intr-un viitor prosper al mediului de afaceri este inca o dovada ca spiritul intreprenorial din Romania tine doar de curajul cu care oamenii vor munci spre a-si transforma ideile de afaceri in realitati palpabile. Si cum exemplul personal este cel mai bun argument, prin lansarea revistelor VIPMODA si IMM Romania, Grup Management dovedeste ca acorda credit mediului de afaceri si potentialului de dezvoltare pe care acesta il are, chiar si in contextul economic actual. Mai notam faptul ca momentele artistice au fost sustinute de Roxi Rocks, Andreea Antonescu si Rallsa.
84967 afisari
 
         
 
3.0 - 159330 voturi
 

EVENIMENTE VIP