Performerii Romaniei, celebrati la Gala Superlativelor VIP 2008
    POZA:

Performerii Romaniei, celebrati la Gala Superlativelor VIP 2008

Palatul Stirbey

Data: 2008-12-09
Superlativele VIP 2008 au reunit, aseara, la Palatul Stirbey performerii care au intrunit sufragiile “electoratului” format din cititorii revistei noastre, precum si invitatii speciali ai acestora. Intr-o atmosfera de gala, show-ul organizat de revista VIP, in colaborare cu TVR 3, a reunit peste 300 de vedete din medii diferite, showbiz, sport, politica, mass-media si din lumea afacerilor. Prezentat de Eda Marcus si de Mihai Cioceanu, ambii de la TVR, traditionalul eveniment a sarbatorit adevaratele valori nationale si tocmai din acest motiv, spectacolul s-a desfasurat sub egida “De ce Romania?”.
Pentru a nu va pune prea mult rabdarea la incercare, va prezentam laureatii serii, precum si contracandidatii lor in lupta pentru premiile VIP.
La categoria Presa scrisa, laurii au revenit agentiei Mediafax, care a devansat Jurnalul National si Romania Libera. Premiul a fost decernat directorului general al Mediafax, Cristian Dimitriu, de Simona Gheorghe, senior editor la Realitatea TV.
Campania “Tu stii ce mai face copilul tau?, realizata de Pro TV, a fost desemnata castigatoare la categoria Televiziune, iar premiul a fost inmanat Paulei Herlo si lui Cosmin Stan, de catre Alex Bittman. La aceasta categorie au mai fost nominalizate campaniile “Unirea – 90 de ani” (TVR) si “Jaful din hypermarket” (Realitatea TV).
TVR si-a luat revansa la categoria Divertisment, unde producatorul Liana Sandulescu a ridicat premiul oferit de Marian Ionescu, pentru organizarea Festivalului International “Cerbul de Aur”. Au mai fost nominalizate emisiunile “Divertis Mall” si “Happy Hour”.
Celebra soprana Mariana Nicolesco i-a decernat premiul pentru contributia la dezvoltarea societatii doamnei Carmen Radu, presedintele EXIM BANK, celelalte nominalizate fiind Crucea Rosie si Nokia.
La categoria sport, olimpicii de aur de la Beijing au castigat lupta cu ceilalti doi nominalizati, Lucian Bute si Simona Halep. Prezente la festivitatea organizata de revista VIP, campioanele olimpice Alina Dumitru si Georgeta Andrunache au primit premiul din mainile omului de televiziune Andi Vilara.
Catalin Botezatu a iesit victorios la categoria Moda, in dauna lui Mihai Albu si a Romanitei Iovan, iar distinctia i-a fost acordata de Claudia Pavel (Cream).
Marius Mihalache a fost cel care a anuntat premiul pentru categoria Film, acordat lui Nae Caranfil, pentru pelicula “Restul e tacere”. In lipsa regizorului, distinctia a fost ridicata de actorul Ovidiu Niculescu. La aceeasi categorie au mai fost nominalizate filmele “Megatron” (regia Marian Crisan) si “O zi buna de plaja” (regia Bogdan Mustata).
Traian Ilea si Valeria Codorean sunt noii laureati la categoria Folclor, unde celebra lor piesa “Pusca si cureaua lata” a avut castig de cauza in fata pieselor semnate de Sofia Vicoveanca sau de cele apartinand Corneliei si lui Lupu Rednic. Premiul a fost anuntat de doamna Niculina Merceanu, realizator de emisiuni folclorice la TVR.
La categoria muzica Pop Rock, Stefan Banica jr. a iesit invingator, in dauna lui Horia Brenciu si a lui Crazy Loop, iar castigatorul a primit distinctia din partea lui Pavel Stratan.
De asemenea, revista VIP a acordat si trei premii speciale. Primul a fost primit de doamna Camelia Teodosiu, seful departamentului de marketing din cadrul Societatii Romane de Radiodifuziune, din mainile cunoscutei actrite Margareta Paslaru. De asemenea, David Neacsu a oficiat premierea firmei Dacia, reprezentata de domnul Eduard Croitoru, iar Eda Marcus si Mihai Cioceanu i-au oferit o distinctie similara lui Dan Puric.
La categoria Evenimentul Anului, aplauzele s-au indreptat catre promovarea Summitului NATO, iar premiul oferit de Adrian Cioroianu a fost ridicat de producatorul TVR, Claudiu Lucaci.
In fine, Omul Anului a fost desemnat Inalt Prea Sfintia Sa, Patriarhul Daniel.
Momentele artistice care au starnit aplauzele invitatilor au fost interpretate de Traian Ilea si Valeria Codorean, Ansamblul Hora, trupa Impact si de dansatorii Adrian Petrescu, Olivia Popa si Catalin Munteanu, proaspat calificati la Campionatul Mondial de Salsa.


Pentru imagini de la eveniment, accesati VIP TV

 

115148 afisari
 
         
 
3.0 - 193288 voturi
 

EVENIMENTE VIP