Premiile VIP - Aprilie 2005
    POZA:

Premiile VIP - Aprilie 2005

Hotel Intercontinental, Bucuresti

Data: 2005-05-01
Ziua de 9 mai a adus cu sine o noua editie a premiilor VIP. Sala a fost plina de personalitati de marca ale vietii culturale, politice si sportive romanesti. Ii amintim pe Angela Similea, Ovidiu Komornyik, Mircea Geoana, primarul Adriean Videanu, Ion Lucian, Leonard Doroftei, ministrul Ene Dinga. Au fost insa si altii. Ne-a mai onorat cu prezenta, pentru scurt timp doar, Ovidiu Lipan Tandarica, care a venit sa ne salute.

La aceasta editie, am adus in fata publicului oamenii care au marcat intr-un fel sau altul realizarile lunii aprilie. Sa le luam pe rand.

Printre primii care au semnat condica de prezenta s-a numarat Zina Dumitrescu, vobareata si bine dispusa ca de obicei. A fost premiata pentru organizarea evenimentului "30+", premiul fiindu-i inmanat tot de o creatoare de moda, mai tanara Romanita Iovan. Din pacate "mama" Zina nu prea a avut timp sa stea de vorba cu toti invitatii, desi i-ar fi placut, dar se grabea nespus de tare. Un alt premiu s-a indreptat catre lumea filmului, unde serialul "Baieti buni" si-a adjudecat premiul special. Diploma i-a fost imnanata reprezentantei Media Pro Pictures, Anca Romanescu, de catre un alt "baiat bun", luptatorul de K1, Ciprian Sora. Si pentru ca tot am ajuns si in zona sportului, un alt premiu a revenit echipei de baschet Asesoft Ploiesti, pentru castigarea Cupei FIBA. Patronul clubului, Sebastian Ghita a primit diploma de la un alt sportiv obisnuit cu podiumurile de premiere, multiplul campion Leonard Doroftei. Zona artelor a fost si ea cat se poate de bine reprezentata. Incepem cu teatrul unde regizorul si actorul Dan Puric a primit premiul pentru recenta punere in scena a piesei "Don Quijote", premiul fiindu-i inmanat de unul dintre membrii grupului Divertis, Silviu Petcu. Ramanen tot in zona artelor si mergem spre muzica. Premiul de excelenta i-a revenit in aceasta luna unei mari doamne a muzicii romanesti: Angela Similea, care a incantat inca o data publicul prin interpretarea piesei cu care a marcat revenirea pe scena muzicala (.....). Din public o urmarea cu mare atentie si emotie Ovidiu Komorniyk, cel care dealtfel a si compus aceasta melodie. Premiul i-a fost inmanat de Nico, o alta voce exceptionala a muzicii romanesti. Un al doilea premiu de execelenta al lunii i-a revenit actorului Ion Lucian, cel care si-a dedicat viata teatrului pentru copii. Cu aceasta ocazie, actorul a reusit sa smulga promisiunea realizari i a unui teatru pentru copii chiar de la actualul primar al capitalei, Adriean Videanu. Mergem spre zona politicului, unde Mircea Geoana a primit premiul pentru Evenimentul lunii: Alegerile generale in PSD, de la singurul om care a mai crezut in posibilitatea unei schimbari, analistul politic Ion Cristoiu. Un alt premiat de marca a fost Guvernul Romaniei, pentru semnarea tratatului de Aderare a Romaniei la UE, premiul fiind ridicat de ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga. Managerul lunii a fost desemnat Michael Schmidt (Director General Automobile Bavaria), premiul fiind anuntat de un alt iubitor al automobilelor, Peter Imre. Omul lunii aprilie a fost desemnat actualul primar al capitalei, Adriean Videanu, premiul fiindu-i inmanat de Valeriu Turcan. Seara a fost incheiata de un recital marca Emanuel, care a recunoscut ca este teribil de emo tionat ca se afla pe scena premiilor VIP.

Premiile VIP - editia lunii aprilie

• Pr Special - serialul "Baieti buni" ( Media Pro Pictures si Pro TV) - anuntator: Ciprian Sora
• Pr special - Zina Dumitrescu (pentru realizarea evenimentului "30+" - anuntator - Romanita Iovan
• Pr special - Echipa de baschet "Asesoft Ploiesti" (pentru castigarea Cupei FIBA) - anuntator: Leonard Doroftei
• Arte - Dan Puric (regizorul si protagonistul piesei "Don Quijote") - anuntatori: Silviu Petcu
• Premiul Eu.Ro.Com pentru contributia la dezvoltarea societatii - Guvernului Romaniei pt semnarea Tratatului de Aderarea a Romaniei la UE (Ene Dinga - Ministrul Integrarii Europene) - anuntator: Cristian Brancu
• Managerul lunii - Michael Schmidt (Director General Automobile Bavaria) anuntator: Peter Imre
• Premiul de excelenta -Ion Lucian - anuntator: Ruxandra Sararu
• Premiul de excelenta - Angela Similea - anuntator: Nico
• Evenimentul lunii - Alegerile generale in PSD (Mircea Geoana) - anuntator: Ion Cristoiu
• Omul lunii - Adriean Videanu (Primarul general al Capitalei) - anuntator: Valeriu Turcan (Presedinte al Agentiei pentru Strategii Guvernamentale)

Momente artistice:

• Angela Similea
• Emanuel
86846 afisari
 
         
 
3.0 - 179782 voturi
 

EVENIMENTE VIP