Oana Pellea & Dragos Mostenescu, sub semnul magiei la Premiile EuroVIP
    POZA:

Oana Pellea & Dragos Mostenescu, sub semnul magiei la Premiile EuroVIP

Hotelul Phoenicia

Data: 2009-06-02
Hotelul Phoenicia din Capitala a gazduit Gala Premiilor EuroVIP, prilej cu care revista noastra a acordat distinctii celor mai reprezentative personalitati ale caror merite au fost recunoscute la nivel european.
Felicia Filip, Damian Draghici, Maia Morgenstern, Liza Panait si Mihai Gruia Sandu au fost doar citiva dintre distinsii invitati ai serii. Pe linga obis­nu­ita ceremonie de premiere, numarul de magie si iluzionism al lui Alin Delirium a transformat evenimentul intr-un adevarat spectacol, in care asistenti i-au fost chiar VIP-urile aflate la petrecere. Oana Pellea si Dragos Mostenescu s-au lasat prinsi in experimentul bioenergetic al lui „Blaine de Romania“.
Brandusa Novac, directoarea Circului Globus, care a obtinut premiul la categoria Divertisment pentru cea de-a II-a editie a Festivalului International de Arta a Circului, a declarat ca s-a luptat ani buni cu autoritatile romane pentru a le convinge sa faca si la Bucuresti un festival de circ asemanator celui de la Monte Carlo. De asemenea, alaturi de amfitrionii serii, Delia Nastac si Andrei Dicu, i-a invitat pe toti cei prezenti la eveniment sa mearga la circ. „Nu ati vazut realizarile din ultimii ani. Arata cu totul altfel. Veniti la circ sa vedeti de ce Circul Globus primeste premii internationale“. Cu toate acestea, Brandusa Novac a facut in final un apel la societatea civila pentru a se autosesiza in legatura cu o aprobare a Primariei Sectorului 2 de ridicare a unei cladiri P+19 pe terenul pe care actualmente se afla menajeria circului.

Nicolae Voiculet ii calca pe urme lui Gheorghe Zamfir
Premiul la categoria Muzica a fost acordat de soprana Felicia Filip naistului Nicolae Voiculet. Felicia Filip l-a numit pe naist „un artist complex, in interpretarea caruia muzica romaneasca se impleteste cu muzica internationala“. Premiantul a apreciat cuvintele de lauda si i-a daruit sopranei buchetul de flori primit, „pentru ca impartim scena, altarul nostru de-o viata“. Artistul le-a mai mul­tu­mit celor care „mai cred in dragoste si in bunatate“, valori pe care le-a invatat de la mentorul sau, Gheorghe Zamfir.

Maia Morgenstern: „Al naibii de emotionant!“
Maia Morgenstern le-a oferit premiul la sectiunea Teatru colegilor de breasla Oana Pellea si Mihai Gruia Sandu pentru succesul pieselor Ma tot duc, adaptare libera a lui Marc Dore dupa William ­Shakespeare, si Buzunarul cu piine de Matei Visniec, jucate la Paris, cu ocazia Zilei Europei. Maia Morgenstern a spus, inainte de inminarea premiului, ca se afla in fata unui moment „al naibii de emotionant si al naibii de frumos. Ma tot framint, ma pregatesc sa am un discurs inteligent si nu reusesc“. In cele din urma, actrita a declarat: „Pentru toate lucrurile pe care le-ati facut si nu veti sti vreodata“. La fel de emotionata, Oana Pellea a spus ca si pentru ea este un moment special si si-a exprimat cu aceasta ocazie dorinta de a juca intr-o piesa alaturi de Maia Morgenstern. „Ple­caciuni, plecaciuni, sa fiti sanatosi“, a incheiat premianta. Purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a stat la aceeasi masa cu ex-stelistul Claudiu Raducanu, reintors din Azerbaidjan, special pentru Premiile EuroVIP. Claudiu Raducanu a tinut sa le multumeasca redactorilor VIP, despre care a precizat ca „sint singurii care m-au ajutat, in aceasta perioada grea pentru mine, cauzata de divort“. In ce-l priveste pe Christian Ciocan, acesta s-a aratat incintat de compania jucatorului oltean: „Desi cunosc foarte putine despre fotbal, iubesc Craiova“.

Criza economica afecteaza grav premierele
Andreea Sofron a avut recent premiera piesei Opera de trei parale. Ac­tri­ta a marturisit ca este afectata de criza: „Chiar daca multa lume spune ca nu ­este adevarat, criza se simte si in breasla noastra, a actorilor. Pentru ca nu mai sint bugete ca spectacolele sa fie realizate ca inainte, pentru ca am incercat sa facem tot posibilul ca salariile sa nu fie micsorate, mai ales din cauza faptului ca si asa sint destul de mici si fixe, am inceput sa renuntam sa mai avem atit de multe premiere. Vor fi mai rare si astfel vom putea face un spectacol ca la carte“.
Partenerii Premiilor EuroVIP au fost Hotelul Phoenicia, Profesional Events, firma ce s-a ocupat de sonorizare, si distribuitorul de cosmetice Beauty One Distribution. Acesta detine brandurile Bruno Vassari si Label M, pe care le-a si expus in cadrul evenimentului. Beauty One Distribution le-a oferit cadouri premiantilor VIP, constind in produse Bruno Vassari si Label M.

Alin Delirium, Bob Marley din Brasov
Alin Delirium „Blaine“ a adoptat stilul cunoscutului interpret de muzica reggae Bob Marley. Acesta si-a facut aparitia pe scena purtind o peruca rasta si folosind, pentru interpretarea artistica, un vocabular americanesc. Oana Pellea a fost impresionata de prestatia magicianului originar din Brasov, despre care a spus ca este priceput in ceea ce face si a marturisit ca s-a speriat cind a fost curentata. Dragos Mostenescu a fost, de asemenea, surprins de prestatia lui Alin Delirium. El a fost invitat de „Blaine de Romania“ sa participe la un experiment de bioenergie. „Este un om foarte interesant si chiar cred ca poseda aceasta forta de care vorbeste. M-a curentat foarte rau. Am simtit in tot corpul, s-a si auzit. O sa il invit sa facem niste show-uri impreuna“, a declarat actorul.


Premiantii lunii iunie:


Divertisment
Circul Globus
(pentru organizarea Festivalului International de Arta a Circului, editia a II-a)

Lumea afacerilor
Agentia de turism J’Info Tours

Muzica
Nicolae Voiculet
Damian Draghici

Moda
Compania Jolidon

Mass-media
Postul TVR International

Sport
Echipa Nationala de Rugby U21 (campioana europeana pentru al doilea an consecutiv)

Evenimentul lunii
Muzeul National de Arta al Romaniei
(pentru organizarea manifestarii „Noaptea Muzeelor“)

Teatru
Oana Pellea
Mihai Gruia Sandu

Premiul de Excelenta
Octavian Belu

Contributia la Dezvoltarea Societatii
MB Telecom
(cistigatoare a Marelui Premiu al Salonului de Inventica de la Geneva)

81550 afisari
 
         
 
3.0 - 150832 voturi
 

EVENIMENTE VIP