Ambianta mexicana la Premiile VIP de la Villa Rodizio
    POZA:

Ambianta mexicana la Premiile VIP de la Villa Rodizio

Villa Rodizio

Data: 2008-10-15
Saptamina trecuta, premiantii VIP si invitatii lor au avut parte de o surpriza placuta. Ultima editie a premiilor acordate de revista noastra a avut loc la Villa Rodizio din Capitala, intr-o ambianta mexicana. Toata lumea s-a simtit excelent, iar in ce ne priveste, sintem bucurosi ca am putut reuni si in aceasta luna, sub acelasi acoperis, „crema“ high-life-ului. Gazdele evenimentului au fost Crina Matei si colega noastra Monica Moanea. 
Maia Morgenstern a venit direct de la Ciolpani, unde a filmat pentru emisiunea lui Dan Negru. Efortul depus pentru ca lucrurile sa iasa foarte bine i-a afectat sanatatea. Doamna Morgenstern a avut dureri de spate in timpul evenimentului, mai ales ca, de curind, doctorii i-au gasit nisip la rinichi.
Radu Sirbu (ex-O-Zone) si sotia lui, Ana, au ramas placut impresionati de prestatia live a celor de la Bandidos. Cei doi sint in cautare de instrumentisti pentru formatia lor, care se numeste Mr. & Ms., de aproape o luna. 
Galanteria lui Rica Raducanu este proverbiala... Asezat la masa cu olimpicele de aur si cu frumoasa Iuliana Marciuc, nea Rica a ramas fara partener de pahar la Premiile VIP.
O mare doamna a teatrului romanesc, Cristina Deleanu, s-a bucurat de revenirea la Premiile VIP. Doamna Deleanu a stat alaturi de unul dintre premiantii serii, „lordul fair-play-ului”, Cristian Topescu.
Dupa ce a ajuns la locul desfasurarii evenimentului, deputatul Nicolae Paun a avut o mica problema: unde sa se aseze? Pina la urma, dupa ce i s-au indicat mai multe locuri, Paun a ales un fotoliu mai retras. Pesemne nu era nimeni prin sala care sa-i atraga in mod special atentia…
Adina Buzatu si Mihai Albu s-au pozat alaturi de cea care le-a indrumat pasii in lumea modei, mama Zina.
Alin Oprea s-a simtit extraordinar, astfel incit a petrecut alaturi de trupa sa si dupa incheierea decernarii premiilor.
Mugur Mihaescu n-a ratat ocazia de a-si etala motocicleta „ultimul racnet”. Printre cei care au admirat „motorul” lui Garcea s-a aflat si legenda muzicii rock, Nicu Covaci.
Premiile VIP i-au acaparat si pe copiii vip-urilor. Baietelul Catalinei Mihaescu nu a ratat momentul.
Regizoarea Beatrice Rancea a venit insotita de sotul ei, Doru, dar, ca si prezentatoarea de la National TV, Catalina Mihaescu, a avut ceva probleme in a se orienta cum sa ajunga la locul evenimentului.
Doina Levintza s-a lasat cu greu filmata sau fotografiata, ascunzindu-se in spatele motivului „acum fumez, nu vreau sa apar cu tigara”. Apoi s-a retras in dreapta scenei, alaturi de Razvan Mazilu.
Margareta Paslaru s-a aratat foarte emotionata la Villa Rodizio. Artista a inminat premiul pentru organizatorii „Cerbului de Aur”, festival care ii trezeste atitea amintiri frumoase…
Trupa Bandidos a avut un real succes printre invitati, multe dintre VIP-urile autohtone dansind pe ritmurile latino.
Marian Dirta, o aparitie socanta, plina de culoare.
Viorica Susanu si Georgeta Andrunache au onorat cu placere Gala Premiilor VIP. Le multumim si le dorim succes in continuare. Si inca ceva. Casa de piatra, Viorica!...
Desi s-a invirtit printre mese tantos, fiul lui Marian Ionescu, Carmin, a plecat, de aceasta data, fara „trofee” de la „vinatoare”

Pentru imagini de la eveniment, accesati VIP TV

 

84245 afisari
 
         
 
3.0 - 172119 voturi
 

EVENIMENTE VIP