GALA PREMIILOR VIP - APRILIE 2011
    POZA:

GALA PREMIILOR VIP - APRILIE 2011

Club Zebbra

Data: 2011-04-12
Marti, 12 aprilie, a avut loc un nou eveniment marca VIP: Gala Premiilor VIP - aprilie 2011. Editia din aceasta luna a Galei Premiilor VIP a avut loc in Zebbra Club, cel mai nou loc de distractie din Bucuresti. Primul premiu acordat in seara Galei a fost inmanat de Simona Balanescu, gazda emisiunii “Traieste sanatos!”, la categoria Stiinta si Viata, profesorului Gheorghe Mencinicopschi, unul dintre cei care inca mai lupta pentru a asigura o viata sanatoasa noua, tuturor. Tenorul Teodor Ilincai, fost premiant al revistei VIP in urma cu doi ani pentru Artele Spectacolului Muzical, a inmanat premiul pentru Mass-Media emisiunii “Romanii au talent”. Pentru ridicarea premiului au fost prezenti pe scena Galei Premiilor VIP Smiley si Pavel Bartos, “partea vizibila” a emisiunii. Premiul pentru Muzica i-a fost inmanat de catre Dragos Badoi, primul solist al trupei Directia 5, artistei Ellie White pentru ascensiunea sa in cariera dupa colaborea cu cei de la  DJ Project si pentru succesul inregistrat pe cont propriu, cel mai nou single “Nu te mai caut”. 
La categoria Arta Populara premiul a fost inmanat de catre Ovidiu Lipan Tandarica lui Grigore Lese pentru modul in care s-a preocupat de pastrarea, promovarea si valorificarea artei populare romanesti. Artistul a afirmat ca nu s-a remarcat in Arta Populara, ci a contribuit la “cultura traditionala”, in care "autentic si identitate" sunt cuvinte deja uzate. Oamenii lunii aprilie la Gala Premiilor VIP au fost Flavius Kotzi, Sandra Izbasa si Diana Chelaru pentru succesul inregistrat la recent incheiatele Campionate Europene de Gimnastica de la Berlin. Romanii nostrii au adus acasa sase medalii, dintre care trei de aur: Flavius Koczi, medalia de aur la sol si argint la individual compus, Stana Izbasa – medalia de aur la sarituri, dar si la sol si Diana Chelaru – medalie de argint la sol. La eveniment a putut fi prezent doar Flavius Kotzi alaturi de antrenorul sau, Ioan Suciu, premiile ramand la acesta pentru a le inmana colegelor sale. Marius Mihalache a inmanat primul Premiu Special al Galei Premiilor VIP actorului Marius Bodochi, actor care reuseste sa transmita emotie indiferent ca joaca drama, comedie sau tragedie, totodata ramanand si un om admirabil. 
Ileana Badiu a anuntat premiul pentru categoria Moda, distinctia revenindu-i lui Stephan Pelger, designer care s-a bucurat recent de mult success la Berlin Fashion Week . "Sunt foarte onorat ca revista VIP organizeaza acest eveniment si eu sunt premiat" a declarat acesta. Actrita Oana Pellea a fost cea care a inmanat premiul pentru cel mai recent proiect in Teatru: Aleea Celebritatilor. Pentru a intra in posesia distinctiei acordate de Revista VIP au fost prezenti pe scena  Dan Barbulescu, presedintele consiliului de administratie Cocor S.A. si George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis. Referitor la Aleea Celebritatilor George Ivascu a declarat: "Multumesc marilor actori si marilor regizori. Acest premiu se datoreaza operei lor. Noi facem doar un gest de reverenta".Irina Margareta Nistor a fost cea care a anuntat castigatorul la categoria Film, regizorului Alexandru Maftei pentru filmul: ”Buna! Ce faci?”. Filmul a fost prezentat saptamana trecuta la cea de-a 25-a editie a Festivalului International de Film de la Washinton DC, Filmfest DC, dar si la Festivalul Filmului din Europa Centrala si de Est, goEst, care se desfasoara chiar in acesta perioada in Germania, la Wiensbaden. Irina Margareta Nistor a facut si o recomandare personala a filmului: “Cine nu vede filmul, nu se indragosteste!”. 
Dumitru Focseneanu, vicecampion european si mondial, maestru emerit al sportului, arbitru international si membru al Biroului Federatiei Romane de Sanie si Bob a fost cel care a anuntat premiul pentru categoria Sport. De aceasta distinctie s-au bucurat membrii echipajului roman de bob, care au obtinut performanta la Campionatul Mondial din Germania, ocupand locul 8 - Nicolae Istrate si Florin Craciun. Cel de-al doilea Premiul Special al serii s-a indreptat tot catre lumea sportului. Echipa Nationala de Fotbal Juniori “Under 17” a fost laureata la aceasta categorie, premiul fiindu-le inmanat de catre Helmuth Duckadam, Presedintele Clubului Steaua. 
Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost cel care a acordat Premiul de Excelenta al Galei Premiilor VIP maestrului Victor Rebenciuc, actor cu o contributie importanta in dezvoltarea teatrului si filmului romanesc. "Sunt recunoscator revistei VIP ca m-a ales" a marturisit acesta. Cu ocazia zilei de nastere a maestrului Sergiu Nicolaescu – 13 aprilie - Revista VIP i-a facut o surpriza oferindu-i un premiu special, pentru a-i ura “La multi ani!”. Raspunsul nu a intarziat sa apara din partea regizorului: "La 81 de ani puteti fi inca tineri”. Gala Premiilor VIP s-a incheiat cu un moment artistic marca Ellie White.

Premiul la Categoria Film
Premiat: Alexandru Maftei
Anuntator: Irina Margareta Nistor

Premiul la Categoria Mass-Media
Premiat: “Romanii au talent” – Smiley si Pavel Bartos
Anuntator: Theodor Ilincai

Premiul la Categoria Teatru 
Premiat: Teatru Metropolis si Cocor Store
Anuntator: Oana Pellea

Premiul la Categoria Arta Populara
Premiat: Grigore Lese
Anuntator: Ovidiu Lipan Tandarica

Premiul la Categoria Muzica
Premiat: Ellie White
Anuntator: Dragos Badoi

Premiul la Categoria Oamenii Lunii
Premiat: Flavius Kotzi, Stana Izbasa si Diana Chelaru
Anuntator: Prezentatorii

Premiul Special
Premiat: Marius Bodochi
Anuntator: Marius Mihalache

Premiul la Categoria Stiinta si Viata
Premiat: Gheorghe Mencinicopschi
Anuntator: Simona Balanescu

Premiul la Categoria Sport
Premiat: : Nicolae Istrate si Florin Craciun (Campioni mondiali la bob - locul 8)
Anuntator: Dumitru Focseneanu

Premiul la Categoria Moda
Premiat: Stephan Pelger
Anuntator: Ileana Badiu

Premiu special:
Premiant: Echipa Nationala de Tineret a Romaniei
Anuntator: Helmuth Duckadam

Premiul la Categoria Excelenta 
Premiant: Victor Rebengiuc
Anuntator: Sergiu Nicolaescu


92109 afisari
 
         
 
2.9 - 96931 voturi
 

EVENIMENTE VIP