Crema high-life-ului a celebrat Premiile "VIP" la Domeniul Stirbey
    POZA:

Crema high-life-ului a celebrat Premiile "VIP" la Domeniul Stirbey

Domeniul Stirbey

Data: 2008-08-25 20:00:00
Revista „VIP“, fanii ei si, nu in ultimul rind, o multime de personalitati mondene de prim rang i-au sarbatorit pe premiantii lunii iulie. Festivitatea a avut loc intr-un cadru distins, in spatele palatului de pe Domeniul Stirbey, unde atit laureatii, cit si invitatii lor s-au simtit excelent. In ce ne priveste, ca de fiecare data, am stat cu ochii pe ei… Gazdele serii au fost Julia Jianu si redactorul-sef al revistei „VIP“ Luana Ungureanu. De asemenea, la reusita acestui eveniment si-au adus contributia si partenerii nostri, Buni Catering, Cofetaria Claus, Brisk Plant Décor, Casa Festiv si Audi, prin Porsche Bucuresti Nord si Porsche Bucuresti Vest 2.

Pentru ca Premiile „VIP” s-au transformat si de data aceasta intr-un adevarat regal artistic, nu puteau lipsi Altetele lor Printul Paul si Printesa Lia. Ambii s-au simtit excelent la spectacolul nostru. Noblesse oblige…
Andreea Marin Banica a depasit de mult stadiul de jurnalist. Iat-o primind premiul la categoria Evenimentul Lunii, in calitate de promotor voluntar in cadrul campaniei „Romania prinde radacini”, realizata de Realitatea TV in parteneriat cu UNICEF, unde zina este Ambasador al Bunavointei. Distinctia o obliga, in continuare, mai ales cind pe podium i s-au alaturat doua nume mari ale mass-media romanesti, Cristian Topescu si Mihai Tatulici, dar si Edmond McLoughney, reprezentant UNICEF in Romania.

Gabriel Fatu a lasat farsele deoparte, a uitat chiar si de „mascota” OTV, eterna si fascinanta Elodia, si a pasit pe covorul rosu alaturi de „jumatatea” lui, Chris Simion.
Radu Groza a facut senzatie alaturi de Roxana (ex-Heaven). Sau invers?...
Miki (ex-K-Pital), surprinsa de paparazzi la un pahar de sampanie. Singurul. Codrin Stefanescu si VJ Alexa de la Music Channel sau cind politichia se inclina in fata muzicii.
Fiica lui Madalin Voicu, VJ Vanessa, face victime in rindul trupei Mandinga.
Cornel Ilie de la Vank n-a putut rata festivitatea de la Domeniul Stirbey. Ba mai mult, a tinut sa apara in fata bliturilor alaturi de iubita sa.
Inca o incercare de reunire a trupei O-Zone? Din pacate, nu, desi multi dintre fani si-ar fi dorit. Cu toate acestea, Radu si Dan Balan s-au simtit excelent si au depanat amintiri.
Momentul elegantei marca „Adina Buzatu“ a fost rasplatit cu aplauze.
Viorel Paunescu, Florina Cercel si Alexandru Arsinel, intr-o discutie despre scena teatrului si cea a sportului.
Bodo si Marcel Pavel, la un pas de un duet inedit.
Liviu Virciu, Anca Pandrea si Kamara, un trio inedit, formidabil si… exotic.
Antrenorul echipei nationale de tineret, Emil Sandoi, n-are timp liber nici la petreceri. „Da, Nasule, de data asta ne calificam”, pare sa spuna el…
Proaspat iesit din PRM, seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir, a venit pentru prima data la Premiile „VIP“. Iata-l aici, flancat de Dan Matei Agathon si de Codrin Stefanescu.
Deja au inceput negocierile...
Legendele teatrului romanesc se regasesc oriunde. Iata-i pe Eusebiu Stefanescu si George Alexandru, salutindu-se cordial, in timp ce, in fata lor, Rodica Mandache pare preocupata de show-ul de pe scena.

 

Pentru imagini de la eveniment, accesati VIP TV

 

120427 afisari
 
         
 
3.0 - 181488 voturi
 

EVENIMENTE VIP