Premiile VIP - Februarie 2005
    POZA:

Premiile VIP - Februarie 2005

Bucuresti, Sala Ronda a Hotelului Intercontinental

Data: 2005-03-08
E chiar un act de curaj sa organizezi un eveniment monden pe 8 Martie, cind femeia este pusa de cei iubiti pe piedestal. Ei bine, tocmai acest lucru ne-a ambitionat, astfel ca fiecare prezenta feminina a fost intimpinata, la intrarea hotelului "Intercontinental", cu o floare, din partea organizatorilor premiilor "VIP". A fost, in esenta, o editie la care - destinul a vrut-o! - femeile au fost pe primul loc.

Ne-a bucurat enorm ca doamna Tamara Buciuceanu, o inestimabila prezenta a teatrului romanesc, a acceptat sa primeasca distinctia noastra de excelenta, mai ales ca ne-a spus, cu un zimbet dulce-amar, ca e primul premiu cu aceasta titulatura din cariera sa de 53 de ani. Insotita de Adrian Lustig - autorul piesei Nepotu"™, prin care actrita a revenit pe scena dupa o perioada de absenta -, doamna Tamara a fost centrul de greutate al admiratiei celor care au venit pe scena si au omagiat-o. Evident, in frunte cu ministrul Culturii si Cultelor, Mona Musca, aceea care i-a inminat diploma. Doamna ministru a fugit pentru festivitatea noastra dintr-o sedinta de guvern! Chiar daca a stat putin, doamna ministru a admis ca, impreuna cu Andreea Marin, a pus la cale un plan cu totul special, la care a cerut si sprijinul revistei "VIP". Cu placere! Tot la categoria ministri, am reusit sa-l aducem si pe Cristian David - venit, spre bucuria fotoreporterilor, impreuna cu iubita, Wanda Vlasov -, dar si pe colegul sau, Bogdan Olteanu, care au fost onorati sa stea la masa cu doamna Tamara. Marea actrita, care ne-a anuntat pe scena, la primirea distinctiei, ca nici nu se gindeste sa renunte, a conversat ulterior si cu maestrul Ion Lucian - oaspete mereu drag pentru noi, alaturi de sotia sa, Paula Sorescu -, despre orgoliile mici ale teatrului romanesc, acele orgolii care mihnesc si titanii. Fara orgolii, ba chiar cu modestie, ni s-a alaturat si Stela Popescu, declarata cititoare pasionata a revistei, care a fost primul invitat venit la Sala Ronda, asa ca a stat la taclale cu al doilea, criticul muzical Daniela Caraman Fotea. Stela a stat apoi in vecinatatea unor femei cu care rezoneaza, ca bunatate a sufletului: Mirabela Dauer (vesela, ca de obicei), Cristina Stamate ("analistul" evenimentelor noastre), Cornelia Catanga (emotionata, pentru ca a doua zi, pe 9 martie, implinea o virsta frumoasa... la multi ani!).

Am spus Andreea Marin? Da, am spus, dar fara Ion Tiriac, cu care venise in luna octombrie 2004, ci cu sora sa, cu o buna parte din echipa sa si cu colegii de la TVR care au sprijinit-o in succesul profesional, dar si umanitar, Zimbet pentru Asia. Dintre acestia, o amintim pe Liana Sandulescu, care, primind diploma speciala alaturi de Andreea, a multumit la rindul sau colaboratorilor, dar si romanilor care au adunat o jumatate de milion de euro pentru sinistrati.
A fost o seara a echilibrului perfect pentru cele trei mari trusturi TV ale momentului. Am zis de TVR, dar a mai fost si Antena 1, premiata pentru emisiunea Geniali - Valeriu Lazarov a fost reprezentat de Diana Cotoros -, dar care a inminat si un alt premiu, prin Marius Tuca. Cu celebra sa sapca pe care am vazut-o si la Superlativele "VIP", Marius l-a prezentat scurt pe Johnny Raducanu, apoi a marturisit ca se bucura de faptul ca-i contemporan cu seniorul jazz-ului. Marele muzician a fost extrem de punctual - "trebuie sa fim english time", cum spune el -, oferind inca o proba stralucitoare de modestie la primirea diplomei. Apoi, amindoi au fugit catre studiouri, unde au realizat, in direct, o editie epocala de Marius Tuca Show. A treia putere TV, "Media Pro", a avut la rindul sau doi reprezentanti: omul emisiunii Apropo TV, Andi Moisescu - innebunit ca locurile de parcare din centrul Capitalei te baga in spital de nervi -, care era cel mai in masura sa dea un premiu postului Acasa TV, pentru senzationala reusita de imagine care este serialul Numai iubirea. Emotia reprezentantei postului Acasa a fost atit de mare, ca a uitat sa-si ia buchetul de flori din partea organizatorilor. Premiul "VIP" a devenit, e limpede, un trofeu rivnit!

Sectiunea manageriala a festivitatii a prilejuit intilnirea cu doua prezente de elita. Presedintele Consiliului intreprinderilor mici si mijlocii, Ovidiu Miculescu, a fost prezentat de ministrul David, care a elogiat seminarul international Finantarea IMM-urilor, Basel II, realizat cu Directia Generala A?ntreprinderi si Finantare a Uniunii Europene si cu Uniunea Europeana de IMM-uri - pus la cale de dl Nicolescu. Acesta a invitat guvernantii la inca un pariu de incredere pentru zona economica de care se ocupa. La rindul sau, alt premiat - primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu - a prezentat un proiect de senzatie, prin care sudul Bucurestiului poate echilibra zona de investitii a Capitalei, mult prea concentrata in zona de nord. Oferta dlui Inimaroiu a fost receptata cu foarte mult interes!

Am avut si un invitat care statea ca pe ace: fotbalistul Sorin Ghionea, trimisul echipei lui Walter Zenga pentru a lua premiul cel mare! Acesta fusese invoit pentru scurta vreme din cantonamentul pentru meciul cu Villareal, care batea la usa. Cine sa stie ca urma o aminare? Performanta stelista a fost prezentata in maniera sa inconfundabila de Cristian Topescu, directorul de la "Pro Sport" facind o emotionanta paralela dintre trecutul glorios si prezentul spectaculos al clubului din Ghencea. Domnul Topescu, insotit de "jumatatea sa", Christel Ungar, ar fi vrut ca, dupa premiu, sa mearga acasa sa vada meciul Chelsea - Barcelona, dar a ramas tintuit de farmecul artistilor care au cintat dupa festivitate: trupa de muzica medievala Pontice, o excelenta armonie a unor tinere talente, pe care o veti vedea sigur la TV, pentru ca au pus ochii pe ei atit Andreea Marin, cit si Ada Vertan, pentru Duminica in familie. Apropo de fete frumoase, am avut, intr-adevar, multe invitate frumoase de pica. Ar fi cele doua fermecatoare vedete ale TVR, Celia Petricu si Diana Lascarescu, venite fara barbatii vietilor lor, aflati la treaba. Ar mai fi, iar, cele doua fete frumoase care au fost la Big Brother, Raluca si ..., cuminti, ca de obicei. O zi a femeii celebrata cum se cuvine si de barbati ilustri. Am avut marea bucurie sa-l avem alaturi de noi pe regizorul Alexander Hausvater, care ne-a anuntat ca proiectul sau de improvizatie teatrala de la Sibiu are un succes de casa impresionant si va colinda in curind tara, ba chiar va ajunge si pe "sticla"! Bunii nostri prieteni Cristina Deleanu si Eugen Cristea au venit si au plecat de citeva ori - treburi! -, ea dialogind cu producatorul de la Iarta-ma. Acum stiti de ce... Ne-a facut mare placere sa ne revedem si cu avocata Virginia Mihailovici, impreuna cu prietena sa, omul de afaceri Carmen Pasare, care ne-a povestit si noile sale planuri. Printre cei mai discreti invitati, grupul Spin.

In fine, trebuie sa mai remarcam un grup foarte solid de prieteni, la masa caruia buna-dispozitie a continuat pina dupa miezul noptii. Au fost acolo Alice Barb si George Ivascu (venit dupa un drum istovitor la Sibiu), doctorul Stefan Tiron (cu replici savuroase), Magda Carianopol si Cornel serdan (cu impresii proaspete de la actiunea de salvare a Operetei), Daniel Scarlatescu (cu reflectii extrem de lucide in discutiile mesei), dar si Andrei Duban (venit cu prietena sa, dar cu gindul mai mult la restaurantul sau, "Zaraza", unde era o petrecere de 8 Martie). Acest grup, la care s-au alaturat Nicolae Voiculet si prietena sa, a sarbatorit la miezul noptii ziua de nastere a unuia dintre ei. Nu vrem sa spunem care, ca nu ne lasa sarbatoritul. Si sintem oameni de cuvint
81659 afisari
 
         
 
3.0 - 171820 voturi
 

EVENIMENTE VIP