Premiile "VIP" : Asteptindu-l pe 8 Martie<br>Inundatie de personalitati, surprize, reconciliere muzicala, dragoste, glume, gesturi valoroase & flori
    POZA:

Premiile "VIP" : Asteptindu-l pe 8 Martie
Inundatie de personalitati, surprize, reconciliere muzicala, dragoste, glume, gesturi valoroase & flori

Grand Hotel Phoenicia

Data: 2007-03-07
A doua intilnire a Premiilor "VIP" din anul 2007 a debutat cu un mare semn de mirare al partenerei de prezentare a lui Cristian Brancu. Doamna prefect Mioara Mantale, care a acceptat cu placere sa intre in joc, si-a exprimat public admiratia pentru cei sapte ani de istorie a evenimentului. Micul sau omagiu a avut si mai multa greutate, cita vreme a venit in fata unei sali pline de personaje importante.

Editia din 7 martie a.c. a fost ca un tablou al societatii. Interesant este ca seara a abundat de mesaje-cheie! Mioara Mantale a vorbit despre responsabilitatea pe care ti-o da cistigarea unui premiu "VIP". Apoi, a urmat primul soc. La sectiunea Muzica, a cistigat, logic, Todomondo, pentru succesul eurovisionistic, dar momentul a fost mai puternic, cita vreme Marius Moga a dat dovada de mare gentilete, oferindu-le premiul astfel: "Trecutul trebuie lasat trecutului, viitorul are multe de demonstrat, important e prezentul!". Marius Moga a primit aplauze meritate, iar Todomondo, prin vocea lui Mister M. si Kamara, a vorbit, cu speranta ca va fi bine la Helsinki.
Mesajele puternice au continuat. Presedintele Clubului Roman de Presa, Cristian Tudor Popescu (dupa o scurta sueta la aceeasi masa cu Theodor Stolojan si conducerea PLD), a adus un mic omagiu jurnalistilor care nu primesc diplome la final de an, dar care sint adevaratii eroi ai presei: ziaristii de front. Premiul a venit pentru echipele de razboi de la Antena 1 si Pro TV, adica Adelin Petrisor - Dan Gecui si Cosmin Stan - Zsolt Vago. Reporterii au fost efectiv onorati ca au dat mina cu dl Popescu.
Despre eleganta, a vorbit un domn declarat de citeva doamne din sala ca "Sean Connery din Romania": Iurie Darie. Mai tinar ca niciodata (era cu o zi inainte de a se casatori cu Anca Pandrea!), maestrul Darie a oferit diploma cuplului Amalia si Ilie Nastase. In lipsa lui Ilie (plecat din tara), Amalia i-a multumit mai ales lui Ilie, care le-a dat celor doi sansa unei celebritati pozitive. Alaturi de Amalia, la masa, s-a asezat Cristiana Copos, netulburata de scandalurile din presa apropo de familia sa. Doamna Copos a oferit, cu discursul elegant cunoscut, premiul marii actiuni caritabile de la inceputul anului: Gala UNICEF. Codruta Hedesiu a transmis multumirile organizatiei internationale, iar Liana Sandulescu, producatoarea show-ului TV, i-a multumit colegei sale, Andreea Marin Banica.
Alt mesaj bun l-a oferit Lavinia Sandru, care a spus tuturor ca este mindra ca a lucrat la circ, iar cei care vad in asta ceva lipsit de prestigiu gresesc. "E locul in care artistii joaca zi de zi cu viata pe masa!". Premiul de Divertisment pentru spectacolele Circului de Stat au fost primite de scenografa institutiei, Amalia Butoiescu, venita la eveniment alaturi de colegul ei, Noni Hutterer.
Am avut replici geniale! Printre sarbatoriti, Gheorghe Turda, a carui aniversare fusese cu o zi inainte, a primit un tort ("Ce mi-ati facut!", zicea apoi maestrul) si a oferit premiul tinarului si popularului interpret de folclor Aurelian Preda, cu replica spusa cindva de marele Felician Farcasu colegului sau Ion Cristoreanu, rivali la celebritate: "Esti tu, dar si eu!".
La sectiunea Radio-presa scrisa, au venit "nebunii"! Premiul a fost dat de Andrei Duban, care s-a jucat nitel. A citit de pe diploma alte nume decit cele ale cistigatorilor: "Au cistigat Razvan si Dani de la National TV!". Erau, de fapt, Daniel Buzdugan si Mihai Morar. Exercitiul de umor a acaparat audienta si va dam doar un fragment: "Ne bucuram sa venim aici, la hotelul "Phoenicia", pentru ca doream sa vedem locul devenit celebru dupa ce Oana Zavoranu si-a filmat aici clipul!" Fermecatori, baietii
Lumea teatrului a avut un laureat extrem de interesant, cu o montare care pune probleme actuale, cum ar fi cea legata de toleranta legata de homosexualitate si de colaborarea oamenilor de cultura cu politia politica. Prezentata cu foarte multa emotie de Razvan Ciobanu, Beatrice Rancea, regizoarea spectacolului Sint propria mea sotie, si-a prezentat doi dintre membrii importanti ai echipei: scenografa Alina Herescu si interpretul rolului principal, Mircea Constantinescu. Actorul a fost inspirat: "Pentru ca miine e 8 Martie, atit ca barbat, cit si ca femeie, va spun "La multi ani"."
Seara campionilor l-a adus pe scena pe Marius Urzica, foarte emotionat cind a inminat premiul cuplului de Cupa Davis Florin Mergea - Horia Tecau, pentru excelentul meci contra Frantei. "E mai greu asa, decit atunci cind iei premiu", ne-a soptit Marius. Horia era plecat din tara, dar Florin a fost prezent si a promis noi victorii. De mentionat ca Florin a stat la masa cu bunii sai prieteni sibieni, Adriana si Mircea Cazan, el fiind presedintele societatii "Radiocom", dupa cum deja stiti.
Contributia la dezvoltarea societatii, iata o sintagma explicitata cu atentie atit de Mioara Mantale, cit si de deputata Rodica Nassar. Ambele au subliniat meritul pe care l-a avut, in pregatirile in caz de cutremur din Bucuresti, primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, care, iata, "recidiveaza" foarte curind cu merite demne de premiu. Primarul a oferit galant o parte din premiu doamnei prefect. Care, apropo, are o echipa extrem de atenta si de profesionista, care a ajutat-o si la actiunea noastra.
Mioara Mantale a fost cea care a oferit argumentele alegerii, la sectiunea Politica, a cistigatorului, un partid nou infiintat, dar deja puternic: PLD. Theodor Stolojan s-a aratat incintat de seara petrecuta alaturi de noi, parere consimtita si de echipa sa numeroasa, dintre care i-am zarit pe Raluca Turcan si pe Gheorghe Flutur. Viitorul sta in fata noului partid!
La final, o surpriza! Premiul de excelenta, la implinirea a 60 de ani, i-a revenit, cu emotii, lui Vladimir Gaitan, care a venit la eveniment impreuna cu sotia si cu mama-soacra. Nu avea de unde sa stie ca in culise se ascundea fiica sa, Gloria Gaitan, care i-a oferit premiul impreuna cu celalalt "coleg de scena" la piesa Soare pentru doi, catelul Criss, cu numele de scena Amadeus! Printre cei mai bucurosi spectatori la acest moment a fost regizoarea Alice Barb, cea care a realizat spectacolul alaturi de ei.
Emotiile s-au oprit aici. Nu si cele ale vocilor tinere pe care le-am rugat sa pigmenteze cu cite o piesa programul: Cristi Nistor (un baiat tare cuminte) si Moni-K, foarte cool.
Sueta a curs firesc dupa desfasurarea de forte. Si au fost multe personaje interesante! Kanal D a facut o adevarata "defilare" a vedetelor pe care le are. Mugur Mihaescu a venit si-a stat mai cuminte la o vorba cu colega lui, Ani, precum si cu sotul acesteia, Ionut, care a fost in Ro-Mania. Adrian Enache arata mai tinar ca niciodata si e multumit de emisiunea lui. Vizante a trecut ca o naluca Dar Alina Sorescu a stat mai mult, alaturi de tatal ei, dar si de o buna prietena, doamna Minodora Ilie. Emil Mitrache a zabovit nitel alaturi de noi, admirind femeile din zona si comentind asta cu colegul lui, Dragos Mostenescu.
Distributia i-a mai inclus si pe foarte decenta Roxana de la Trident (am spus asta pentru ca era imbracata tare cuminte), printesa Lia (cu o distinctie regala), Adrian Balan si sotia sa (care a pus la cale cu organizatorii o seara neoficiala de povesti), Virginia Mihailovici (care a stat alaturi de familia Gaitan), Corina Chiriac (bucuroasa de noua emisiune TV pe care o va avea la Antena 2), Miki (foarte discreta, alaturi de iubitul ei), Nicoleta Cone (National TV, intr-o imagine eleganta), Nora Balanica (a vorbit despre moda cu Razvan Ciobanu, ca intre colegi). Emotia apropierii zilei de 8 Martie s-a simtit tot mai tare, spre miezul noptii. La multi ani!
88796 afisari
 
         
 
3.0 - 185347 voturi
 

EVENIMENTE VIP