Luni, 27 august, a avut loc un nou eveniment marca VIP: Gala Premiilor VIP - august 2012
    POZA:

Luni, 27 august, a avut loc un nou eveniment marca VIP: Gala Premiilor VIP - august 2012

Hotel Marshal Garden

Data: 2012-08-27 19:30:00
Gazda evenimentului de luna aceasta a fost Hotel Marshal Garden, o locatie noua ce isi propune ca fiecare invitat sa fie tratat ca oaspete de onoare, lucru demonstrat cu ocazia editiei din aceasta luna a Galei Premiilor VIP.
Evenimentul marca VIP a avut si de aceasta data placerea sa aiba ca invitati personalitati diverse, reprezentanti pentru domeniile de activitate din care fac parte si am reusit sa conturam impreuna o seara cu momente inedite, incarcate de emotie, bucurie si surprize care au contribuit la realizarea cu succes a unei alte editii a Galei Premiilor VIP, ce i-a avut ca amfitrioni pe Dorotheea Petre si Costel Constantin.
Seara a debutat cu decernarea premiului la categoria MODA, criticul de moda Alin Galatescu fiind cel care i-a inmanat distinctia din partea VIP lui Dorin Negrau pentru show-ul “Visions Dorin Negrau, colectia toamna-iarna 2012-2013”, care si-a propus sa promoveze valorile culturale romanesti prin asocierea creatiilor sale cu artistii contemporani.
Festivalul de Teatru Ideo Ideis poate ca nu s-a bucurat de o rezonanta la fel de mare ca alte festivaluri de gen, el aflandu-se la cea de-a VII-a editie, desfasurata in Alexandria, judetul Teleorman, insa premiul la categoria EVENIMENTUL LUNII i-a fost acordat de revista VIP pentru ambitia de a le oferi liceenilor din Romania posibilitatea de a fi implicati intr-un proces de educatie alternativa. Premiul a fost inmanat de Adrian Ciubotariu, unul dintre cei mai influenti oameni din social media romaneasca si initiator al proiectului „Lecturi urbane”.
Premiul la categoria ARTA POPULARA i-a fost inmanat de Dragos Mostenescu lui Constantin Enceanu, un simbol al muzicii populare oltenesti, director al Ansamblului Folcloric „Maria Tanase” din Craiova, care a dovedit o prezenta scenica si o voce inconfundabila ce l-au plasat in topul celor mai iubiti interpreti de muzica populara.
Vara anului 2012 a fost una plina de realizari pe plan muzical si au fost multe hituri care s-au clasat in primele locuri din cele mai importante topuri romanesti ale momentului. Alina Grigore si Bogdan Albulescu s-au declarant onorati sa inmaneze premiul la categoria MUZICA, cu atat mai mult cu cat acesta a revenit unor foarte buni prieteni, respectiv Alb Negru, Ralfo si Rares care, cu melodia “Sete de noi” au strans nu mai putin de patru milioane de vizualizari pe YouTube.
Revista VIP a avut placerea ca, odata cu aceasta editie a Galei VIP, premiul la categoria CULTURA sa fie acordat pentru evenimentul “Bucurestii lui Caragiale”, organizat cu ocazia centenarului
Caragiale, sub motto-ul “100 de ani – 100 de spectacole - 100 de personalitati”, iar pentru ridicarea premiului am avut-o alaturi de noi pe Alice Barb, directorul de imagine al festivalului.
Doctorul Sorin Ungureanu, consilier al ministrului sanatatii, medic specialist, chirurg si doctor in stiinte medicale a onorat invitatia revistei VIP de a inmana premiul la categoria STIINTA SI VIATA. La aceasta noua editie de decernare a premiilor VIP, distinctia i-a fost acordata medicului estetician Ioan Lascar, cel care a efectuat in premiera in Romania o operatie de schimbare de sex si a reorganizat reteaua de ingrijire a bolnavilor cu arsuri grave.

Din acelasi domeniu, al celor care lupta pentru binele semenilor, Centrul de Tranzit in Regim de Urgenta din Timisoara, aflat in administrarea Inspectoratului General pentru Imigrari, s-a inscris pe lista laureatilor Galei Premiilor VIP, editia lunii august, pentru ca, in cei trei ani de functionare, aproape 900 de refugiati, aflati in situatii extrem de vulnerabile in prima tara de azil, au primit refugiu temporar. Mbela Nzuzi s-a declarat incantata sa inmaneze acest premiu, cu atat mai mult cu cat ea este presedintele Organizatiei Femeilor Refugiate din Romania (OFRR).
Revista VIP a dorit, inca o data, sa isi arate respectul si recunostinta fata de munca colegilor sai, lucru demonstrat prin acordarea premiului la categoria MASS MEDIA emisiunii Cronica Carcotasilor de la Kiss FM, considerat cel mai bun matinal de radio din Romania. Pentru a primi distinctia, pe scena galei de premiere i-am avut alaturi pe noi pe Mihai Gainusa, Octavian Pascut, cunoscut publicului larg drept Mistretul, fosta bebelusa, Oana Ionita, dar si urmasele acesteia, Ioana si Cristina. Prezent la inceputul evenimentului, Codrut Keghes sau Dezbracatu’ a tinut sa multumeasca in avans pentru premiul ce avea sa li se acorde pentru indelungata lor activitate in domeniul divertismentului radio si tv. Momentul a fost unul specific celor de la Cronica, cu atat mai mult pentru inmanarea premiului, pe scena l-am avut pe Teo (Café Deko) care nu s-a putut abtine de la a face o mica gluma ce a amuzat intreaga sala.
Unul dintre cele mai frumoase momente ale serii a fost cel in care a fost anuntat premiul la categoria ELEGANTA. O prezenta remarcabila, care a stiut sa obtina respectul romanilor si a raspuns in acelasi mod in cei 12 ani de cand s-a stabilit in tara, Leslie Hawke, coordonatoare a campaniei “Fiecare copil in gradinita”, a urcat pe scena Galei Premiilor VIP si, pe langa multumirile adresate tuturor pentru premiul ce i s-a cuvenit, a dorit sa aminteasca inca o data ca fiecare dintre noi poate sa ofere sprijin pentru educatia copiilor defavorizati. O doamna la fel de distinsa, Margareta Paslaru, i-a inmanat premiul laureatei, accentuand inca o data nevoia de implicare si sustinere pe care si-a exprimat-o fata de initiativa si activitatea pe care Leslie o desfasoara in Romania.
Cel mai important moment al serii a fost, fara indoiala, premiul acordat pentru OMUL LUNII, ce i-a fost inmanat de Camelia Potec celui care a adus pentru prima oara Romaniei aurul de la JO 2012. Alin
Moldoveanu, vizibil emotionat si intimidat de multitudinea de priviri care il admirau cu respect, a multumit pentru recunostinta aratata fata de munca sa  si a declarat, inca o data, ca prefera sa ramana in anonimat, desi distincita cu care s-a intors de la Olimpiada l-a clasat drept cel de-al saselea campion olimpic din istoria tirului sportiv romanesc.
Cum nicio Gala de decernare a premiilor VIP nu poate fi lipsita de momente speciale, aseara, revista VIP a tinut sa ofere inca o data distinctia PREMIU SPECIAL, care de aceasta data i s-a cuvenit lui Corneliu Ulici, desemnat cel mai bun actor in pelicula “Ceva bun de la viata”, la Festivalul de la Avanca, Portugalia, dar si baietilor de la Robin and the Backstabbers, care au tinut sa sublinieze ca muzica lor este produsul unei generatii. Pentru decernarea celor doua premii ne-am bucurat sa ii avem alaturi de noi pe Stefan Stan si Alexandru Salaman, cunoscut sub numele de Soparla, fost component al trupei Animal X.

Decernarea premiilor VIP a constituit cea mai importanta parte a evenimentul ce a avut loc seara trecuta la Hotel Marshal Garden de pe Calea Dorobanti, insa trebuie sa amintim si de momentele artistice, respectiv secventa muzicala oferita de baietii de la Robin and the Backstabbers, interpretarea folclorica a lui Constantin Enceanu, dar si ultima melodie, compozitie proprie a Margaretei Paslaru, cantata in exclusivitate la Gala Premiilor VIP.
Suspans a fost accentuat in momentul in care Andrei Teasca a urcat pe scena, cu cele doua asistente ale sale pentru a ne prezenta iluzionismul ca arta de spectacol!  Fondator al Teatrului de Magie din Bucuresti, invitatul ne-a invaluit in fum si ne-a tinut cu sufletul la gura de fiecare data cand executa cate una din scamatoriile pregatite pentru eveniment. Succesul momentului a fost redat de aplauzele invitatilor care s-au declarat impresionati de aceasta forma, mai putin conventionala, a artei.

Prezentatori: Dorotheea Petre si Costel Constantin

Categoria: MODA
Premiant: Dorin Negrau   
Anuntator: Alin Galatescu   

Categoria: EVENIMENTUL LUNII                                 
P: Festivalul de teatru Ideo Ideis    
A: Adrian Ciubotaru    

Categoria: ARTA POPULARA                                   
P: Constantin Enceanu
A: Dragos Mostenescu  
                            
Categoria: CULTURA                                 
P: Bucurestii lui Caragiale – Alice Barb  
A: Ioan Carmazan   

Categoria: STIINTA SI VIATA                              
P: Ioan Lascar  
A: Sorin Ungureanu   

Categoria: CONTRIBUTIE LA DEZVOLTAREA SOCIETATII                                   
P: Centrul de Tranzit in Regim de Urgenta din Timisoara (UNHCR)  
A: Mbela

Categoria: MUZICA                                    
P: Alb Negru, Ralfo si Rares   
A: Alina Grigore si Bogdan Albulescu  

Premiul  SPECIAL                                                                                        
P. Robin and the Backstabbers
A. Soparla (Animal X)

Categoria: MASS MEDIA                                   
P: Cronica Carcotasilor, Kiss Fm
A: Teo (CAFÉ DEKO)   

Categoria: ELEGANTA                                                 
P: Leslie Hawke
A: Margareta Paslaru
                           
Premiul  SPECIAL                                          
P: “Ceva bun de la viata” - Corneliu Ulici  
A:  Stefan Stan   

Categoria OMUL LUNII                                                                            
P. Alin Moldoveanu
A. Camelia Potec

29902 afisari
 
         
 
3.0 - 43265 voturi
 

EVENIMENTE VIP