Premiile revistei VIP, traditia continua
    POZA:

Premiile revistei VIP, traditia continua

Club Bellagio

Data: 2009-04-08 20:00:00
Miercuri, 8 aprilie, la clubul Bellagio, revista VIP a decernat premiile devenite deja traditie in high life-ul romanesc. Intr-o atmosfera deosebita a fost premiata performanta, calitatea, bunul simt. In cadrul aceluiasi eveniment a avut loc si lansarea revistei Vip Moda, singura revista de moda pur romaneasca.

Cei peste 400 de invitati s-au bucurat de o seara minunata in clubul Bellagio in timpul decernarii premiilor, dar si dupa, la suetele de rigoare. La intrare, invitatii au avut parte de o surpriza - o expozitie de moda cu creatii romanesti iar partenerul nostru principal, Beauty One Distribution si-a expus linia de produse hairstyling Label.m de la Toni & Guy si cosmeticele profesionale pentru tratamente faciale si corporale Bruno Vassari 

Trupa Holograf a primit premiul la categoria muzica pentru cele trei decenii de existenta. Codrin Stefanescu a fost laureat la capitolul politic. Echipa de handbal Oltchim, galacticele din Valcea, au primit premiul pentru sport inmanat de ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi. Gabi Lunca, legenda muzicii lautaresti, a fost premiata pentru intreaga cariera. Colegii de la Pro Sport au primit diploma la mass media. Violeta Beclea Szekely, Alexandru Paleologu si Adevarul Holding au primit premii speciale. Divertismentul si-a primit tributul, trupa de stand-up comedy Deko intrand in posesia diplomei. Regizorului debutant, Horatiu Malaele, a fost premiat pentru filmul ”Nunta muta”, Ion Caramitru si-a adjudecat trofeul pentru teatru, iar Casa de Economii si Consemnatiuni a fost premiata pentru dezvoltarea societatii.

Loredana Groza, cea care i-a inmanat premiul lui Ion Caramitru, a incercat sa-i faca o surpriza maestrului. Cantareata a incercat sa stea cat mai departe de regizor si sa apara direct pe scena, insa ochiul vigilent al maestrului a zadarnicit planurile celei care ii spunea in urma cu multi ani „Buna seara, iubite”. Tot Loredana a iesit foarte fericita din clubul Bellagio dupa ce a reusit sa faca schimb de numere cu Gabi Lunca. Calitatea vinurilor cramelor Halewood a fost evidentiata de sommelierul Iulia Gosea, posesoare a unei diplome din partea statului francez in acest domeniu: “Cred ca oamenii au nevoie sa impartaseasca placerea pe care vinul o creeaza. El este un pilon major al conceptului de «art de vivre» sau «lifestyle» si un element de profunda cultura prezentandu-se si ca element social“, a declarat Iulia pentru revista VIP.  

Crina Matei si Marius Mihalache, cei care formau pana nu demult un cuplu, s-au reintalnit la seara premiilor VIP si au stat impreuna toata seara sub privirile invitatilor de marca Catalin Botezatu, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, ca sa dam doar cateva exemple.       

Picanterii si alte detalii despre seara de miercuri puteti afla in editia tiparita a revistei VIP.
84822 afisari
 
         
 
3.0 - 159234 voturi
 

EVENIMENTE VIP