Depeche Mode, pas cu pas
    POZA:

Depeche Mode, pas cu pas

Stadionul Lia Manoliu

Data: 2006-06-23
Daaaaaaaa! Depeche Mode in Romania, in Bucuresti, pe un stadion National (din complexul "Lia Manoliu") arhiplin! Delir! Nebunie! Si multe, multe vedete la concert! Nimic senzational la conferinta de presa organizata in jurul orei 20.00 si la care au participat chitaristul Martin Gore si omul din spatele keyboards-ului, Andy Fletcher. Dave Gahan, vocalul si, daca vreti, starul trupei Depeche Mode, nu a venit. Artistul isi pregatea vocea pentru concert. Live! In schimb, la intrarile in stadion si pe aleile acestuia te entuziasmai vazind puhoiul de lume. Iar ceea ce avea sa urmeze a meritat sa astepti o viata acest concert.


Ora 17. Depeche Mode ajunge la stadion. Dave, Martin & Andy se retrag in camerele lor, amenajate luxos. l Martin si Andy, volubili, au coborit sa manince cu restul echipei. N-au deloc fite, sint pusi pe poante. l Dave ramine sa faca exercitii fizice. Urmeaza o seara grea. l Conferinta de presa trebuia sa fie la 19.30, dar presa romana intirzie! Nu stie ca, de obicei, Depeche Mode nu face conferinte de presa si au un privilegiu. l Vin doar Martin si Andy, la fel de deschisi. Mesajul lor pentru Romania e clar si fusese deja spus de Andy in interviurile speciale pentru Pro FM, Pro TV si MTV: cuvintele nu-si au rostul, am venit sa va cintam si va vorbi muzica pentru noi. l 20.00. Moment rarisim. De obicei, Depeche Mode nu accepta cadouri. Dar, in Romania, accepta de la "Vodafone" daruri romanesti: camasi taranesti de in, o cobza, un nai si un fluier. l 20.30. Intilniri solicitate de organizatori. Elena Basescu se vede cu trupa, alaturi de o prietena. Se pozeaza alaturi de britanici. Apoi, cistigatorii concursurilor "Vodafone" de la radio fac si ei cunostinta cu idolii lor. In fine, oameni grei din industria muzicala - Dan Popi, Dorian Enache, Bogdan Enache s.a. - stau cu trupa de vorba. l Pina la 21.30, cind nebunia incepe, Dave sta in camera si face vocalize. El e cel mai stresat. Martin si Andy se tin de poante. Andy are un umor englezesc adorabil. Pun la grea incercare fortele de ordine. Sint normali. l 21.30. Concertul cel mai mare din Romania ultimului deceniu incepe. l Cei care nu-i stiu au senzatia ca nu comunica cu publicul. Gresit. De multa vreme n-au mai multumit de atitea ori Dave si Martin publicului. l 23.30. Trupa se imbarca in limuzine si pleaca la hotelul "Hilton". Sint extrem de obositi si se retrag in camere. l Aveau rezervat "English Bar"-ul din incinta, dar nu mai coboara. l Ar fi trebuit sa plece repede, simbata dimineata, dar i-a prins dupa-amiaza la "Hilton". Citeva intilniri, dintre care cea a lui Andy Fletcher cu prietena lui de familie, romanca Oti. La ora 15, aeroport. Venit, vazut, invins.

"Regele" Hagi a venit la intilnirea cu Depeche
Inainte de concert, "Vodafone" a organizat Hospitality Village, un loc de protocol pentru invitatii speciali. Si-au fost!... Intr-un colt, Gica Hagi. Regele! Undeva, in preajma lui, Tudor Chirila, care explica "audientei" ca a venit sa asculte muzica adolescentei sale. Funny! Mai spune ca o "fana" tinerica l-a intrebat unde merge vineri seara. Cind a spus Depeche Mode, fata a exclamat: "Ah, acolo se duce si tata!". Din nou funny! l Irinel Columbeanu si Monica Gabor si-au facut o intrare fastuoasa, dar i-a salutat doar conducerea de la B1 TV. De aceasta data deloc "funny", in schimb usor jenant! l Tudor Giurgiu, seful TVR, si sotia lui, Oana, se intretin cu lumea publicitatii. Se poate spune ca domnul Giurgiu este o persoana practica: imbina utilul cu placutul! l Omul de afaceri Peter Imre, foarte fericit, cu Marina Melescanu. Aratau superb impreuna. Stil!

Sute de oameni i-au asteptat in zadar la petrecerea de dupa concert
La petrecerea de dupa, s-au dat prea multe invitatii. Alarma falsa, Depeche Mode n-a mai venit. Nici n-ar fi avut loc. Sute de oameni, multi celebri, dar si mai multi anonimi, i-au asteptat in van. l Maria Marinescu a stat prieteneste la masa cu Bobby Paunescu. Atit! l Oana Roman recunoaste ca ar fi asteptat ca auda si alte piese la concert. l La unu noaptea, lumea pleaca si, cind ramine cortul aerisit, muzica house lasa loc citorva hituri Depeche Mode. Tudor Chirila danseaza de nebun! l La doua, cheful nu se terminase. Cel mai important om din cort (a fost si Tariceanu) este Leon, omul care a adus Depeche Mode la Bucuresti si care, a doua zi, avea intilnire cu Robbie Williams, cu care era in turneu. Cam atit!

Inflatie de vedete pe stadion
Majoritatea vedetelor au stat la tribuna zero, altele au intrat la concert cu bilete si au urmarit prestatia trupei britanice din sectoare diferite. l Avind locuri cu slaba vizibilitate, Bobby Paunescu si Ovidiu Zegheru au renuntat la ele si au dansat in primul rind al zonei. l Gabi Cotabita si Mihai Mitoseru au stat la masa presei. Cotabita linistit, Mitoseru tinar si nelinistit (episodul 5000; ha, ha). l Tariceanu a refuzat locurile din tribuna oficiala (unde o recunosteai mai mult pe creatoarea de moda Rita Muresan), pentru a sta la tribuna zero! Campanie electorala! Succes nebun! l Nu acelasi lucru i s-a intimplat lui Ponta. Victor Ponta. Acesta a fost huiduit copios de o parte a fanilor Depeche Mode, care l-au luat in colimator de cum a intrat in sectorul de linga scena. Nasol moment! Totul s-a derulat sub privirile Dacianei Sirbu, iubita lui Victor. l Laurentiu Duta (3SE) a fost cuminte, urmarind show-ul alaturi de logodnica sa. l Tili Nicolae (una dintre "printesele" din serialul La bloc) a stat tot timpul singura. Parea ratacita, uitindu-se mereu ba in stinga, ba in dreapta, ba in fata, ba in spate... stop! l Rares de la Impact si-a facut aparitia in tribuna insotit de multi prieteni, in timp ce Puya a venit de aceasta data fara garzi de corp, doar cu iubita lui, Anca. l Surorile Roman, Catinca si Oana, s-au dat in stamba la tribuna zero, etalindu-si rochitele superlargi si crete, asortate "pe dedesubt" cu egari. Negri, respectiv gri. Cica asa se poarta! l Baietii de la Sistem au sarit de pe scena, vorba vine!, direct pe scaunele rezervate presei, de unde au vizionat concertul. Nu s-a suparat nimeni! l Elena Basescu a fost repede reperata si la fel de rapid inconjurata de ziaristi. Ziaristii, la rindul lor, au fost instantaneu incercuiti de SPP-isti. l Doar nu va imaginati ca Ioana (tot Basescu) putea rata un astfel de eveniment. Spre deosebire de Ponta, aceasta a fost intimpinata cu simpatie de aceiasi fani Depeche Mode. Suuuuupeeerrrr! l Adi Despot de la Vita de Vie a fost si el acolo. Nu singur. Cu sotia!
64554 afisari
 
         
 
3.0 - 171712 voturi
 

EVENIMENTE VIP