Premiile VIP au adunat crema vedetelor la Casa Alsy
    POZA:

Premiile VIP au adunat crema vedetelor la Casa Alsy

Casa Alsy

Data: 2008-11-19
Laureatii Premiilor VIP si invitatii lor si-au dat intilnire, saptamina trecuta, la Casa Alsy, o gaz­­da selecta, ideala pentru evenimentele de mare tinuta. Toti participantii la gala s-au sim­tit excelent (cu siguran­ta ca si cateringul, asigurat de Biz Lounge ­Cafe, a avut o contribu­tie importanta la succesul serii), iar acolo unde e voie buna, crema showbizului autohton se dezlantuie… Gazdele eve­­nimentului au fost Dana Savuica si Luana Ungureanu, redactorul-sef al revistei VIP.

Laura Cosoi a venit fara Smiley, dar acest lucru n-a impiedicat-o sa se simta excelent. Laura s-a asezat la masa Mariei Marinescu, alaturi de care a privit spectacolul de pe scena.
Poate vi se pare ca Iuliei Vintur i s-a facut rau si a avut nevoie de respiratie „bouche a bouche”, insa nu s-a intimplat asa. „Micul Mozart”, Marius Moga, a venit la Premiile VIP insotit de iubita sa, de care nu s-a despartit aproape niciun moment si cu care a impartit citeva momente de tandrete, ce au facut deliciul fotografilor.
Premianta Doina Melinte, alaturi de amfitrioanele serii, Dana Savuica, imbracata intr-o superba rochie Marella si cu o coafura foarte sic, realizata la Luxury Beauty Center, si Luana Ungureanu. Cine mai spune ca nu doamnele fac legea?
Maria Ploae, una dintre marile doamne ale scenei romanesti si, in acelasi timp, sotia regizorului Nicolae Margineanu, n-a scapat de „faimosii paparazzi” nici macar la sarbatoarea organizata de VIP.
Mariana Mihut a fost ras­fa­tata unei seri in care a primit doua premii. Iat-o pe sotia maestrului Victor Rebengiuc intr-un moment de respiro, inaintea premierii, incadrata de Maria Marinescu si de Ioana Pavelescu.
Matteo si Marcel Pavel s-au asezat linga baietii din trupa Distinto. Pentru curiosi, avem o veste. Matteo ne-a marturisit ca nici nu se gindeste sa se impace cu Delia. O fi bine, o fi rau?...
Iurie Darie si Anca Pandrea sint nelipsiti de la evenimentele organizate de revista noastra. Dovada ca teatrul face, uneori, casa buna cu scena politica sta si faptul ca ambii actori s-au conversat minute in sir cu unul dintre laureatii serii, Robert Negoita. Totusi, gratie microfonului amplasat strategic in scrumiera, am aflat ca maestrul Iurie Darie nu este, deocamdata, interesat sa faca pasul pe scena politica.
Vremurile in care admiratoarele lui Daniel Iordachioaie il asemuiau pe cintaretul roman cu regele rockului, Elvis, au apus. De atunci, s-a cumintit si Daniel, iar imaginea care il infatiseaza alaturi de sotia sa sta marturie.
Premiantul Nicolae Margineanu si anuntatorul Marius Bodochi, sau doua generatii diferite ale teatrului si filmului, impartind aceleasi aplauze.
Actionarul dinamovist Vasile Turcu a onorat Premiile VIP, in dauna meciului disputat de echipa nationala in compania Georgiei si a discutat, minute in sir, cu prietenul sau, celebrul avocat Cristian Sirbu, despre hat-trick-urile de pe gazon si din instanta. Pina la urma, Turcu plateste...
Maria Buza a anuntat intrarea in scena a premiantei Brindusa Novac si a tinut sa pozeze intr-un semispagat. Alo, dom’ Craciunescu, e vorba de o „pozitie nefireasca”?
Actionarul dinamovist Vasile Turcu a onorat Premiile VIP, in dauna meciului disputat de echipa nationala in compania Georgiei si a discutat, minute in sir, cu prietenul sau, celebrul avocat Cristian Sirbu, despre hat-trick-urile de pe gazon si din instanta. Pina la urma, Turcu plateste...
Eroul de la Guadalajara, Sandu ­Neagu, a iesit din spital chiar inaintea galei. Chiar daca sanatatea ii joaca feste, fosta legenda giu­les­teana a tinut sa fie aproape de prietenii sai de la VIP, alaturi de fiul sau, Flavius, si de nepotul Robert.
O lectie de prietenie. Antrenorul Dan Petrescu si arbitrul Sebastian Coltescu si-au dat mina frateste. Din pacate, o asemenea imagine poate fi vazuta destul de rar pe stadioanele romanesti.
Chiar daca a sosit la Premiile VIP alaturi de sotia sa, Marina Melescanu, omul de afaceri Peter Imre a parut „intepat” toata seara. Atit de „intepat”, incit, in momentul in care s-a adresat invitatilor, a stirnit zimbete ironice.

Pentru imagini de la eveniment, accesati VIP TV

 

101689 afisari
 
         
 
3.0 - 186024 voturi
 

EVENIMENTE VIP