Premiile VIP-aprilie, seara
    POZA:

Premiile VIP-aprilie, seara "oamenilor schimbarii"

Press House Ballroom

Data: 2013-04-23 19:30:00
Revista VIP le-a dat din nou intalnire Oamenilor schimbarii la o noua editie a Premiilor VIP intr-un intr-un spatiu unic, elegant si distins, pus la dispozitie de partenerii nostri de la Press House Ballroom. Prima gala din acest an a avut loc in zi de sarbatoare, chiar de Sf. Gheorghe, pe data de 23 aprilie, ora 20.00.

Reluand aparitia in format clasic, pe hartie, revista VIP continua sa premieze valoarea in cadrul Galei Premiilor VIP. Recunoastem ca ne-am bucurat enorm sa ne reintalnim cu oamenii valorosi ai societatii noastre, sala fiind plina de personalitati de marca din diverse domenii.

Amfitrionii serii au fost matinalii de la Digi 24, Marius Pancu si Anca Dumitrescu, iar momentele artistice au fost oferite de actrita Anda June, care ne-a cantat “Fly me to the moon” (Frank Sinatra) si “I Say a Little Prayer for You” (Aretha Franklin). Un alt moment artistic interesant a fost si cel al lui Ioan Gyuri Pascu, care a interactionat cu publicul excelent la interpretarea piesei „Nu te lasa” de pe noul album discografic al artistului.

Seara a debutat cu premiul la categoria „Muzica”. „Daca noi ne iubim” este noul lor single. „World Full of Lies” este noul album, reeditarea unui CD aparut in 1993 in Italia, dar niciodata distribuit in Romania. Castigatorii sectiunii au fost trupa Holograf, iar cel care a venit sa ridice diploma a fost Mugurel Vrabete. “VIP este o revista importanta si acest premiu este important”, a spus artistul pe scena. Seara a continuat cu premiul pentru „Arta Populara”, care a revenit Olimpiei si lui Jorj Dimitriu. Cei doi s-au remarcat prin faptul ca modeleaza cu iscusinta ceramica de Cucuteni.

Diploma pentru „Cultura” a ajuns la istoricul Lucian Boia, asta pentru ca lucrurile cu adevarat importante se afla in mintea si in sufletul nostru. Directorul Centrului de Istoria Imaginarului din cadrul Facultatii de Istorie din Bucuresti s-a declarat incantat de faptul ca revista VIP si-a indreptat atentia asupra acestui domeniu.

La categoria “Sport”, VIP a ales sa premieze un om care a dat dovada de cea mai mare implicare in renasterea unuia dintre cele mai vechi sporturi din lume. Este vorba de Nicolae Dobre, presedintele Federatiei Romane de Oina. Acesta a urcat pe scena si a anuntat, la randul sau, premiul pentru Octavian Bellu.

Pentru ca noul concept al revistei VIP respecta tendintele de intoarcere la brandurile si valorile romanesti si apreciaza constructiile realizate cu deosebita viziune a romanilor, seara a continuat cu premiantii la categoria „Lumea Afacerilor”. Acestia au fost liderii pe piata interna a productorilor de biologice si medicamente de uz veterinar. Portofoliul companiei numara peste 300 de produse. Este una dintre putinele companii autohtone privatizate prin metoda Mebo, care a reusit sa se mentina pe piata si chiar sa faca performanta. Pe scena a urcat domnul Constantin Chiurciu. Ghita Turda, care a inmanat premiul, a primit, la randul sau, o diploma si urari de “La multi ani!”, pentru ziua de nume.  

Diploma la sectiunea „Lumea Antreprenorilor” s-a indreptat catre cei care s-au implicat in sprijinirea dezvoltarii comunitatilor de fotografi, dand nastere brandului F64: Daniela Becheru si Marian Alecsiu. Un tanar antreprenor, care a reusit sa determine tot mai multi oameni de afaceri sa isi cumpere haine la comanda a fost rasplatit de revista VIP cu diploma la categoria „Moda”. Este cel care a dat viata brandului Tudor Taylor si care a urcat alaturi de Viviana Compotecras.

O categorie extrem de importanta a fost „Jurnalismul”. Premiul a fost castigat de cei care au facut posibila realizarea serialului „Roantanamo: Inchisorile secrete ale CIA din Romania”. Prezentarea lor a fost facuta de colega de trust, Mihaela Calin. In aplauzele tuturor, echipa Observatorului,  Dan Gecui si George Colgiu au primit diploma.

A urmat categoria „Stiinta si Viata”. Organizatorii unei expozitii ce include peste 200 de exponate – The Human Body, corpuri umane reale (integrale sau sectiuni) care, prin disectiile la nivelul organelor si tesuturilor, ofera o perspectiva tridimensionala asupra a ceea ce se afla sub piele, asupra miracolului corpului omenesc si a modului in care acesta functioneaza a fost cea care a primit premiul. Pe scena au urcat Acad. Dr. Dumitru Murariu, director general al Muzeului National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” si Andreea Andreescu, din partea EVENTS.

Realizatorii proiectului dedicat elevilor in Saptamana Scoala Altfel - Cristian Roman, Marc Ulieriu si Adrian Nicolae de la revista „Stiinta si Tehnica” - au fost premianti la sectiunea „Educatie”.

Cunoscutii umoristi Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Gretcu, Valentin Gora, Doru Parcalabu si Silviu Petcu au fost rasplatiti si ei cu diploma VIP pentru seria spectacolelor „Distractis Show – Nemuricii”. Desfasurata cu casa inchisa, premiera show-ului a avut loc chiar la finalul lunii martie si s-a bucurat de aplauze la scena deschisa, programul gandit de unii dintre cei mai buni umoristi pentru revenirea pe scena fiind foarte bine primit de public.

Cum in fiecare an regizorii romani castiga premii la cele mai importante festivaluri de film din lume, nu puteam sa sarim peste categoria „Film”. Cel mai recent succes a fost inregistrat la inceputul acestui an, cand marele trofeu de la Festivalul de Film de la Berlin, „Ursul de Aur”, a ajuns la noi in tara. In aplauzele invitatilor, Ada Solomon si Catalin Anchidin au primit diploma cuvenita in calitate de reprezentanti ai echipei filmului „Pozitia copilului” in cadrul Galei Premiilor VIP-luna aprilie.

Am continuat seria valorilor cu premiul pentru categoria „Contributia la dezvoltarea societatii”, acordat Centrului de EcoTurism Rowmania – Crisan, punctul de plecare al turelor cu canotca, in care turistii pot avea acces la un audioghid cu sunetele celor mai intanite pasari din zona si la un catalog cu informatii suplimentare despre comunitatea locala si pasarile deltei.

46445 afisari
 
         
 
3.0 - 45274 voturi
 

EVENIMENTE VIP