Premiile VIP: revenire in forta sub semnul elegantei si al performantei
    POZA:

Premiile VIP: revenire in forta sub semnul elegantei si al performantei

Club Bellagio

Data: 2008-06-17 20:00:00
ELEGANTA. Dupa o pauza de doua luni, revista „VIP“ a reluat traditia premiilor lunare, cu alti prezentatori, intr-o alta locatie si cu un concept nou. Daca pina acum se premia performanta, cu ocazia editiei lunii mai, echipa „VIP“ a materializat un proiect ambitios, menit sa aduca in prim-plan performanta dusa la nivel de brand.

Gazdele acestui eveniment au fost Mihai Morar si Luana Ungureanu, iar numarul invitatilor, prezenti si de aceasta data alaturi de echipa „VIP“, a fost unul realmente impresionant.
Locul ales pentru debutul noului concept, clubul „Bellagio“ din Bucuresti, i-a surprins placut pe invitati, care s-au aratat incintati de eleganta locului, demna de o gala a VIP-urilor. Startul evenimentului a fost dat chiar de prezentatorul Mihai Morar, care a venit la „Bellagio“ direct din studiourile emisiunii Rai dai' buni, de la Antena 2.
Sectiunea Muzica a deschis seria performerilor lunii mai. Catalin Maruta, venit tot di­­rect de la emisiune, a urcat pe scena pentru a-i oferi acest premiu prietenului sau Smiley. Daca Maruta a venit la eveniment neinsotit, Smiley a fost aplaudat din primul rind de Laura Cosoi. Marius Moga a intirziat la decernarea premiilor „VIP“, din pricina traficului, asa ca nu a putut sa-si aplaude si el prietenul. Dupa terminarea evenimentului, Moga si Smiley au plecat spre studio... la munca, in ciuda faptului ca orele erau destul de inaintate.
Primul premiu special al serii i-a fost acordat cunoscutului interpret de muzica populara Gheorghe Turda, director al Centrului Cultural al Ministerului Internelor si Reformei Administrative, un fervent sustinator al folclorului si al traditiilor romanesti. Recompensarea muzicii de calitate a continuat printr-un alt premiu, alta performanta si un alt brand: premiul la categoria Radio/Presa scrisa a fost adjudecat fara drept de apel de catre postul de radio Europa FM, cu ocazia sarbatoririi a opt ani de emisie. Din partea Europei FM, s-au prezentat Bogdan Miu, George Zafiu si cea mai noua membra a echipei, Monica Anghel.
Daca ar exista o Carte a Recordurilor romanesti, cu siguranta s-ar include in aceasta o noua realizare autohtona: emisiunea Nora pentru mama este cel mai lung reality-show. Gabriela Cristea nu a putut ajunge la „Bellagio“ dintr-un motiv lesne de inteles: la aceeasi ora filma chiar finalul reality-show-ului premiat. Gabi a transmis, prin intermediul imaginilor video, mesajul sau de multumire, iar premiul a ajuns in aceeasi seara la vedeta Kanal D cu ajutorul unei colege de-a noastre, invitata de onoare la nunta finalistilor emisiunii. Iar pentru ca a venit vorba de finalul reality-show-ului de la Kanal D, trebuie mentionat ca Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu au facut un adevarat tur de forta, infruntind cu succes traficul bucurestean si reusind sa onoreze atit invitatia de a inmina emisiunii Mondenii premiul la sectiunea Divertisment, dar si de a ajunge la nunta Nora pentru mama, fiind chiar nasii tinerilor insuratei.
Premiul Contributia la dezvoltarea societatii a adus in prim-plan un primar de meserie: Petre Dinei, edilul comunei Belciugatele, se afla la al optulea mandat consecutiv, astfel ca se poate mindri cu 28 de ani in slujba comunitatii. Distinctia i-a fost inminata de Razvan Nicolescu, directorul postului de televiziune TVR 2.
Acordarea urmatorului trofeu a constituit o premiera in cadrul evenimentului: categoria Brandul lunii. Cel care a deschis seria marcilor de succes, ce urmeaza a fi recunoscute de-a lungul urmatoarelor editii, a fost Catalin Botezatu, unul dintre cele mai de succes branduri ale modei romanesti. Dupa „Caribbean Fashion Week“ din Jamaica si inaintea prezentarilor de moda din Malta, colectia de rochii de seara Catalin Botezatu a fost prezentata in Clubul „Bellagio“, la Premiile „VIP“. Maestrul Mircea Albulescu a tinut sa-i transmita in mod public lui Bote ca moda sprincenelor supradimensionate pe care le-au etalat manechinele este fara virsta... aluzie facuta, desigur, la celebrele sprincene ale actorului.
Un premiu special i-a fost acordat si lui Ludovic Orban, pentru vizibilitatea campaniei sale electorale. Orban ne-a fost alaturi la „Bellagio“ pina la finalul serii.
Urmatorul premiu a fost cel de la categoria Evenimentul lunii. „Emag!c Entertainment“ a fost premiata lunii mai, pentru organizarea concertului Kylie Minogue. Catinca Roman, cea care ar fi trebuit sa inmineze acest premiu, a ajuns insa cu intirziere la „Bellagio“. I-a felicitat pe organizatorii concertului din public si a socializat tot restul serii cu diverse cunostinte, printre care si Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu. Catinca il cunoaste pe Carmin de cind acesta avea patru ani, iar creatoarea de moda era implicata intr-o relatie cu tatal lui, Marian... Ce vremuri!
Unul dintre momentele cele mai emotionante ale serii a fost premierea serialului Inima de tigan, la categoria Televiziune. Liza Panait a fost cea care a inminat premiul celor doi protagonisti ai serialului: actorul Marin Moraru si... fiica sa, Maria Panait, actrita de succes la numai sapte ani. Am avut, asadar, pe scena unul dintre cei mai tineri laureati „VIP“. Un moment extraordinar, aplaudat indelung de catre cele 400 de persoane prezente in sala, l-a constituit acordarea Premiului de Excelenta tot maestrului Marin Moraru. Cel care i-a inminat distinctia a fost un alt monstru sacru al teatrului romanesc, Mircea Albulescu. Multi dintre cei prezenti si-au amintit, cu aceasta ocazie, de surpriza facuta domnului Albulescu in cadrul Superlativelor „VIP“, cind i s-a acordat si dinsului Premiul de Excelenta. Atunci, maestrul l-a primit cu lacrimi in ochi...
Premiul la sectiunea Teatru i-a revenit unei montari despre care s-a vorbit mult in luna mai: Ecaterina cea Mare.
Regizorul Cornel Todea si actorul Silviu Biris au urcat pe scena pentru a primi premiul revistei „VIP“, iar Adina Buzatu, cea care l-a inminat, s-a declarat extrem de emotionata, ilustrind si in mod practic acest lucru, cind la coborirea de pe scena a pasit gresit pe trepte...
„Omul lunii“ nu putea fi altcineva decit Marian Crisan, cistigatorul trofeului „Palme d’Or“, cu ­scurt­metrajul Megatron. Asadar, un nou succes romanesc in cadrul vestitului festival de film, menit sa duca mai departe trendul stabilit de Cristian Mungiu.
Datorita frumoasei colaborari pe care o are cu trupa La Familia, Sisu a fost cel care i-a oferit, in mod simbolic, premiul cistigatorului, iar Anca Puiu, producatoarea filmului si sotia unui alt nume despre care se vorbeste mult in lumea cinematografiei, Cristi Puiu, a venit sa ridice premiul. Regizorul Marian Crisan a transmis, prin intermediul unei inregistrari video, mesajul sau de multumire. Revista „VIP“ le-a facut o surpriza invitatilor sai, care au putut sa urmareasca pe plasme, in premiera, citeva fragmente din mult-apreciatul scurtmetraj.
Ultimul premiu al serii a fost cel de la sectiunea Politica. Sorin Oprescu, primul primar independent al Bucurestiului, a obtinut acest premiu pentru curajul de a se fi inscris in cursa pentru Primaria Capitalei, fiind aplaudat indelung de cei prezenti si, totodata, felicitat pentru performanta sa.
Aflat la prima sa iesire la un eveniment monden dupa cistigarea fotoliului de primar general, Sorin Oprescu a fost practic asaltat de presa, chiar si in momentul in care incerca sa intre la toaleta. Din aceasta cauza, la un moment dat, Oprescu i-a intrebat politicos pe jurnalisti: „Ma lasati si pe mine sa fac pipi?“. Dupa ce a obtinut acceptul jurnalistilor, Sorin Oprescu a reusit sa intre la baie.

Personalitatile ne-au fost alaturi...
Iata o parte dintre prietenii care ne-au fost alaturi in postura de premianti, anuntatori sau invitati la editia lunii mai a Premiilor „VIP“: Mircea Albulescu, Anca Puiu, Catalin Maruta, Daciana Sirbu, Catalin Botezatu, Dragos Stoica, Andreea Gramosteanu, Gheorghe Turda, Laura Cosoi, Smiley, Marin Moraru, Marius Moga, Ludovic Orban, Sorin Oprescu, Fly Project, Monica Anghel, Mandinga, Liza si Maria Panait, Catinca si Oana Roman, Sisu&Puya, Miki, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, Razvan Popescu, Carmin Ionescu si trupa Replik, Adina Buzatu, Alex Ciucu, Catalina Mihaiescu, Thea Haimovitz, Marius Urzica, Otilia Badescu, Bandidos, Andreea Antonescu, Juke Box, Radu (ex-O-Zone), Silviu Biris, Andrei Duban, Petre Dinei, Dragos Chiscoci („Emag!c Entertainment“), Cornel Todea, Ludovic Orban, Gheorghe Turda, George Zafiu, Bogdan Miu, secretarul de stat Sorin Chelmu, Ion Radoi, Razvan Nicolescu, Magda Bistriceanu, Mirela Miertoiu.

Multumiri speciale:
Club „Bellagio“, make-up artist Mirela Vescan, hair-stilist Laurent Tourette, Fashion TV Romania, floraria „Brisk Plant Decor“ si „Buni Catering“.

 

Mihai Predescu

107554 afisari
 
         
 
3.0 - 172278 voturi
 

EVENIMENTE VIP