Premiile VIP: odisee teatrala la inceput de decembrie
    POZA:

Premiile VIP: odisee teatrala la inceput de decembrie

Grand Hotel Phoenicia

Data: 2006-12-05
S-a incheiat al saptelea an din viata premiilor lunare ale revistei "VIP". Si va merge inainte. Incheierea anului are mereu valente emotionale cu totul speciale pentru noi, asa ca ultima editie din 2006, desfasurata marti, 5 decembrie a.c., la "Grand Hotel Phoenicia", a adunat personalitati senzationale, dornice sa aiba Sarbatori frumoase.

Programul monden al lunii decembrie este intotdeauna supraincarcat. Asa nu inseamna ca sala nu a fost plina, ca de obicei. La opt si jumatate, festivitatea a inceput... cu o surpriza! Partenera de prezentare a lui Cristian Brancu a fost deputata Lia Olguta Vasilescu, o revelatie scenica! A fost sigura pe ea, dezinvolta, a avut umor, de parca ar face asta de cind lumea!
Evenimentul a inceput in forta, cu premiul acordat nasterii unui nou teatru: Metropolis. Directorul sau, George Ivascu, a fost prezentat de un Marius Bodochi intinerit! George a multumit si celui care a lansat, prin proiectul sau, teatrul: maestrul David Esrig. E o nastere fericita, aplaudata din toata inima de asistenta, dar cea mai bucuroasa era sotia lui George, Alice Barb. A mai fost teatru? Da, sigur, pentru ca, in noiembrie, Bucurestiul a gazduit festivalul traditional, premiat si de data aceasta. Redactorul-sef al revistei "Cuvantul", Razvan Tupa, a citat din recenziile dedicate evenimentului, iar ca raspuns, Marina Constantinescu, directoarea artistica a manifestarii (doborita de o gripa urita), ne-a trimis prin Ozana Oancea un mesaj de-a dreptul exuberant. Si n-am terminat cu teatrul! Ne-am bucurat sa-l avem alaturi de noi pe maestrul Dinu Sararu, care a venit sa-si sustina fiica. Ruxandra Sararu a realizat un interviu excelent cu Paul Grigoriu. Din pacate, dl Grigoriu n-a putut veni, dar Ruxandra a vorbit in numele sau si al unui radio-etalon pentru Romania. Sa incheiem odiseea teatrala? Nu, pentru ca am avut un premiu special pentru implinirea unui centenar de existenta a Serviciului de Ambulanta a Municipiului Bucuresti. Costel Constantin l-a prezentat cu multa simpatie pe directorul acestuia, dr. Ovidiu Cismaru. Provocindu-l la marturisiri, Costel Constantin a aflat ca, acum o suta de ani, ambulantele erau citeva trasuri, iar serviciul avea un singur telefon. Alta lume
Teatrul si-a luat si o ultima, decisiva, parte din spectacol. Premiul de excelenta, incununarea serii, a mers catre o actrita-emblema: Maia Morgenstern. Aceasta a fost anuntata cu admiratie de Monica Anghel (si ea o actrita de talent la TV!). Maia a venit la eveniment impreuna cu fiicele sale, foarte simpatice si jucause. Practic, artista nu s-a putut concentra la eveniment, caci a fost cu ochii dupa cele mici. Cind Maia a venit pe scena, discursul sau a fost intrerupt de Leea, fiica mijlocie, care i-a cerut lui Cristi Brancu sa-i dea discursul serii!
In acea seara am mai avut un copil pe scena. Monica Iagar a venit sa ofere o diploma bravei echipe de handbal feminin a Romaniei, ajunsa in finala Cupei Mondiale. Dar Monica nu a venit singura, ci cu Ayana, fiica sa, mai cuminte decit Leea. Aplauze indelungi a adunat Gheorghe Tadici, antrenorul Nationalei, care a promis o medalie la Olimpiada din 2008. Si e om care-si respecta cuvintul.
Sport am mai avut in program, pentru ca, obosit dupa o zi infernala, a venit vicepresedintele Federatiei de Tenis, Dumitru Haradau. Acesta a salutat un alt centenar pretios, cel al Loteriei Romane. Presedinta Loteriei, Liliana Ghervasuc, a venit, la rindul sau, pentru a se bucura de schimbarile care au fost si vor fi in aceasta institutie draga romanilor.
Au mai fost distinctii pentru lucruri dragi publicului. Ar mai fi un premiu Mass-media pentru o emisiune TV care ajuta foarte multi oameni sarmani. Reportajele lor sint efectiv induiosatoare. Povestiri adevarate a fost premiata de o vedeta care a aparut des la Acasa TV: Elena Gheorghe. Micuta cintareata a adus pe scena cele trei vedete care prezinta emisiunea: Ioana Maria Moldovan, Dragos Stanescu si Cabral. Aparitia lui Cabral nu a trecut, evident, neobservata de multe domnite din sala
Cei trei de la Acasa au stat la masa si l-au aplaudat pe un "profesor" de-al lor: regizorul Ioan Carmazan. Acesta a oferit un premiu pentru Tirgul de Carte Gaudeamus. Vladimir Epstein, organizatorul acestuia, s-a bucurat sa afle ca si politicienii l-au vizitat. Lia Olguta Vasilescu a achizitionat carti de acolo! Ar mai fi un premiu pentru eleganta vestimentara, destinat firmei care face cele mai frumoase costume barbatesti: "Dinasty". Gabi Muraru, din managementul casei, a fost laudat de Mihai Albu, cu o generozitate colegiala rar vazuta in zona modei.
Si ar mai fi o singura diploma de mentionat. Premiul pentru Contributia la dezvoltarea societatii a fost adjudecat de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, care a fost intimpinat cu admiratie de o somitate a medicinei romanesti, doctorul in stiinte medicale Ionel Sinescu. Reforma lui Nicolaescu i-a convins, pare-se, pe marii profesori. Alaturi de cei doi domni, la masa medicinei, a mai luat loc si directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Cepoi.
Seara a adunat multa caldura si aplauze, asa cum finalul a fost urmarit de intreaga asistenta, pentru ca solista Corina a impresionat, ca de obicei, prin tinuta extravaganta, coregrafia bine pusa la punct si prin piesa sa foarte populara.
Povestile s-au insailat, foarte multe, in istoria ultimei seri de premii "VIP". Pentru ca am mai avut si alti premiati respectabili: maestrul Sergiu Nicolaescu (fan declarat al Maiei), avocata Virginia Mihailovici (bucuroasa de succesul unei seri a femeilor democrate), Nicu Banicioiu (seful tinerilor pesedisti a fost un suporter al Liei Olguta Vasilescu), Ion Craciunescu (mai tot timpul la taclale cu Gheorghe Tadici si cu creatoarea de moda Nora Balanica), Alex, (tinara vedeta hip-hop s-a adaptat iute la "codul serii"), Eugen Mihaescu (venit cu adorabila sa sotie), Radu Sirbu (fostul membru al trupei O-Zone a stat cuminte, linga iubita lui), Ciprian Sora (relaxat, caci marile batalii ale anului au trecut pentru el), Kamara (omul de la Alb-Negru avea un tricou simpatic, dar ciudat pe el), Liviu Dimitriu si Adrian Balan (cei doi vorbind despre un eveniment caritabil).
Istoria lui 2006 se incheie aici. 2007 va veni, pentru Premiile "VIP", cu o noua infatisare!
83264 afisari
 
         
 
3.0 - 178600 voturi
 

EVENIMENTE VIP