Gala premiilor VIP pentru artele spectacolului muzical
    POZA:

Gala premiilor VIP pentru artele spectacolului muzical

Hotelul Howard Johnson din Bucuresti

Data: 2009-11-22
In data de 22 noiembrie, intr-o seara in care alegerile prezidentiale erau subiectul principal, VIP a ales performanta. Revista VIP a organizat impreuna cu Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” o editie speciala a Premiilor VIP, intitulata GALA PREMIILOR VIP PENTRU ARTELE SPECTACOLULUI MUZICAL.
Evenimentul a avut loc la hotelul Howard Johnson din Bucuresti, iar invitatii au fost unul si unul, performeri din zona artelor. Rolul de amfitrioni ai Gala Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului Muzical le-a revenit de aceasta data lui Razvan Ioan Dinca, directorul Teatrului National de Opereta “Ion Dacian” si Delia Nastac, redactor sef adjunct al revistei VIP.
Printre premiantii serii s-au aflat Stefan Banica (Cel mai bun show muzical), Cristian Mihailescu (premiul pentru intreaga cariera), Angela Gheorghiu (Premiu Special pentru Promovarea Imaginii Romaniei la Nivel International), Doina Levintza (Premiul pentru Design) Tina Munteanu (Premiul pentru Cel mai bun Debut), soprana Irina Iordachescu (Premiul pentru Cea mai Buna Solista), tenorii Alfredo Pascu si Teodor Ilincai (Cei mai buni solisti), spectacolul Romeo si Julieta (Premiul pentru Cel Mai Bun Spectacol), Daniela Vladescu (Premiul pentru Eleganta) etc.
Cel mai impresionant moment al serii l-a constituit decernarea Premiului de Excelenta acordat lui Tiberiu Simionescu, unul dintre cei care a pus bazele Teatrului National de Opereta, in varsta acum de 91 de ani. Premiul a fost inmanat de catre actorul Ion Lucian, care a marturisit ca a facut efortul de a fi prezent la eveniment tocmai pentru a-i inmana premiul bunului sau prieten. Cei doi sunt prieteni de 65 de ani si, conform spuselor maestrului Ion Lucian, nu s-au certat niciodata.
Printre invitatii Galei Premiilor VIP pentru artele Spectacolului Muzical s-au aflat si actrita Tora Vasilescu, actorul George Ivascu, Monica Davidescu, Marcel Pavel (care si-a premiat profesorulul de la Conservator, pe Mihai Cosma), Gheorghe Turda, Ileana Ciuculete, Catalin Crisan, Anemona Niculescu, Iurie Darie si Anca Pandrea, Liza Panait si multi altii.
82948 afisari
 
         
 
3.0 - 164605 voturi
 

EVENIMENTE VIP