Gala Premiilor VIP-Oamenii schimbarii: editie speciala, de primavara
    POZA:

Gala Premiilor VIP-Oamenii schimbarii: editie speciala, de primavara

Metropolitan Events

Data: 2014-03-25 20:00:00
Luna martie a fost celebrata cu o noua editie a Galei Premiilor VIP-Oamenii schimbarii. Revista noastra a pregatit de data aceasta o editie speciala, alegand sa premieze cupluri si femei deosebite. Au urcat pe scena, in aplauzele invitatilor, cei care au inteles ca schimbarea incepe cu ei, cei care au devenit modele pentru o societate sanatoasa, pozitiva, si care, prin implicare, si-au pus amprenta in domeniul de activitate. In zi de sarbatoare, Bunavestire, zi ce marcheaza si inceputul primaverii, VIP le-a multumit „oamenilor schimbarii” pentru faptul ca sunt adevarate lectii de viata si de profesionalism pentru noi toti, intr-o societate tot mai viciata de incorectitudine, santaj, nepotisme, prostie- nonvaloare.
Gazda noastra a fost de data aceasta Metropolitan Events.

Seria premiilor, prezentate impecabil de Livia Dila, a inceput cu categoria Jurnalism. Cu aceasta ocazie, Carmen Avram a fost “in premiera” pe scena “premiilor VIP”. Tot respectul echipei si al cititorilor pentru o jurnalista care are in spate 15 ani de profesie, parcurgand drumul de la reporter de teren la corespondent din zone de conflict, la o functie de conducere, fiind directorul editorial al emisiunii "In Premiera".

Este singura femeie jurnalist din Romania care a transmis din toate colturile pamantului - din Israel, Egipt sau Japonia. Este singurul corespondent din zone de conflict. Desi este femeie, s-a bucurat de admiratia tuturor, de la colegi de breasla la parlamentari europeni… Asadar, o femeie curajoasa, care lucreaza cu profesionalism.

Odata afla castigatorul la categoria Jurnalism, ne-am indreptat atentia catre categoria Sport. Premianta a fost cea care conduce tenisul romanesc din 2009, deci destinele practicantilor sportului alb. In 1997 ea a ocupat locul 15 pe lista celor mai buni jucatori de tenis. Ruxandra Dragomir culege acum roadele muncii sale, in sanul superbei sale familii.

A urmat primul Premiu Special: cel pentru Business. L-am avut alaturi de noi pe Ioan Tamaian, membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania, cotat la un nivel inalt in cadrul galeriilor de arta si la licitatii internationale. Intreaga sa cariera a fost si este dedicata artei in sticla, acest frumos si nobil material, la a carei prelucrare se depune, pe langa efort fizic, si sentiment creator. Nu exista separatia intre atelierele de sticlarie si familia sa, cele doua fiind percepute ca pe un tot unitar, ca o parte din viata lor. El si sotia isi doresc ca fiii lor sa continue ceea ce ei au reusit pana acum si impreuna sa faca posibila continuarea unei traditii in timp, generatie dupa generatie.

In cele cateva clipe de respiro, invitatii au putut asista la un moment artistic oferit de prietenii nostri de la Media Pro Music: tanara si extrem de talentata artista Kate ne-a incantat cu vocea si cu prezenta sa fermecatoare.

Seara a continuat cu premiul la categoria Stiinta si viata. Pentru ca luna martie este considerata si luna femeilor, din pleiada de personalitati marcante ale Academiei Oamenilor de Stiinta (AOS) VIP a premiat o doamna de poveste. Printre numeroasele sale distinctii se numara una pentru primul medicament original romanesc creat din organisme marine. Personalitatea feminina premiata de VIP a fost Prof.univ.dr. Natalia Rosoiu, reputat biochimist constantean, profesor universitar doctor care si-a dedicat intreaga viata cercetarii.

Un premiu cu totul special i s-a acordat domnului Lucian Baroiu. Practica karate din anul 1984, a fost presedinte al CS Otopeni in perioada in care acest club a activat in Liga I de fotbal si in Divizia A la baschet. Este clar ca valul schimbarii, cel putin la FR Karate, a dat roade, fapt ce ne-a determinat sa speram ca si la celelalte federatii sa inceapa sa se vada rezultatul acestor schimbari. Pana atunci, i-am multumim presedintelui Federatiei Romane de Karate, domnul Baroiu - un barbat care le invata pe femei tehnici utile de autoaparare, pentru contributia deosebita adusa sportului.

Premiul la categoria Lumea afacerilor-Oamenii schimbarii, i-a revenit distinsei si elegantei doamne Irene Arsene. Femeia care a reusit sa demonstreze nemurirea cartii, doamna Arsene a fost recent decorata cu Medalia Regele Mihai I Pentru Loialitate, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Elisabeta in prezenta AALLRR (Altetele Lor Regale) Principesa Margareta, Principele Radu si Principele Nicolae ai Romaniei, pentru modul profesionist, dedicat si atent in care conduce activitatea Editurii Curtea Veche. Premianta noastra la categoria Lumea Afacerilor cauta sa imbogateasca piata romaneasca de carte cu lucrari variate, de calitate, care abordeaza subiecte curajoase.

La categoria Divertisment am ales sa premiem un cuplu care poate fi vazut jucand in telenovela muzicala “O noua viata”. Ea, actrita iubita de publicul larg, a cochetat cu muzica de foarte multi ani, participand chiar la numeroase festivaluri nationale si internationale, recompensate de multe ori cu premii importante. A cantat cu Elena de la Mandinga si a colaborat cu baietii de la 3 Sud Est la piesa „Clipe”. Cu siguranta va amintiti protagonista din „Lacrimi de iubire”.
El, laureat de mai multe ori la categoria cel mai sexy star tv. Din 2009 si-a inceput cariera in televiziune, din cauza careia nu a mai avut timp de modelling, pe care l-a lasat deoparte pentru o perioada de timp. De curand, a renuntat la postul de prezentator pentru a se dedica meseriei de actor.
Ati ghicit! Este vorba despre Adela Popescu si Radu Valcan, care au destins atmosfera cu prospetimea si cu “pofta lor de viata”.

Pentru categoria Muzica, VIP s-a decis sa premieze un cuplu profesional: Paula Seling si Ovi (Ovidiu Cernauteanu), doi cantareti care, impreuna, au inregistrat un succes miraculos - Romania a ocupat locul trei la concursul Eurovision 2010, editie desfasurata de la Oslo, datorita interpretarii lor foarte bune.

O categorie draga noua, categoria Film-Oamenii schimbarii a avut in prim plan un cuplu de marca, sot si sotie. Impreuna au fondat casa de productie Mandragora; el e regizor, ea e producatoare. El este omul care a deschis portile filmului romanesc in Europa. A demonstrat ca se poate. S-a vorbit despre faptul ca “Moartea domnului Lazarescu” este filmul care a inaugurat noul val romanesc in cinematografie. Nu se complace in discutii sterile atunci cand vorbeste despre cinema. Pentru el, filmul a fost si a ramas o arta. Din pacate, Cristi Puiu nu a reusit sa ajunga in timp util la gala, diploma fiind ridicata de sotia sa, Anca Puiu, si fiica, Smaranda.

Seria premiilor s-a incheiat cu premiul la categoria Excelenta. Laureatii au fost un cuplu de sportivi-bachetbalisti care s-au implicat ulterior in afaceri. Unul dintre cei mai buni jucatori de baschet ai Romaniei in perioada de dupa revolutie, Virgil Stanescu a evoluat de-a lungul carierei in mai multe competitii din mai multe tari, de pe mai multe continente, dar pana la varsta de 36 ani nu reusise sa cucereasca cel mai de pret trofeu: Liga Nationala.
Dincolo de terenul de baschet, cea mai frumoasa realizare a lui Virgil Stanescu este casnicia cu sotia lui, Ana, care i-a daruit doi copii minunati: Remi si Raina. Povestea lui a fost scrisa in paginile revistei VIP de anul trecut.

La finalul evenimentului, Livia Dila le-a multumit tuturor castigatorilor, in numele revistei VIP, rugandu-i sa continue drumul schimbarii pe care l-au inceput pentru ca numai cu ei societatea are sanse de insanatosire.

Si pentru ca muzica de buna calitate a fost mereu prezenta pe scena premiilor VIP, David Bryan (ex Hotel FM) a incununat seara cu un alt moment artistic.

26644 afisari
 
         
 
3.0 - 30312 voturi
 

EVENIMENTE VIP