Va rugam sa cititi cu atentie urmatorii termeni si conditii.

Site-ul www.revistavip.net este gazduit de serverele societatii comerciale EDITURA ARTE SRL si este administrat de SC EDITURA ARTE SRL.
Prin accesarea site-ului www.revistavip.net sau accesand orice continut de pe aceasta pagina web, se considera ca sunteti de acord sa respectati, in totalitate, termenii si conditiile de mai jos.

1. Informatii generale
Denumirea de "site" semnifica colectia de informatii disponibila la momentul accesarii adresei de web http://www.revistavip.net. Site-ul www.revistavip.net gazduieste publicatia VIP care poate fi accesata de catre utilizatori, contra cost, cu respectarea acestor termeni si conditii.
Folosirea, incluzand vizitarea site-ului www.revistavip.net si/sau accesarea contra cost a revistei VIP, au valoarea juridica a acceptarii exprese, neechivoce a termenilor si conditiilor urmatoare.

2. Informatii despre revista VIP
Autor: SC EDITURA ARTE SRL
Adresa: Bucuresti, bd. Nicolae Balcescu nr. 23 A, sector 1, numar de ordine in registrul comertului J40/887/1996, CUI 1567128, telefon: +021 3112393 fax: +021 3155030

Editor: SC EDITURA ARTE SRL
Adresa: Bucuresti, str. Mexic nr. 2, bl. I 3, sc 1 ap. 1sector 1, numar de ordine in registrul comertului J40/12197/1994, CUI 5866904, telefon: +021 2310977, fax; +021 2310977

In calitate de Editor al revistei VIP, SC EDITURA ARTE SRL are dreptul sa exploateze opera editata sub orice forma, inclusiv prin intermediul Internetului.

3. Furnizarea on-line a Revistei VIP
Furnizarea on-line a revistei VIP este posibila contra cost. Plata se face prin intermediul Internetului, numai cu carduri VISA sau Mastercard, in lei sau valuta.
Continutul revistei va putea fi accesat dupa debitarea contului dvs. bancar, ceea ce inseamna ca operatiunea platii a fost inregistrata si autorizata de Banca prin intermediul careia se desfasoara serviciul de plati pentru acest site. Formularul completat cu cu toate datele obligatorii are valoarea unei comenzi ferme.
Pretul revistei este afisat atat in lei cat si in EURO si include TVA. Preturile pot fi modificate oricand conform politicii de preturi a companiei, dar aceste modificari nu vor afecta abonamentele deja incheiate.
Site-ul www.revistavip.net nu foloseste sistemul cosului de cumparaturi si al livrarilor prin posta sau/si alte metode de livrare la adresa.

4. Comunicari electronice
Prin accesarea site-ului www.revistavip.net, folosirea, vizitarea, sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC EDITURA ARTE SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC EDITURA ARTE SRL in modalitate electronica incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

5. Protectia datelor cu caracter personal
SC EDITURA ARTE SRL practica o politica de confidentialitate care protejeaza atat utilizatorul cat si posesorii marcilor, produselor si tuturor simbolurilor existente pe acest site si garanteaza protectia datelor cu caracter personal.
Prin accesarea contului si a parolei personale va exprimati in mod expres si neechivoc acordul ca datele dvs. personale sa fie introduse in baza de date a SC EDITURA ARTE SRL. Reprezinta date cu caracter personal orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila in mod direct sau indirect, in special prin referire la elemente specifice ale identitatii sale fizice fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale, cum ar fi numele, prenumele, data nasterii, locul nasterii, domiciliul.

Datele furnizate trebuie sa corespunda realitatii si sa fie complete. Orice schimbare a acestora trebuie adusa la cunostita SC EDITURA ARTE SRL prin orice mijloc de comunicare care asigura transmiterea textului si confirmarea primirii acestuia, in caz contrar neavand nici un efect fata de compania noastra.
SC EDITURA ARTE SRL nu va face disponibile in nici un fel datele personale furnizate de dvs. cu exceptia situatiilor in care dvs. v-ati exprimat in mod expres consimtamantul sau fara consimtamantul dumneavoastra, daca acest lucru este necesar pentru satisfacerea unui interes public major, pentru buna desfasurare a procesului penal, pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in justitie sau a fost solicitat de o autoritate administrativa centrala sau locala investita conform dispozitiilor legale in vigoare, sau de catre o instanta judecatoreasca din Romania sau este necesar pentru a respecta si/sau aplica prezentele conditii si termeni.
SC EDITURA ARTE SRL va putea, fara acordul dvs. sa furnizeze tertilor informatii cu caracter genenal cuprinse in formularul de inregistrare sau alte date avand semnificatie statistica, garantand insa ca acestea nu se refera la informatii personale care duc sau ar putea duce la identificarea dvs.
Informatiile din contul de inregistrare precum si datele din formularul de comanda vor putea fi folosite pentru a va transmite informatii despre eventuale promotii, evenimente precum si alte informari catre utilizatori etc. Pe site-ul www.revistavip.net utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.
Societatea SC EDITURA ARTE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

6. Copyright
Toate marcile inregistrate care apar pe acest site apartin proprietarilor respectivi. Exceptand cazul in care apare indicatia COPY FREE drepturile de proprietate intelectuala pentru continutul acestui website sunt detinute de catre SC EDITURA ARTE SRL si/sau de catre partenerii sai si/sau de catre furnizorii sai.
Intregul continut al acestui website incluzand enumerativ texte imagini, grafice, programe, elemente de grafica precum si orice alte informatii disponibile prin intermediul sau, sunt protejate de drepturi de autor, de marci comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau industriala in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
Sunt interzise reproducerea, copierea, modificarea, transformarea, comercializarea in orice mod si prin orice mijloace, cedarea, inchirierea, gajarea, crearea unor materiale derivate sau accesorii bazate pe o parte sau intreg continutul acestui website, fara acordul scris al SC EDITURA ARTE SRL.
Incalcarea acestei interdictii va fi sanctionata conform dispozitiilor legale in vigoare referitoare la raspunderea civila, contraventioanla sau penala.
SC EDITURA ARTE SRL va autorizeaza in scopuri non-comerciale, oferindu-va un drept personal, neexclusiv si netransmisibil sa folositi codul sursa al programelor sale pe un singur computer cu conditia sa nu copiati, modificati, creati o varinata derivata sau accesorie, sa nu comercializati dreptul de folosinta catre o terta parte, acordati sau transferati in orice mod orice drept rezultand din programele continute pe acest website.
Nu sunt permise fara acordul scris al SC EDITURA ARTE SRL modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, comercializarea, crearea de opere derivate, distributia sau exploatarea sub orice forma a unei parti sau a intreg continutului revistei VIP. Orice utilizare a continutului revistei VIP care nu este permisa in mod expres in cadrul acestor termeni si conditii este interzisa in mod expres.
Pentru informatii asupra permisiunilor va rugam sa ne contactati pe adresa companiei noastre.

7. Securitatea informatiilor
Desi au fost depuse toate eforturile pentru a asigura calitatea acestui site, SC EDITURA ARTE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza ca site-ul serverul/serverele sau mailurile expediate de catre www.revistavip.net nu contin virusi sau alte componente daunatoare. SC EDITURA ARTE nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul si pentru nici o paguba directa sau/si indirecta produsa utilizatorului ca urmare a unor eventuale componente daunatoare inclusiv virusi continute de mail-urile expediate sau /si de serverele site-ului.
Societatea EDITURA ARTE SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

8. Accesul la Site si Forta Majora
SC EDITURA ARTE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat in interes personal pe acest site.
SC EDITURA ARTE SRL poate restrictiona utilizarea si/sau accesul la acest site. SC EDITURA ARTE SRL poate suspenda sau bloca acesul oricarui utilizator la intreg sau o parte din continutul acestui site (inclusiv posibilitatea de a accesa continutul revistei VIP) fara nici un motiv si fara vreo notificare prealabila.
Prevederile paragrafului anterior nu sunt aplicabile posesorilor de abonamente ale revistei VIP.

Forta majora. SC EDITURA ARTE SRL nu este responsabila pentru nici un fel de intarziere, intrerupere a furnizarii continutului site-ului sau a continutului revistei VIP care rezulta in mod direct sau indirect dintr-o cauza de forta majora, inclusiv dar fara a se limita la urmatoarele imprejurari: functionarea necorespunzatoare a Internetului sau a retelelor de decontare VISA, Mastercard respectiv a legaturilor si a sistemelor de acces la acestea, intreruperea furnizarii curentului electric si/sau defectiuni ale liniilor sau echipamentelor electronice sau mecanice de comunicatii, virusi sau acces neautorizat, cutremure sau dezastre naturale, greve sau alte probleme ce tin de jurisdictia muncii cu care se confrunta editorul si/sau autorul revistei VIP razboaie sau alte crize politice precum si orice alte evenimente extraordinare sau circumstante care nu pot fi prevazute sau impiedicate folosind diligente rezonabile.

9. Link-uri
SC EDITURA ARTE SRL nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la continutul de date, informatii, inregistrari sau orice alte produse si/sau servicii furnizate prin intermediul site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.revistavip.net indiferent de natura acestor legaturi si nici nu va fi responsabila direct, indirect sau solidar pentru nici un prejudiciu material sau/si moral sau beneficiu nerealizat suferit de dvs. ca urmare a accesarii, sau/si utilizarii acestor site-uri.

10. Exonerarea de raspundere
SC EDITURA ARTE SRL nu garanteaza expres sau implicit continutul site-ului, continutul revistei VIP sau calitatea softului si nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele erori sau omisiuni din continutul materialelor prezentate pe acest website si nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.
SITE-UL www.revistavip.net SI MATERIALELE AFERENTE SUNT FURNIZATE ?CA ATARE? SI "ATAT CAT SUNT DISPONIBILE? FARA NICI UN FEL DE GARANTIE, EXPRESA SAU IMPLICITA.

SC EDITURA ARTE SRL ESTE EXONERATA IN MOD EXPRES DE TOATE RASPUNDERILE DE ORICE FEL INCLUSIV DAR NU NUMAI GARANTIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE CONFORMITATE CU UN SCOP ANUME.

SC EDITURA ARTE SRL nu garanteaza acuratetea sau completitudinea textului, grafica, link-urile sau alte note din continutul site-ului. SC EDITURA ARTE SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de daune speciale, cauzate direct, indirect, accidental, inclusiv venituri sau profituri pierdute care ar putea rezulta ca urmare a utilizarii direct sau indirect, in intregime sau in parte a continutului site-ului.

SC EDITURA ARTE SRL nu isi asuma nici o obligatie pentru nici un fel de prejudiciu efectiv sau beneficiu nerealizat ca urmare a utilizarii sau imposibilitatii de utilizare a materialelor oferite prin intermediul acestui site. Acceptati fara exceptie, ca toate obligatiile SC GRUP MANGEMNET SRL au natura unor obligatii de diligenta si nu de rezultat.

Informatia de pe acest server poate fi supusa schimbarii fara aviz prealabil si nu reprezinta un angajament viitor din partea SC EDITURA ARTE SRL.
SC EDITURA ARTE SRL nu garanteaza ca orice continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. De asemenea SC EDITURA ARTE SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul sau materialele de pe site.
SC EDITURA ARTE nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice fel de paguba, prejudiciu, moral si/sau material aparut in legatura cu sau ca urmare a accesarii continutului publicatiei VIP disponibila pe acest site, pentru care SC EDITURA ARTE SRL nu ofera nici o garantie, implicita sau expresa.
Continutul articolelor este exclusiv responsabilitatea autorilor sai.
Reproducerea integrala sau partiala, sub orice forma si prin orice mijloace, a textelor sau ilustratiilor aparute in revista VIP este posibila numai cu acordul prealabil scris al SC EDITURA ARTE SRL.

11. Prevederi finale
Acesti termeni si conditii nu contin nici un fel de obligatii implicite in sarcina SC EDITURA ARTE SRL.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor. SC EDITURA ARTE SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment, continutul acestui site, precum si politica de confidentialitate, si acesti termeni si conditii, fara nici un fel de instiintare sau notificare prealabila transmisa in acest sens. Daca doriti sa nu fiti tinuti sa respectati aceste modificari, dupa publicarea lor pe site, va rugam sa nu mai folositi acest site.

Litigii. Acestor termeni si conditii li se aplica legea romana. Partile sunt de acord sa renunte la jurisdictia alternativa prevazuta de legea romana si convin ca solutionarea litigiilor care rezulta din sau in legatura cu aceste conditii si termeni sa revina instantelor judecatoresti din Municipiul Bucuresti.