Ce Minune de fotbalist!<br>Cea de-a cincea editie a Cupei "VIP" la fotbal pe plaja a fost cistigata de "AC Milan"-ul lui Adrian Minune. Va oferim competitia "minut cu minut"
    POZA:

Ce Minune de fotbalist!
Cea de-a cincea editie a Cupei "VIP" la fotbal pe plaja a fost cistigata de "AC Milan"-ul lui Adrian Minune. Va oferim competitia "minut cu minut"

Mamaia

Data: 2005-08-05
5 si 6 august. Plaja hotelului "Central" din Mamaia. Public sud-american. Numar impresionant de vedete pe centimetru patrat. Soare puternic. Fotbal la superlativ. Comentarii exceptionale. Distractie in fiecare minut. Nervi. Tensiune. Bucurie. Tristete. Invingatori. Invinsi. Fair-play. Multa bere. Accidentari. Bai in mare. Petrecerea campionilor. Si am putea sa continuam. Dar, daca n-ati avut sansa sa fiti acolo, mai bine sa va povestim... Vedetele, punctuale la Cupa "VIP"

Educatia de sportiv si-a spus cuvintul: cel mai punctual personaj prezent la competitia desfasurata pe plaja hotelului "Central", dar si la petrecerea de la piscina a fost, fara indoiala, Gabi Balint. Fotbalistul a privit cu ingaduinta disputele celor de pe teren de a-si adjudeca titlul si, mai in gluma, mai in serios, si-a exprimat regretul de a nu fi avut timpul necesar pentru a se inscrie si el in competitie (macar la sectiunea "meciuri demonstrative") alaturi de echipa hotelului "Iaki" din Mamaia si avindu-l drept "special guest star" pe nimeni altul decit regele Gica Hagi. Gabi, incercam la anul?

Desi au dorit sa fie si ei punctuali, baietii si fetele de la Flamingo Boys au ajuns pe terenul de fotbal al plajei hotelului "Central" de-abia a doua zi. Motivul? Un spectacol buclucas si traficul infernal i-au facut pe baietii lui Cornel Pasat sa rateze "la mustata" prima zi a competitiei, ajungind in Mamaia dupa incheierea meciurilor preliminare. Cu putin noroc, asta pentru ca baietii de la Ro-Mania le-au cedat locul in sferturi, acestia au intrat totusi pe teren, continuind traditia de a participa la fiecare Cupa "VIP". Bineinteles ca fetele Flamingo si-au facut si ele datoria, calmind si incalzind totodata atmosfera printr-o repriza de dans, finalizata, tot conform "traditiei", cu renuntarea la sutien...

Recent operat de apendicita, Mihai Sturzu de la Hi-Q nu a refuzat invitatia revistei "VIP" de a participa la Cupa "VIP" la fotbal pe plaja, facindu-si aparitia pe un bolid pe doua roti, marca BMW.

Incalzirea de dinainte: sampania
Adrian Minune a venit cu sampania pregatita pe plaja, fiind sigur ca va cistiga. Acesta isi dorea sa ajunga in finala cu echipa presei, deoarece Nationala artistilor i se parea mult mai greu de invins.

Daca Gigi Gheorghiu a venit de la Venus pentru a lua parte de la cap la coada la Cupa "VIP" la fotbal pe plaja, Kamara si Andrei de la Alb Negru si-au continuat incalzirea plecind la un concert in tara dupa prima zi de competitie, pentru a se intoarce special a doua zi pentru meciurile decisive.

Echipa Taxi Driver a fost printre primele sosite, drept pentru care s-a ocupat, pentru inceput, de distractia celor prezenti. Din echipa acestora a facut parte si un prieten apropiat, de la Circul Globus. Doi dintre componentii echipei au avut ghinionul de a se accidenta, dar asta nu le-a taiat elanul celorlalti.

Baietii de la Ro-Mania au fost si ei prezenti inca de la inceput. Acestia au profitat de timpul ramas pina la inceperea competitiei pentru a schimba impresii cu mai vechii lor colegi de breasla.

Si iata, meciurile au inceput deja
Kamara nu a ezitat ca la fiecare pauza de meci sa se racoreasca in mare si sa ofere informatii pretioase componentilor celorlalte echipe, ca un adevarat sportiv. De altfel, acesta a practicat 19 ani fotbal de performanta.

Mihai de la Hi-Q nu a jucat tot timpul, cum si-ar fi dorit. Colegii sai din Nationala artistilor, in frunte cu antrenorul Adrian Enache, l-au tinut mai mult pe banca de rezerva, dar acest lucru nu l-a oprit pe Mita sa faca adevarate demonstratii de talent, atunci cind intra pe teren. Desi nu se declara un superstitios, Mihai a purtat tot timpul tricoul pe dos: "Asa s-a nimerit sa fie", a spus el curiosilor. In pauza dintre meciuri, Mihai se plimba prin statiune, unde era des oprit de fani pentru autografe, iar cind revenea, citea ziarele cu un ochi critic. Ca doar este proaspat absolvent al Facultatii de Jurnalism... Si pentru ca a pus inima, in final s-a accidentat si el, destul de usor totusi, la un picior. In rest, s-a intretinut pina la inceperea meciurilor cu Dl. Problema.

Baietii de la Ro-Mania s-au hidratat cit de mult au putut, asa incit au reusit sa faca un meci de zile mari. Cu toate astea, echipa Etno-Mania nu a mai putut participa a doua zi la competitie. Ghinionul a facut ca atit Miki, cit si Catalin sa fie grav accidentati, si nici Ionut nu se simtea foarte bine.

Ghinionul lor, norocul dansatorilor de la Flamingo boys, care le-au luat locul in sferturile de finala.

Kamara a fost cel mai ghinionist fotbalist din finala. In meciul cu echipa presei, Kamara a reusit surpriza de a marca un autogol, parind inca de la inceputul partidei profund derutat si confuz, fiind mai tot timpul pe punctul de a marca la propria poarta. De fapt, acesta era foarte obosit, pierzind o noapte intreaga la o petrecere inaintea zilei decisive.

In prima zi, Adrian Enache si Romica Tociu au facut echipa, cei doi comentind intreaga competitie fara sa dea semne de oboseala, in ciuda faptului ca au participat activ la ea, si asta pe o caldura infernala.
Ca sa revenim la fazele finale ale competitiei, in semifinale echipa lui Adrian Minune a reusit sa treaca greu de Vili Team, iar cea a ziaristilor s-a calificat in ultimul act doar dupa executarea loviturilor de departajare, perdanti fiind cei de la Nationala artistilor. In marea finala, beneficiind de o galerie sud-americana, echipa lui Adrian a reusit sa faca scor cu ziaristii, invingind detasat cu 4-0, sfirsitul meciului gasindu-i pe acestia inundati de sampaniile deschise deja de suporteri. Competitia s-a incheiat, ca-n fiecare an, cu Petrecerea Campionilor, desfasurata la piscina hotelului "Central", acolo unde si-au dat intilnire marea majoritate a concurentilor. S-a glumit, s-au uitat toate supararile de pe terenul de fotbal, atmosfera fiind intretinuta de recitalurile trupelor Quartz si Alb Negru. Un pic dupa miezul noptii, campionii au primit trofeul din bratele lui Gavrila Pele balint, in uralele galeriei ce i-a insotit, aplauzele sportive ale celorlalti competitori aflati acolo, totul intr-un joc de artificii. S-a baut direct din cupa, si numaratoarea inversa a inceput deja pentru toti. gata, baieti, treceti la antrenament! Ne vedem la anul, la cea de-a sasea editie a cupei "VIP" la fotbal pe plaja.

Au inima mare
Editia din acest an a Cupei "VIP" la fotbal pe plaja a avut un caracter umanitar. Astfel, am lansat un apel tuturor vedetelor si publicului de a dona orice suma pentru a incerca sa stringem bani pentru o familie afectata de urgiile vremii din aceasta vara. Apelul nostru nu a ramas fara ecou, iar celor care l-au receptionat le multumim. Au demonstrat ca le pasa. Iar demersul nostru a fost o reusita. In curind veti vedea si in paginile revistei noastre ce bucurie au reusit sa produca cei cu inima mare.

Ce spectacol in "tribune"!
Echipele au venit cu sustinatorii lor, care au facut spectacol. Am remarcat pentru dumneavoastra galeria Vili Team, condusa de Mirabela Dauer, nu puteam sa nu le observam pe fetele de la Flamingo Girls, pe cele din galeria lui Titus Stell & Queens, galeria echipei campioane, galeria celor de la hotelul "Central", a Ciinilor rosii si a National FM.

Cupa "VIP" la fotbal pe plaja, editia V - clasament final
Locul 1: Echipa lui Adrian Minune
Locul 2: Echipa ziaristilor
Locul 3: Nationala de fotbal a cintaretilor & Vili Team

Multumim: Hotel "Central", "Opticris", "Elmec Romania" (distribuitor oficial al produselor Nike in Romania), "NST", "Skol", "Quartz Music", "Pepsi", "Sapte seri", Europa FM, "Romguard", Crucea Rosie, "Golden Ideas" (artificii & confetti).

Statisticile competitiei:
- 16 echipe (140 de jucatori inscrisi);
- 8 ore de fotbal in doua zile;
- 600 de litri de bere consumati;
- 500 de litri de bauturi racoritoare consumate;
- 2.000 de spectatori in cele doua zile ale competitiei;
- 2 arbitri de categoria intii;
- cele mai organizate echipe: Vili Team, Ciinii rosii, Nationala artistilor;
- Golgeter - Andrei Duban (Vili Team)
- Portarul competitiei: Cornel Pasat (Flamingo Boys)
70577 afisari
 
         
 
3.0 - 145908 voturi
 

EVENIMENTE VIP