Gala Premiilor Vip - De o suta de ori VIP!
    POZA:

Gala Premiilor Vip - De o suta de ori VIP!

Data: 2010-05-24
Luni, 24 mai, Gala Premiilor VIP si-a intampinat publicul, ajungand la editia cu numarul 100.  Ca intotdeauna, Premiile VIP au reusit sa stringa cele mai importante nume din sfera mondena.
 
Premiului Special pentru spectacolul “Depeche dance” a fost primit de catre Razvan Mazilu care a  dorit sa dedice complimentele primite intregii sale echipe. Echipa de dansatori cu care a lucrat Razvan Mazilu au traversat podiumul pregatit pentru prezentarea Adinei Buzatu, in pas de prezentare de moda.
 
Evenimentul i-a facut pe multi dintre cei prezenti sa-si sacrifice alte planuri. Astfel, Mariana Nicolesco a plecat chiar de la ziua sotului sau pentru a fi alaturi de VIP in seara Premiilor.
 
Prezentatorul Mihai Constantin a promis ca va fi amfitrionul evenimentului si nu a lasat nici perfuziile sa il tina in spital, departe de scena.
 
Formatia ZOB a venit imbracata in stilul caracteristic muzicii pe care o cinta, adica punk. In timp ce asteptau ca masina lor sa fie parcata, Andrei Gheorghe s-a dus la ei si l-a imbratisat pe solistul formatiei, Vlase. La intrare, Vlase a spus raspicat: “Sintem de la Zob. Cred ca se si vede”.
Andrei Gheorghe a stat retras la una dintre mesele din afara incintei in care avea loc evenimentul si a rasfoit revista VIP in asteptarea decernarii premiilor.
 
Dragos Bucurenci, prezenta rara la evenimentele mondene, a stat la masa cu Catalin Botezatu, Dana Savuica, Ovidiu Buta si Joaquin Bonilla, si a venit la Andrei Gheorghe cu care a discutat despre concursul la care a participat recent, “Dansez pentru tine”. Andrei a vrut sa stie daca Dragos a avut vreun accident in timpul competetiei, insa in afara toxiinfectiei alimentare, Dragos nu a avut cu ce sa se “laude” din punct de vedere al ponoaselor trase.
 
Vesnic pus pe glume, Andrei Duban si-a gasit nasul, fiind admonestat de cameramanul de la Prima TV, Pustiul: “Tu stiai ca la ultima extragere 5 din 40 s-au tras sase numere? Pai ce-i asta?”
Tot la Gala Premiilor VIP am reusit sa aflam misteriosul motiv pentru care actorul Dragos Stoica avea mina dreapta in ghips zilele trecute. “Saptamina viitoare mi-l scot”, a anuntat el. Ce s-a intimplat de fapt? Actorul a ramas “marcat pe viata” deoarece l-a piscat un ciob rezultat din caderea unei damigene de sticla. Noroc ca era damigeana din care tocmai golise niste vin, ca de nu, se ducea bunatate de vin…   
 
De la premiantul categoriei Film, Florin Serban, am aflat ca Succesul filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier”, l-a facut sa ia in considerare infiintarea unei scoli de actorie pentru amatori. Constatind in timpul filmarilor peliculei care i-a adus Ursul de Argint la Berlin ca actorii amatori au fost un ingredient de baza al succesului, un strop de veridicitate intr-o lume construita dupa scenarii, regizorul vrea acum sa procedeze invers: sa aduca arta printre oameni, mergind dincolo de film… 
La varsta de 81 de ani, maestrul Iurie Darie a participat la Gala Premiilor Vip alaturi de sotia sa, Anca Pandrea. Cu toate ca parea intr-o forma fizica excelenta, maestrul si-a pierdut echilibrul si a cazut pe  scarile de la intrare. Vazandu-l jos, solistul de la Alb Negru, Kamara, a dorit sa il ajute sa se ridice insa actorul a refuzat orice forma de sprijin din partea celorlalti, ridicandu-se, prin forte proprii si foarte rapid,  ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.
 
Ca la orice eveniment care concentreaza sub aceleasi lumini de reflectoare atatea personalitati, au existat desigur si mici scanteie de orgolii. Astfel, Nicu Covaci a refuzat sa urce pe scena din cauza prezentei lui Sergiu Nicolaescu la eveniment, solistul trupei Phoenix sustinand ca regizorul ii datoreaza suma de 800.000 de euro.
 
Premiile au fost si contextul unor intilniri neplacute sau neprevazute – Matteo a dat nas in nas cu fosta sa iubita care o insotea pe Mirela Vescan, iar Moni Columbeanu nu a scapat-o din priviri pe “blonda lui Iri” care statea chiar vis-a-vis de ea.
 
Amploarea evenimentului a avut si un efect secundar mai putin placut pentru doi dintre participanti: nemaigasind loc de parcare in incinta palatului, Ghita Turda si Dumitru Lupu si-au lasat masinile ceva mai departe, avand placuta “surpriza” de a si le gasi sparte. Asa cadou a primit Dumitru Lupu in seara de dinainte de ziua lui de nastere!
 
Decernarea premiilor VIP pentru luna mai a coincis cu lansarea primului parfum pentru barbati creat in Romania: Trends by Adina Buzatu. Seara s-a incheiat cu un moment din lumea modei, manechinii imbracati de designerul Adina Buzatu atragand atentia publicului feminin prezent in sala.
 
Festivitatea de decernare a premiilor a fost gazduita de Delia Nastac, redactor al revistei VIP si Mihai Constantin, prezentator al Jurnalului de la TVR.
 
Reusita evenimentului este indiscutabila, avand in vedere ca la sfarsitul serii toata lumea a plecat cu zambetul pe buze, discutand despre cat de reusit a fost acest eveniment.
 
Premianti si anuntatori – Gala Premiilor VIP - 100

1. MUZICA
Premiant: Antonia
Anuntator: Matteo
 
2. TEATRU
Premianti: 1. Teatrul Lucia Sturza Bulandra – director regizorul Alexandru Darie
                        2. Regizor Chris Simion
Anuntator: Manuela Harabor
 
3. FILM
Premiant: Filmul « Eu cand vreau sa fluier, fluier » –  regizor Florin Serban,
Anuntator :  Ovidiu Lipan Tandarica
 
4. MODA :
Premianti:    1.   Mihai Albu
                                 2.   Catalin Botezatu
•        Anuntator : Luana Ungureanu – redactor sef revista VIPMODA
 
5. PREMIU SPECIAL :
•        Premianti :  1. Razvan Mazilu - Depeche Dance
                               2. Teatrul Odeon – director Dorina Lazar
•        Anuntator : Delia Nastac si Mihai Constantin
 
6. DIVERTISMENT
Premiant: Serviciului Romin de Comedie 
Anuntator: George Mihaita
 
7. SPORT
Premiant: echipa de handbal Oltchim Ramnicu Valcea
Anuntator: Petre Cozma 
8. PREMIU SPECIAL
Premiant: Echipa de fotbal CFR Cluj
Anuntator: Delia Nastac si Mihai Constantin
9. RADIO – PRESA SCRISA
Premiant: ziarul Ring – redactor sef Alexandru David
Anuntator: Delia Nastac si Mihai Constantin
10. PREMIU SPECIAL :
•        Premiant: Profesor Doctor Alexandru Ciocalteu
•        Anuntator: Andrei Gheorghe
 
11. PREMIUL DE EXCELENTA :
Premiant: regizorul Sergiu Nicolaescu
Anuntator: Ozana Barabancea 
76538 afisari
 
         
 
3.0 - 137966 voturi
 

EVENIMENTE VIP