First Fashion Night - pro-branduri romanesti
    POZA:

First Fashion Night - pro-branduri romanesti

Teatrului National de Opereta

Data: 2009-09-17 20:00:00
Joi seara, revista VIPMODA si sap­ta­minalul VIP au organizat primul eveniment de moda romaneasca al toamnei. First Fashion Night 2009 si-a propus sa promoveze, sa sus­tina si sa atraga atentia asupra industriei modei autohtone, domeniu grav afectat de criza economica.
Au raspuns apelului VIP de a sustine brandurile din moda autohtona peste 500 de persoane, multe dintre acestea fiind, la rindul lor, adevarate branduri.
First Fashion Night a debutat cu o expozitie inedita de tricouri cu mesaje pro-brand romanesc, mesaje lansate de o parte dintre designerii consacrati. Irina Schrotter, Razvan Ciobanu, Mihai Albu, Rita Muresan, Wilhelmina Arz, Andreea Tincu sint doar o parte dintre cei care s-au alaturat acestui eveniment-manifest de sustinere a brandurilor autohtone.
Seara a continuat cu lansarea in Romania a celui de-al 12-lea roman al celebrului scriitor Paulo Coelho, Invingatorul e intotdeauna singur, aparut la Editura Humanitas. Cu acest roman, Coelho demonstreaza cum bogatia, excesul si superficialitatea pot duce la destramarea relatiilor si la pierderea valorilor spirituale. Expunerea a fost facuta de Adina Buzatu si Alice Ene.
Dupa lansarea de carte din foaierul Teatrului National de Opereta, vedetele, oamenii de afaceri si pasionatii de moda au umplut pina la refuz sala mare, urmarind si aplaudind cinci colectii 100% romanesti. Nissa, Nausica Mode, Sense, Escalade by Galina si Inedit au fost brandurile care au prezentat in cadrul acestei editii First Fashion Night. Creatiile s-au adresat tuturor tipurilor de consumatori de moda. Modelele profesioniste care au defilat pe podium au beneficiat de coafuri realizate de Geta Voinea si de machiajele Make up Forever.
Finalul serii a adus pe scena un recital incendiar al trupei Provincialii, care a ridicat sala in picioare. Printre cei care au aplaudat frenetic atit colectiile prezentate pe podium, cit si recitalul Provincialilor s-au aflat actorul George Ivascu si sotia sa, regizoarea Alice Barb, cintaretii Julia Jianu, Kamara, Ozana Barabancea, Alina Sorescu si iubitul ei, Alex Ciucu, politicienii Codrin Stefanescu, Marius Marinescu, Dan Matei Agathon, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Valentin Preda, impreuna cu Raluca Tatu, reprezentanti ai ambasadelor Italiei, Bulgariei, Tunisiei, oameni din industria modei (Liza Panait, Maria Grapini, Mirela Vescan, Laurent Tourette).

Parteneri
Teatrul National de Opereta „Ion Dacian“, Opel, Optinova, Granini, Geta Voinea, Make up Forever.

 

Opel Insignia: design, siguranta si performanta
Printre atractiile serii s-a numarat si Masina anului 2009: Opel Insignia. In noiembrie 2008, un juriu international, format din 59 de jurnalisti specializati din 23 de tari, a decernat mult-rivnita distinctie Masina anului in Europa. Datorita rezultatelor extraordinare la categoriile design, siguranta, ma­ne­vra­bilitate si performante, modelul Insignia a cistigat in mai putin de un an, 24 de premii si distinctii.

72679 afisari
 
         
 
3.0 - 151246 voturi
 

EVENIMENTE VIP