GALA PREMIILOR VIP - IUNIE 2011
    POZA:

GALA PREMIILOR VIP - IUNIE 2011

Ambasad’Or Events

Data: 2011-06-08
Miercuri, 8 iunie, a avut loc un nou eveniment marca VIP: Gala Premiilor VIP – iunie 2011. Editia din aceasta luna a Galei Premiilor VIP a fost gazduita de Ambasad’Or Events, care a pregatit o atmosfera eleganta, un univers exclusivist, cadrul in care au fost celebrate personalitatile marcante ale societatii romanesti actuale. Premiantii, anuntatorii si invitatii a caror nume au o rezonanta mare in societatea romaneasca au raspuns prezent la cea de-a 104-a editie a premiilor VIP. 

Dan Puric: "Nu mai e minte? Da-le atunci diplome"
Dan Puric s-a numarat printre laureatii celei de-a 104-a editie a premiilor VIP si a surprins pe toata lumea in momentul cand a inceput sa spuna bancuri. Cel mai apreciat a fost, de departe, bancul in care le-a explicat tuturor celor prezenti de ce romanii nu au minte: "Intr-o zi la poarta Raiului era mare aglomeratie. Toti stateau si se ingramadeau doar, doar sa apuce si ei ceva. In cele din urma isi fac aparitia si romanii care au intrebat ce se da de stau toti buluc. "Minte!", a venit imediat raspunsul. Vazind atata aglomeratie, romanii au hotarat sa mearga la o bere si sa se intoarca mai tarziu pentru a lua si ei minte. Zis si facut. Se intorc acestia dupa vreo 6 ore si ce sa vezi? Poarta Raiului era inchisa. Bat ei cu mainile si picioarele in usa pana iese Sfintul Petru. Ce vreti?, intreaba acesta. Minte!, raspund romanii… Pai nu mai e… Unde ati fost cand s-a dat? La bere, zic romanii… Acum nu am ce sa va fac, spune Sfintul Petru… Daca nu ne dai minte facem plangere… Merge Sfintul Petru la Dumnezeu si ii spune cele intimplate la care Dumnezeu ii spune: <<Nu mai e minte? Da-le atunci diplome…>>...

Hotel FM au inmanat premiul lui Edward Maya si Vikai Jigulina
Primul premiu al Galei Premiilor VIP a fost la categoria “Muzica”. Hotel FM, reprezentatii Romaniei la Eurovison, au fost cei care au inmanat premiul lui Edward Maya si Vikai Jigulina, pentru castigarea a numeroase premii internationale, cel mai semnificativ fiind trofeul Top Dance Song pentru Stereo Love, in cadrul Bilboard Music Awards 2011, unde au detronat-o pe Lady Gaga. Premiul pentru “Politica” i-a fost inmanat de catre Dnul Alexandru Ghildus, doctor in domeniul artelor vizuale, lui Dan Tudorache, Viceprimarul Sectorului 1, pentru proiectele dezvoltate prin care sprijina tineri, dar si pentru promovarea campaniei “Spune NU Drogurilor!”. Actorul Adrian Fetecau a oferit premiul la categoria Teatru pentru “ O scrisoare pierduta”, comedie actualizata de regizorul Alexandru Dabija printr-un concept modern. Pentru ridicarea premiului, pe scena Galei Premiilor VIP a venit actrita Mihaela Teleoaca, interpreta rolului ”Zoe”din piesa lui Dabija. Pentru anuntarea premiului la sectiunea “Cultura”, pe scena premiilor VIP a urcat criticul muzical Costin Popa, laureatul pentru aceasta categorie fiind Catalin Ionescu Arbore, scenograf si manager general al Operei Nationale Bucuresti. 

Otelul Galati, premianta la Gala Premiilor VIP
La categoria “Sport” premiul a fost castigat de Campioana Romaniei, Otelul Galati, pentru cum au reusit sa reziste “Singuri, impotriva tuturor”si pentru modul cum au dominat Liga 1 inca de la inceput. Pentru ridicarea premiului, Otelul Galati a fost reprezentata de presedintele Marius Stan si atacantul Marius Pena. Cel care a inmanat distinctia campionilor a fost Dinu Maxer. Proaspat tatic, Dinu Maxer a marturisit ca nu-i este deloc usor sa iasa la evenimente mondene din cauza bebelusului pe care nu prea are cu cine sa-l lase. In seara cu pricina, cea care a ramas cu Maxer jr a fost strabunica sotiei lui, Deea. De altfel, si Dinu a fost crescut la randul sau tot de strabunica, asa ca n-a avut nicio grija in privinta faptului ca micutul este pe maini bune. Alexandrina Hristov, pictorita si cantareata originara din Republica Moldova, a fost cea care a inmanat premiul “Special” unei tinere regizoare, care a cunoscut un mare succes prin spectacolele de teatru in spatii neconventionale ce se joaca saptamanal in Bucuresti. Chris Simion, castigatoarea premiului “Special”, este  cunoscuta in Romania pentru “Dragostea dureaza 3 ani”,  “Te iubesc! Te iubesc?”si “Ce ne spunem cand nu ne vorbim” si a cunoscut recunoasterea pe plan international cu “Scaunele” dupa Eugene Ionesco. Profesorul Vasile Astarastoaie, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, astazi membru in Comitetul Director de Bioetica al Consiliului Europei, a anuntat premiul pentru “Stiinta si Viata”. Premiul a fost acordat dnei Aurora Dragomiristeanu, specialist in sanatate publica si management, pentru implicarea si coordonarea de proiectel antionale, cat si internatioanle in domeniul sanatatii. Mai nou, este directorul Registrului National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice.

Ana Voicu si Adi Vlad, "o poveste de dragoste intre oameni si obiecte"
Premiul la categoria “Film” a fost castigat de ceea ce a fost numita de Ana Voicu si Adi Vlad, o poveste de dragoste intre oameni si obiecte – productia “Metrobranding”. Adriana Nicolae, actrita de teatru si film, cu aparitii in serialele tv, a fost cea care a acordat premiu pentru sectiunea aceasa sectiune. Presedintele Camerei de Comert Romano-Japoneze, Mihai Prundianu, a inmanat premiul la categoria “Arta Populara” lui Nicolae Voiculet, cel care a asigurat un renume Romaniei pe plan international in ultimii 20 de ani. Nicolae Voiculet  este initiatorul concertului umanitar “Daruieste speranta pentru Japonia”,care s-a bucurat de succes si i-a adus premiul “Darul Marului”, din partea Presedintelui Federatiei Europene a Asociatiilor, Centrelor si Cluburilor pentru UNESCO, Lionel Vinour. Maia Morgenstern a fost cea care a inmanat premiul pentru designerul castigator la categoria “Moda”, si anume, Liza Panait, o prezenta constanta in moda romanesca si, totodata, un brand de success si pentru casa de moda “Vili”,  care in toamna se pregateste sa aniverseze 20 ani de existenta.


Tora Vasilescu, premiul pentru "Eleganta"
La categoria “Eleganta”, Adina Buzatu a inmanat premiul dnei Tora Vasilescu, cea care si-a dovedit elegant, de-a lungul anilor in actorie, nu doar prin vestimentatie, ci si prin atitudinea modesta si pozitiva fata de cei din jur. Actrita a fost extrem de bucuroasa pentru distinctia primita marturisind faptul ca se bucura ca a primit premiul pentru “Eleganta” si nu pe cel de “Excelenta pentru Intreaga Cariera”, caci acest lucru inseamna ca mai are lucruri de realizat inca. Liana Stanciu, cea care a sprijinit infiintarea celui mai mare spital de pediatrie din Romania, a acordat premiul pentru “Brandul lunii” Spitalului de Pediatrie MedLife. Acesta este singurul spital din Romania dedicat in totalitate copiilor si singura unitate de acest gen din Europa Centrala si de Est care ofera servicii integrate. “Evenimentul lunii” l-a constituit Festivalul International de Teatru de la Sibiu, cel mai important festival anual de arte ale spectacolului din Romania si al treilea ca amploare din Europa. Premiul pentru categoria “Evenimentul lunii” a fost anuntat chiar de unul dintre laureatii unei editii precedente a Galei Premiilor VIP, Marius Bodochi. Cel de-al doilea “Premiul Special” oferit in cadrul Galei Premiilor VIP, a fost acordat lui Dan Puric – actor, regizor si autor de carte. Dan Puric si-a prezentat productiile proprii pe scena Salii Rapsodia, a jucat pe scena Teatrului National din Bucuresti si este conducator al Companiei Passepartout DP.

Gala Premiilor VIP, aflata la editia numarul 104, s-a incheiat cu un moment artistic sustinut de Ozana Barabancea, care s-a remarcat de-a lungul timpului prin show-uri de jazz, cabaret, musical si opera. Momente artistice in cadrul Galei VIP au fost sustinute si de Ruxandra Andruta si Diana Nastase, si, nu in ultimul rand, un recital la nai al domnului Nicolae Voiculet, premiantul la categoria “Arta Populara”.
Prezentatori au fost: Eda Marcus si Andreas Petrescu

Premiul la Categoria MUZICA
Premiant: Edward Maya si Vika Vigulina
Anuntator: Hotel FM

Premiul la Categoria TEATRU
Premiant: “O scrisoare pierduta” – Miheala Teleoaca 
Anuntator: Adrian Fetecau 

Premiul la Categoria POLITICA
Premiant: Dan Tudorache
Anuntator: Alexandru Ghildus

Premiul la Categoria CULTURA
Premiant: Spectacolul “Kilian” – Opera Nationala – Catalin Arbore
Anuntator: Costin Popa 

Premiul la Categoria: SPORT
Premiant: Otelu Galati 
Anuntator:  Dinu Maxer

PREMIU SPECIAL
Premiant: Chris Simion
Anuntator: Alexandrina Hristov

Premiul la Categoria STIINTA SI VIATA
Premiant: Aurora Dragomiristeanu
Anuntator: Vasile Astarastoaie

Moment artistic – balet Lacul Lebedelor

Premiul la Categoria FILM
Premiant: Metrobranding
Anuntator: Adriana Nicolae

Premiul la Categoria FOLCLOR
Premiant: Nicolae Voiculet
Anuntator: Mihai Prundianu – Presedintele Camerei de Comert Romano – Japoneze

Premiul la Categoria MODA  
Premiant: Liza Panait 
Anuntator: Maia Morgerstein  

Premiul la Categoria ELEGANTA
Premiant: Tora Vasilescu 
Anuntator: Adina Buzatu 

Premiul la Categoria BRAND-UL LUNII
Premiant: Medlife 
Anuntator: Liana Stanciu

Premiul la Categoria EVENIMENTUL LUNII
Premiant: Festivalul de teatru de la Sibiu – Constantin Chiriac 
Anuntator: Marius Bodochi

PREMIU SPECIAL
Premiant: Dan Puric 
Anuntator: Mircea Toader 

Gala Premiilor VIP este evenimentul lunar care, in mod traditional, aduce in prim-plan cele mai importante personalitati ale momentului, celebrand intr-un cadru inedit performanta din domenii precum arte, mass-media, politica, sport, afaceri etc. Evenimentul s-a impus de-a lungul timpului ca marca a elitei, a performantei si a elegantei si-si propune sa transmita in continuare optimism si incredere in viitor si in posibilitatea schimbarii in bine a societatii prin implicarea fiecaruia dintre noi. 

66615 afisari
 
         
 
3.0 - 79931 voturi
 

EVENIMENTE VIP