Inflatie de staruri la Premiile "VIP"
    -
 

Inflatie de staruri la Premiile "VIP"

Sala Ronda, Hotel Intercontinental

Data: 2005-09-07
Vara fierbinte, bilant pe potriva Premiile "VIP" pentru luna august au avut mai multe distinctii ca de obicei, in ciuda senzatiei de vacanta. Acesta a fost, probabil, si motivul pentru care Sala Ronda a hotelului "Intercontinental" a fost efectiv arhiplina! In fata publicului, a urcat pe scena, in calitate de coprezentator, Luminita Anghel, indragita, in acest rol, de toata lumea. Abia atunci au inceput emotiile

Directorul revistei "VIP", Cristian Brancu, a prezentat noua fata a revistei "VIP", anuntind schimbarile care urmeaza sa se produca in luna septembrie. Apoi, am trecut la premiere. Ruxandra Sararu, un rafinat degustator de arta, a anuntat premiul pentru expozitia Umbre si lumini, aducind un omagiu directorului acesteia. Secretarul de stat al Ministerului Culturii, Virgil Nitulescu, si reprezentantul muzeului au relatat ca expozitia a adus un numar incredibil de mare de vizitatori la muzeu. O victorie, deci! Tot o victorie a fost si aducerea pe scena a unor campioni ai sportului, pe care Romania, tara pentru care cistiga mari medalii, ii neglijeaza. Constantina Dita-Tomescu si Marian Oprea, medaliati cu bronz la recentele Mondiale la atletism, au dat o proba de modestie, patronati de cea care a prezentat premiul, Violeta Beclea Szekely. La acelasi nivel al modestiei au fost si Oamenii lunii. Unul dintre ei, Ivan Patzaichin, este obisnuit cu premiile. Elevii - Florin Popescu, Loredan Popa si Silviu Simioncencu - s-au simtit pentru prima data ca niste staruri. Le-a placut. Ce-i drept, din cauza traficului, au si intirziat ca niste staruri Dar ei au cistigat admiratia Teodorei si a lui Ducu Bertzi, indignati ca multiplii campioni nu ajung la televizor, in schimb, alte "maimute", da! Performerii n-au stat mult la sueta, retragindu-se discret, chiar mai discret decit regizorul Cornel Todea, care era zorit de o inregistrare TV. Acesta din urma l-a prezentat in culori vii pe Cornel Diaconu, producatorul Festivalului "Callatis", evenimentul lunii. Zamfir Iorgus a lipsit, fiind plecat in Statele Unite. "Premiul a devenit o obisnuinta", a zis dl Diaconu, semn ca popularitatea festivalului e constanta. Raminem la muzica, pentru premiul special, prezentat de Catalin Maruta. Acesta ar fi vrut sa-l puna pe solistul de la MoRandi sa cinte, dar Randi n-a venit, insa Marius Moga a fost la apel, impreuna cu prietenul sau, Smiley (Simplu). "Am invatat acum cinci ani ca nu e bine sa lipsesti de la "Premiile VIP"", a zis pe scena Marius. Asa ca a venit, a stat si i-a un acordat interviu in direct lui Dan Diaconescu.
Apropo de premii, cea mai spumoasa prezentare a facut-o Cozmin Gusa, care a inminat premiul fostului coleg de partid Victor Ponta, pentru succesul actiunii recente a TSD. Atit de frumos a vorbit Cozmin despre consistenta actiunii, incit Victor l-a oprit, ca sa n-aiba probleme la partid! De asemenea, Victor Ponta a aruncat o sageata catre seful Mircea Geoana, "multumindu-i" ca i-a preluat ideile si a spus ca sint ale lui! Dar nu toti politicienii au fost atit de ironici. Presedintele Autoritatii Nationale pentru Tineret, Borbely Karoly, a fost chiar emotionant. Premiat pentru excelenta campanie "O raza de speranta", prin care mii de copii sinistrati au primit ajutoare si utilitati pentru scoala, Borbely Karoly a povestit cutremurat cum a vazut copii care, o data cu ANT, au mincat pentru prima oara un snitel. Ce departe sintem, uneori, de Romania reala! Emotie adevarata, puternica, fara egal, au stirnit premiile de excelenta, dedicate in memoriam marilor disparuti ai lunii trecute, Alexandru Paleologu si Radu Anton Roman. Discursul lui Toader Paleologu, fiul marelui eseist, a fost o pledoarie a proverbialei modestii a lui Conua Alecu si a bucuriei sale de a trai firescul. Florin Busuioc a spus ca Radu l-a trimis, intrucit nu poate fi prezent, gatind acum pentru inalte fete, carora le pregateste specialitati dacice. "Cu siguranta, cei mai virtuosi dintre noi vor avea intilnire cu el!". Aplauze
Ultimul premiu al serii a sfidat semafoarele pentru a ajunge la timp: Robert Turcescu, pentru o suita de emisiuni 100% excelente. Acesta a ajuns cu citeva minute dupa incheierea festivitatii, dar a fost aplaudat indelung. Prezentat de directorul de la "Adevarul", Corina Dragotescu, Robert a raspuns curtenitor, felicitind-o pentru noua fata a ziarului. Dna Dragotescu a raspuns pe data: "Nu vrei sa te angajezi la noi?!". Robert are de munca, asa ca a ocolit elegant raspunsul.
Acestia sint merituosii, dar surprizele serii au fost multiple. In primul rind, o colectie de moda fermecatoare, prezentata de casa de moda "Serroussi", dedicata oamenilor cu forme normale, ceea ce le-a cucerit pe doamnele din public. Printre manechine, o frumoasa surpriza: Ica Zaman. Nora Serroussi a fost aplaudata pe scena, prezentind apoi in mod convingator colectia. Ea a avut, la masa, un "suporter" iubit: tatal sau, distinsul om de afaceri Joseph Serroussi.
Aprecieri a primit si Andreea Lica, managerul agentiei "Medes Advertising", care a anuntat, alaturi de Cristian Brancu, nasterea unei colaborari, pentru un puternic concept de PR, dedicat produselor farmaceutice. Andreea a descris in culorii vii conceptele de performanta si creativitate ale noii campanii de PR.
Finalul a apartinut unui nou anunt: peste citeva zile, mai exact pe 25 septembrie a.c., va avea loc premiera senzationalei montari Chicago, la Teatrul National. "VIP" a oferit publicului intilnirea cu citiva dintre protagonistii piesei, de pe scena: Ilinca Goia (insotita la "Inter" de sotul sau, regizorul Dominic Dembinski), Monica Davidescu, Anca Turcasiu, Carmen Ionescu, Andrei Duban, Silviu Biris, Andrei Ionescu, dar si cu Ricard, regizorul spaniol al montarii, care a marturisit ca, fara Ilinca si Monica, acest show n-ar fi ajuns pina la momentul premierei. Ambitia lor a fost mobilizatoare. Va fi un mare show la Bucuresti, de aceea, vorbele spuse de Andrei Duban si de Anca Turcasiu au fost un "avertisment" pentru public!
In fine, a venit, dupa o ora si jumatate, momentul suetei, prilej de vorbe de duh. Astfel, Alice Barb, George Ivascu si Romeo Pop au avut un dialog despre longevitatea marilor nume ale teatrului. Olimpian Ungherea si Florin Necula (directorul Directiei Monumentelor Istorice) au vorbit pe teme spirituale. Sorin Marcus ne-a relatat impresii de la meciul Romania-Cehia. Stela Popescu si Cristina Stamate au aplaudat initiativa premiilor in memoriam. Stela ne-a anuntat chiar de prima sa lansare de DVD! Vali Craciunescu era bucuros ca-i merge bine treaba cu albumul sau solo. Gimnastul Ioan Silviu Suciu era mai linistit decit de obicei. A trecut ora marilor competitii Iar la ei, la lot, e liniste Singurii purtatori de ochelari de soare de la Sala Ronda au fost doi macho de show: Mihai Mitoseru si Cornel Pasat. Ultimul ne-a spus ca pregateste un show care poate rivaliza cu Chicago, dar pe o tema specific romaneasca. Asteptam replica, deci! Iar cea mai amuzanta intilnire a fost cea dintre Cove si tatal sau. Fiecare fusese invitat de alt prieten de la "VIP", asa ca surpriza a fost maxima, cind s-au vazut!
Au mai fost alaturi de noi Alexandra Ungureanu, Marius Maldarasanu, fetele de la Bambi, Crina Matei si Daniela Gyorfi. Seara aleasa, pentru cei care cauta valoarea dincolo de frivolitati si cuvinte sforaitoare. Premii/leacuri pentru minte si inima.
82602 afisari
 
         
 
3.0 - 178834 voturi
 

EVENIMENTE VIP