"Urmeaza sa imi gasesc sufletul pereche"

Adaugata 2010-05-17, la ora 07:19:06
O cheama Cristina Ioana Socolan, dar publicul larg o cunoaste sub pseudonimul de „Celia” – o solista de muzica dance-house care nu regreta nimic din ce a hotarat sa faca in viata. Simte ca asta e chemarea ei: sa imparta din poezia sufletului ei celor din jur, Celia compunand si unele dintre textele melodiilor sale.
Ce noi surprize ne mai pregatesti?
Pregatim mereu surprize, caci prin surprizele pe care le pregatim admiratorilor nostri, progresam.
Ce artist/ trupa te-a influentat cel mai mult?
Mai multi, nici unul intr-un mod special.
Ai regretat vreo clipa ca te-ai apucat de muzica?
Nu, cum as putea sa regret?! E ceea ce ador, ceea ce ma face sa ma simt intreaga! Dragostea nu trebuie sa lipseasca din inima nimanui. Prin muzica exprimi cele mai profunde sentimente. Dar e mult de spus! Cum sa regret?!
Cat de mult ti-a afectat viata personala cariera si viceversa?
Daca ai langa tine oamenii care odata ce te accepta in viata lor te acepta cu tot cu muzica, e perfect! Familia e alaturi de mine, urmeaza sa imi gasesc sufletul pereche care sa inteleaga ca un artist merge la concerte, are un program mai complicat. Cand altii se disteaza, noi muncim. E mai greu sa gasesti omul care sa fie langa tine, dar stiu ca e pe undeva pe aproape.
Ceva ce trebuie neaparat pomenit?
Datorita managerului meu, Costi Ionita voi avea o serie de colaborari cu cativa artisti straini. Foarte curand voi filma un videoclip si abia astept sa va pot arata ceea ce deocamdata pastram doar in studio. Avem o surpriza pentru cei ce iubesc muzica noastra. Va multumim ca ne sunteti aproape!
de Simona Musca - 4574 afisari
 
         
 
3.0 - 4429 voturi