"Eu sunt nomadul logodit cu drumul"

Adaugata 2009-12-14, la ora 07:33:50
"Eu sunt nomadul logodit cu drumul" Ce surprize aduci publicului in aceasta perioada magica?
Un turneu de Craciun, care poarta numele “Colinde pentru parinti”. Sustin spectacole pentru publicul de toate varstele, in 30 de orase mari din toata tara.

Cum reusesti sa faci fata programului extrem de incarcat?
Eu sunt nomadul logodit cu drumul, pentru ca de 10 ani nu am avut nicio vacanta. Am vizitat lumea intreaga dar am cantat numai pentru comunitatile de romani. Am reusit sa rezist pentru ca iubesc ceea ce fac, iubesc romanii si imi iubesc tara. Prin cantecele mele vreau sa cred ca reusesc, cat de putin sa mai alin durerea oamenilor, in special in aceste vremuri tulburi in care traim.

Ce alte pasiuni ai in afara de muzica?
Sunt innebunit dupa teatru, este a doua pasiune a mea si ori de cate ori am timp liber merg cu familia si cu prietenii sa vizionam spectacole. Ii apreciez foarte mult pe marii actori Marin Moraru, Radu Beligan, Carmen Stanescu. Am vazut spectacolul “Locomotiva” de cel putin 15 ori.

E o perioada in care romanii degusta o multime de bunatati culinare. Ce bucate ii plac lui Fuego?
Eu il mostenesc pe tatal meu, care este un mare bucatar. Mereu l-am asistat in bucatarie. De regula, ador cartofii prajiti in tava cu pui la cuptor, insa acum, de sarabatori, abia astept sa mananc sarmalele ardelenesti, cu carne afumata, preparate de mama.

Unde iti vei petrece sarbatorile?
Pe drum... Voi termina cantarile dupa 2 ianuarie iar apoi ma voi duce la niste prieteni la Bran, unde imi voi gasi linistea. Doar muntele ma ajuta sa  recapat forte proaspete si ma relaxeaza.

Care este colindul preferat?
Colindul meu de suflet pe care il cant si in acest turneu este intitulat “Colinde pentru Parinti” si incepe cam asa: “Leru-i ler si iarasi ler,/ Vin iertare sa va cer,/ De-ati putea sa m-auziti, ati fi tare fericiti!”...

De ce surprize are parte Fuego in aceasta perioada?
Eu primesc foarte multe cadouri, in general de la public si asta ma face cel mai fericit. M-a impresionat faptul ca o doamna mi-a daruit pe scena un brad impodobit, o alta mi-a daruit o inimoara, am mai primit o sampanie veche de 20 de ani... Primesc foarte multa dragoste din partea oamenilor. Poate ca obiectele pe care mi le daruiesc ei, din punct de vedere material nu valoreaza mult, insa pentru sufletul meu reprezinta adevarate comori...
de Mirabela Gucea - 4976 afisari
 
         
 
3.0 - 4252 voturi