Cristina Turcu Preda: "Sunt un om implinit"

Adaugata 2011-09-28, la ora 15:57:59
Cristina Turcu Preda: Cristina Turcu Preda, interpreta de muzica populara din Muntenia, a scos pe piata sase albume: "Alergi omule in viata" (cel mai recent), "Petrece-ti omule viata", "Cine e barbat, barbat", "Muzica e viata mea", "Viata, viata", "Canta lautare, canta". Artista a castigat saptamana aceasta premiul  VIP la categoria Arta Populara, pentru dragostea si admiratia pe care le acorda cantecului popular. Am profitat de aceasta ocazie pentru a afla ce planuri mai are vedeta, care este starea ei de spirit, ce mai este nou in viata ei si ce isi mai doreste. 

Ce sentimente v-au incercat cand ati primit premiul VIP?
Este o mare onoare pentru mine pentru ca am fost nominalizata si premiata. VIP este o revista impartiala care imi place foarte mult. M-au incercat foarte multe sentimete, pentru ca m-am aflat aici printre foarte multe nume sonore din teatru, muzica, film si e normal ca emotiile sa fie pe masura.

Va considerati un om implinit?
Eu in general nu am fost multumita de mine si vreau din ce in ce mai mult. Fac tot posibilul ca sa muncesc mai mult, sa aduc un repertoriu nou celor care ma iubesc, sa compun cantece frumoase pentru publicul meu. Cu toate acestea pot spune ca simt ca sunt un om implinit.

Ce mai este nou in viata dumneavoastra?
Anul trecut am terminat, pe langa aceasta cariera pe care eu am imbratisat-o de foarte mica si care m-a insotit toata viata, Facultatea de Drept, iar acum urmez masterul la SRI, la Siguranta Nationala. La anul voi mai aduce ceva nou in cariera mea muzicala. Anul acesta deja am scos cel de-al cinsprezecelea album discografic "Alergi omule o viata", care, spre multumirea mea, a trecut testul publicului. 

Ce mai face fiica dumneavoastra?
Fiica mea este boboaca la liceul la Pitesti, are 15 ani si ii place muzica, insa nu as dori sa imi calce pe urme pentru ca aceasta meserie este foarte grea. Imi pare bine ca se indreapta catre studiile umaniste, dar nu i-as insufla pasiunea pentru muzica, in plus este  prea mica pentru a-si alege deja cariera.

Ce altceva va mai doriti?
Imi mai doresc doar sanatate. Cand esti sanatos, celelate lucruri vin de la sine. Mi-as dori sa stau mai mult in preajma familiei, pentru ca sunt mai mult plecata. De asemenea, mi-as dori ca publicul sa fie mereu asa cum este acum, sa nu se schimbe. Daca as multumi cuiva pentru ceea ce sunt astazi, as multumi mamei mele pentru ca mi-a dat viata, bunului Dumnezeu care mi-a dat glas si nu in ultimul rand publicului spectator care a investit in mine dragoste, incredere si speranta.
de Claudia Cotici - 8301 afisari
 
         
 
3.0 - 5911 voturi