Sandu Pop: "Mi-as fi dorit sa joc alaturi de Octavian Cotescu"

Adaugata 2011-08-01, la ora 11:02:43
Sandu Pop: "Mi-as fi dorit sa joc alaturi de Octavian Cotescu" Sandu Pop sau Varui' Sandel, asa cum este el cunoscut, e actor al Teatrului de Comedie din Bucuresti. Mereu glumet, cu o energie debordanta si intotdeauna cu zambetul pe buze, Sandu Pop ne-a acordat un interviu in care ne-a vorbit despre amintirile din perioada adolescentei, dar si despre regretul sau cel mai mare...

Care este cea mai frumoasa amintire din perioada adolescentei?

Cea mai frumoasa perioada a fost in timpul liceului, in clasa a XI-a, pentru ca aveam mai multa libertate decat colegii mei. Parintii mei erau departe, iar eu stateam in camin, lucru care era un avantaj. Aveam foarte multi prieteni, alaturi de care ieseam si ne distram. Cred ca acea perioada a fost mai frumoasa decat studentia.

Acceptati si roluri mici de figuratie?
Am refuzat cateva, insa doar din cauza timpului, nu pentru ca era rolul mic sau din cauza ca nu-l puteam interpreta. Este adevarat ca, atunci cand esti la inceputul carierei si joci pe scena teatrului, normal este sa interpretezi orice ce ti se da. Lucrurile importante ies bine atunci cand ai material; daca nu ai, nu poti face mare lucru. Adevarul este ca refuzi roluri de figuratie pentru ca nu iti vine sa renunti la treburile tale doar pentru a-l interpreta.

Alaturi de care mari actori romani nu ati avut sansa sa jucati, desi v-ati dorit asta?
Mi-as fi dorit sa joc alaturi de Gheorghe Constantin, Octavian Cotescu. Eram student cand ei erau pe scena si-i admiram foarte mult. Insa mai tarziu, Dumnezeu m-a ajutat sa apar alaturi de nume mari ale scenei romanesti, cum ar fi Stefan Iordache, Horatiu Malaele. De la ei inveti ce inseamna meseria adevarata si ce inseamna artistul adevarat.

Care este regretul dvs. cel mai mare?
Cel mai mare regret este ca parintii meu nu mai sunt, sa ma vada jucand.

Daca ar fi sa o luati de la capat, ati alege aceeasi meserie?
As face acelasi lucru, pentru ca, vorba lui Alexandru Tocilescu: "Cand da Dumnezeu talent de genul acesta, nu-l ofera urmatoarei generatii, din tata in fiu, ci o data la 10-15 generatii". 

Caracterizati-va in cateva cuvinte...
Sunt intelegator cu oamenii. Mai sunt foarte imprastiat, dezordonat, deloc punctual si... imi place sa traiesc.

Cum va petreceti timpul cu familia?
Mergem la film atunci cand baietelul meu, in varsta de doi ani, ne da voie si nu e nervos, pentru ca in acel moment nu mai pleaca nimeni de langa el. Uneori jucam carti, iesim in parc sau mergem in vizita la prieteni. 
de Livia Lixandru - 6413 afisari
 
         
 
3.0 - 5465 voturi