Mihai Traistariu: Vreau sa am 12 copii, pentru fiecare zodie in parte

Adaugata 2011-08-16, la ora 13:05:28
Mihai Traistariu: Vreau sa am 12 copii, pentru fiecare zodie in parte Pe artistul Mihai Traistariu l-am intalnit recent la Festivalul de la Mangalia 2011, care a inceput pe data de 10 august. Acesta a sustinut un mic recital, interpretand cele mai cunoscute piese ale sale, printre care si "Tornero", care i-a adus locul al IV-lea la Eurovision in 2006. La final, acesta a declarat in fata a sute de spectatori ca se pregateste sa concureze din nou si vrea ca de data aceasta data sa obtina locul I pentru Romania. 

Cand te casatoresti?
Ma voi insura cat de curand, am o relatie stabila de trei ani si asteptam momentul potrivit!

Ce ne poti spune despre viitoarea sotie?
Sotia mea este in Las Vegas si va ramane acolo pana in septembrie. Face un curs de kinetoterapeut. Este cazata la un hotel de cinci stele si invata sa faca masaj.

Si tie cate masaje iti face?
Niciunul, pentru ca vine obosita de la munca si nu vreau sa o stresez. 

Si copii?
Vreau sa fac multi copii, dar sper ca Dumnezeu sa imi dea macar doi. La tatal meu in familie au fost zece copii, iar la mama 15. Noi suntem patru frati si automat gena se mosteneste. Eu as vrea 12 copii, pentru fiecare zodie cate unul. 

Ce noutati muzicale aduci?
Am facut o piesa hip-hop cu trupa Paranoia. Baietii mi-au cerut sa colaborez cu ei. Melodia este gata, va apare in luna septembrie. Pentru a fi mai convingator in aceasta colaborare ma voi tunde la zero. 

Mai ai probleme cu vocea?

Lumea trebuie sa intelega ca nu este nimic grav. Nu am nicio boala, doar ca inca ragusesc si nu am gasit pana acum niciun leac la asta. Ma voi duce la Viena sa ma consulte un specialist. 

Spuneai ca iti vei deschide un post de televiziune. Ce se mai aude?
Mai dureaza inca vreo doi ani pana se va realiza acest proiect pentru ca vreau sa accesez fonduri europene si dureaza cativa ani pana primesc aprobarea. Dupa aceea banii vor fi virati in banca, trei sferturi din suma o voi primi din aceste fonduri. 

Cate afaceri mai ai in momentul de fata?
Mi-am inchis un salon de infrumusetare si un supermarket. In prezent, am ramas doar cu firma de taxi si studioul de inregistrare de la malul marii. 

Ai afirmat ca vrei sa mai participi la Eurovision?
Da, si vreau sa obtin primul loc in top. Acum sunt in faza in care colaborez cu mai multi compozitori si astept sa vad care este cea mai buna piesa. Totodata, lansez si o invitatie: toti compozitorii sa apeleze la mine! 
de Mirabela Gucea - 7091 afisari
 
         
 
3.0 - 5383 voturi