Bogdan Dumitrache: "Sunt rodul mamei, partenerul sotiei si modelul copilului"

Adaugata 2013-03-15, la ora 15:53:42
Bogdan Dumitrache: Pe Bogdan Dumitrache, alias Boogie, majoritatea cinefililor il cunosc din rolurile memorabile pe care le-a interpretat in filmele tinerilor regizori romani, dintre care amintim productia ”Trafic”. Bogdan a devenit cunoscut publicului larg si gratie rolului din serialul HBO ”In deriva”, dar celebritatea i-a adus-o, fara indoiala, personajul din filmul „Pozitia copilului”, castigatorul trofeului Ursul de Aur la Berlin.
Pentru ca ne aflam in luna martie, luna femeilor, revista VIP l-a provocat pe Bogdan la o discutie despre dragoste, mama si frumusete…

"Din dragoste cu cele mai bune intentii", rolul lui Alex, un fiu mai nevrotic, ti-a adus premiul pentru interpretare la Locarno. Iata ca anul acesta, rolul lui Barbu, alt tanar dificil, a insemnat Ursul de Aur alaturi de echipa filmului "Pozitia copilului"... Cum a fost a fost in realitate relatia lui Bogdan Dumitrache cu mama sa?
Mama, care din pacate nu mai este, era un om cald si impaciuitor. Incerca mereu sa-mi faca toate poftele si sa ma rasfete cum putea ea mai mult. Iar cand ma mai certam cu tata ea era cea care aplana conflictele si ne impaca pe toti.

Esti tatic. Cum ai reactiona daca copilul tau te-ar injura vreodata?
Nu stiu, este foarte greu sa iti imaginezi o astfel de situatie. Cred insa ca lucrurile astea nu se intampla din senin, nu se apuca nimeni asa dintr-o data sa-si injure parintii. Astfel de apucaturi sunt rodul unor experiente anterioare, sunt rodul unei educatii defectuoase, sufocante. Eu sper sa fiu un tata bun si echilibrat pentru copilul meu si sa nu ajungem niciodata in situatii limita. Imi doresc sa fiu acolo pentru ea, atunci cand are nevoie, fara sa o sufoc cu dragostea mea si cu dorinta de a o proteja.

Cu ce se deosebeste dragostea de mama fata de cea a iubitei (sotiei)? In ce fel iubeste una, in ce fel te iubeste cealalta?
Depinde de mama si de iubita. Mama iubeste total si e capabila sa ierte orice, pe cand la iubita lucrurile sunt putin diferite. Si asa si trebuie sa fie pentru ca altfel daca ai o iubita care te iubeste ca o mama este ceva putred acolo.

Care sunt cele trei femei care ti-au influentat viata si cum?
Constanta - mama; Oana-sotia; Mara-fiica. Sunt rodul mamei mele, partenerul sotiei mele si modelul copilului meu.

de Edith Alexa - 5775 afisari
 
         
 
3.0 - 5219 voturi