"Nu am regrete"

Adaugata 2011-04-11, la ora 09:43:04
"Nu am regrete" Sfarsitul lui 2010 i-a adus recunoastere profesionala, iar pe plan personal, odata cu sarcina, implinirea ca femeie. Actria Catalina Grama, cunoscuta drept Jojo, a castigat o distinctie pentru harul ei comic si are un rol in filmul "Nasa". Astfel ca, asa cum spune si ea, se afla in cea mai frumoasa perioada a vietii sale.

Care a fost cel mai dificil moment din viata ta?
Au existat si astfel de momente... Fac parte din viata insa. Cred ca cele mai dificile sunt acelea in care ii pierdem pe cei dragi. Cu toate acestea trebuie sa mergem mereu mai departe. Ca in melodia lui Freddy Mercury, "Show must go on"... La fel si viata!

Ai refuzat vreodata propunerea de a juca intr-o telenovela romaneasca?  
Nu pot avea mai multe proiecte de televiziune in acelasi timp. Nu ar fi corect fata de niciunul dintre ele... Alte proiecte nu au fost posibile in aceasta perioada.

Te-ai simtit vreodata complexata? 
Nesiguranta nu aduce nimic bun. Trebuie sa fii puternic si pozitiv in tot ceea ce faci ca sa reusesti sa capeti un tip de echilibru. Cu totii avem astfel de momente uneori. Important este sa invatam sa le depasim cat mai repede, privind partea plina a paharului. Fara nesiguranta nu poti invata cum sa fii sigur pe tine. Fara noapte, nu am aprecia la fel de mult lumina. Totul trebuie privit pana la urma ca o lectie de viata. Important este ca atunci cand faci bilantul sa ai mai multe plusuri decat minusuri.

Care este relatia cu colegii de la Divertis?
Am o relatie buna cu toti colegii mei actori cu care am lucrat. Evident ca exista uneori o energie speciala care se creeaza intre doi parteneri de joc. Cateodata aceasta apare, alteori nu. Poti avea un partener de scena cu care sa rezonezi intr-o clipa anume si altadata acesta minune sa nu se mai intample. Nu exista o explicatie coerenta aici. E o zona misterioasa, la fel ca Triunghiul Bermudelor.

Ai vreun regret?
Nu am regrete. A privi peste umar atunci cand trebuie sa mergi inainte este o pierdere inutila de energie. Prezentul ne-a fost dat ca sa ne bucuram de el. Ancorati intre trecut si viitor uneori uitam ca cel mai mare dar pe care l-am primit vreodata este clipa de fata.
de Livia Lixandru - 6652 afisari
 
         
 
3.0 - 5876 voturi