"Unul din "pacatele" mele este "bananaitul" prin magazine"

Adaugata 2008-09-08, la ora 16:23:42
"Unul din "pacatele" mele este "bananaitul" prin magazine" Povesteste-ne despre proiectele profesionale in care te-ai implicat in ultimul timp.
Acum pregatesc la Teatrul National de Opereta reluarea spectacolelor din stagiunea trecuta: Un bufon la Venetia, Cabaret, Broadway-Bucuresti.  Vor fi si premiere in stagiunea care incepe, dar despre fiecare in parte, la momentul potrivit. Continui proiectul inceput in luna martie cu noua trupa pe care am infiintat-o, o intalnire a tarafului  romanesc cu traditia cubaneza, o initiativa indrazneata si riscanta, dar care a atras dupa sine multe evenimente.

 


Ti s-a propus pana acum sa joci in telenovele? Ai accepta?

E riscant sa dai raspunsuri categorice la intrebarea asta. Telenovela este un gen blamat de multi profesionisti din arta spectacolului si a filmului, dar si de un mare segment de public mai pretentios, mai cultivat, care respinge productiile facile, siropoase si frivole. Cateva televiziuni, mai exact Antena 1, dar mai ales trustul Media Pro (nu lucrez la ei, deci pot sa-i apreciez fara a fi acuzata de subiectivism), au reusit un fenomen cu cele doua productii. Iar daca ai in distributie actori giganti precum Dinica, Moraru, Florina Cercel, Florin Zamfirescu si te bucuri de exceptional prestatie a lui Gheorghe Visu si a lui Carmen Tanase, nu poti spune decat ca prejudecatile pot fi oricand rasturnate si ca "omul sfinteste locul si productia TV". Am jucat si eu in televiziune alaturi de Victor Rebengiuc si Malaele in regia lui Andrei Zinca la productia serialului La Urgenta. Proiectul avea calitate tot datorita interpretilor, dar si echipei excceptionale de la toate compartimentele. Cand nu apar interese colaterale si la la noi pot fi concepute filme, productii tv de calitate.

Vara este pe sfarsite...ai reusit sa pleci in vacant sau ai fost  ocupata cu proiectele profesionale?
Am reusit sa stau in Spania o saptamana din cele doua propuse. A fost prima vacanta dupa foarte multa vreme.

Care este lucrul pe care l-ai facut si de care esti cea mai mandra in viata asta?
Faptul ca am facut mereu ceea ce am simtit. Incepand de la cariera si terminand cu viata particulara. Si mai sunt mandra ca am botezat un copil, o fetita care va merge la scoala anul acesta.

Care este artistul tau preferat din muzica romaneasca?
Am multi oameni pe care ii admir. Si actori si cantareti. Cand prezentam emisiunea de la Antena 1, "Cei mai frumosi ani" incercam impreuna cu producatorii sa aducem in fata oamenilor oameni cu adevarat valorosi din domeniul artistic pe care tavalugul tranzitiei i-a expulzat nedrept de pe micile ecrane. Sunt de-a dreptul gretoase necroloagele din ziua disparitiei unui artist important, artist pe care daca l-ai propune ca invitat in una din emisiuni in timpul vietii, ti s-ar raspunde cinic ca nu face audienta. Suntem insa violent confruntati cu aparitiile de prost gust ale cine stie carei pricepute in materie de nimicuri care ne da sfaturi "pertinente" despre ce si "cumuri" care nu privesc pe nimeni. 

Te consideri o "fashion victim"?
"Fashion victim" nu sunt categoric. Preocupata de tendinte, de ceea ce tine de zona estetica, da. Pierd mult timp prin magazine, calatoresc mult si unul din "pacatele" mele este "bananaitul" prin magazine. Urmaresc revistele de moda, mai ales pe cele din afara.

de Ilinca Ionescu - 6708 afisari
 
         
 
3.0 - 5456 voturi