"Preocuparea mea principala este o carte biografica"

Adaugata 2010-03-08, la ora 07:33:14
"Preocuparea mea principala este o carte biografica" Ce surprize muzicale mai pregatiti celor care va iubesc?
Ultimul meu album a aparut anul trecut, insa nu obisnuiesc sa lansez cate un album in fiecare an, si asta pentru ca vreau sa imi fac treaba cat mai bine. Nu stiu cand voi lansa urmatorul material discografic. Anul acesta ma ocup doar de spectacole.
Cum merg concertele in aceasta perioada?
Destul de prost, din cauza faptului ca traversam o perioada economica nefasta, inclusiv pentru noi, artistii. Eu sper sa treaca mai repede. Este destul de greu. In plus, acum suntem in Postul Pastelui, iar petrecerile private s-au cam rarit.
Ce alte proiecte mai aveti?
In prezent, preocuparea mea principala este o carte biografica. Imi ocup timpul documentandu-ma cat mai bine pentru acest volum. Sper sa fie gata pana la sfarsitul anului. Cred ca viata mea de pana acum a fost atat de strans legata de cant, incat mi-a dominat existenta.
Care este locul unde va doriti sa ajungeti cel mai des?
Acolo unde am crescut, in Bihor. Locul unde am copilarit este cel mai aproape de sufletul meu, acolo ma relaxez si imi adun gandurile. Din pacate nu ajung prea des, asa cum mi-as dori. Un alt loc drag sufletului meu este in Arges, unde am o casa. Din fericire, acolo merg mai des.
Ce vedeta autohtona va este si buna prietena?
Prietena mea de suflet este Floarea Calota. Ea a fost langa mine si in clipele frumoase si in cele mai putin frumoase.
de Livia Lixandru - 2807 afisari
 
         
 
3.0 - 3033 voturi