"Preferam muzica de petrecere pentru ca este mai banoasa!"

Adaugata 2010-01-18, la ora 08:09:34
"Preferam muzica de petrecere pentru ca este mai banoasa!" Unde v-ati petrecut vacanta?
Am fost impreuna cu familia, timp de 10 zile, in Germania si in Austria. Am petrecut doua zile la Viena si ne-am bucurat cand am vazut ca ninge. Insa la Munchen a fost atat de frig si a nins atat de mult, incat ne-a fost teama ca nu vom mai putea ajunge inapoi acasa. Dar a fost o vacanta frumoasa mai ales ca ne-am intors cu masina “blindata” de diverse cumparaturi si foarte multe haine, achizitionate de la toate magazinele care ne-au iesit in cale. Apoi, am facut foarte multe fotografii, la Viena inca s-a pastrat decorul sarbatorilor de iarna si seara totul este iluminat de candelabre imense. Recomand tuturor sa viziteze Palatul Scholszbrun.

Ati avut parte si de evenimente neplacute in aceasta vacanta?
Noi ne-am pregatit cu mult timp inainte de aceasta calatorie, documentandu-ne de pe internet in ce priveste restaurantele, obiectivele ce merita vizitate si totul a decurs conform planului. Deasemeni, am discutat si cu niste prieteni care erau familiarizati cu aceste orase. Din fericire, nu au fost astfel de evenimente. Am fost in toate mall-urile posibile, pot spune ca ne-am relaxat. In schimb, am ajuns extenuate din punct de vedere fizic, caci eram plecate de dimineata pana noaptea.

Care a fost cea mai frumoasa destinatie de vacanta?
Pentru noi toate au fost frumoase, atata timp cat ne-am putut intoarce acasa cu bagajele plinde de suveniruri si haine. Ne place mult in Europa si de fiecare data mergem cu masina pentru a vizita fiecare coltisor in parte. Preferam sa ocolim zborul cu avionul, ne este teama de turbulente.
Ne plac si destinatiile exotice, am fost in Dubai de doua ori, am fost in Antalya, mai ales ca distanta este relativ scurta si nu trebuie sa calatorim cu avionul.

Ce va asteapta la intoarcerea din vacanta?
Foarte multa treaba. Vom lansa al treilea single filmat in Antalya, pregatim albumul de muzica machedoneasca si nu in ultimul rand ne pregatim sa cantam la nunti si botezuri, pentru ca am iesit din post.

Ce v-a determinat sa schimbati registrul si sa cantati muzica de petrecere?
Am descoperit ca ne place mult mai mult si, tot timpul cat am fost pe scena, am fost intr-o permanenta schimbare, cautare, ajungand de la refrenele slow-pop precum “Plangeam cand ii vedeam impreuna” la muzica greceasca si, mai nou, lautareasca, de petrecere.
Am ajuns la acest stil de muzica pentru ca are mare priza la public si, de ce sa nu recunoastem, este si unul mai banos.
de Mirabela Gucea - 4288 afisari
 
         
 
3.0 - 3106 voturi