"Nu stiam ce sa mai fac sa ii atrag atentia"

Adaugata 2010-09-13, la ora 07:39:33
"Nu stiam ce sa mai fac sa ii atrag atentia" Exoticul solist al formatiei Alb Negru, Kamara, este o persoana extrem de profunda si constiincioasa. Asa a fost de mic, mai ales in ceea ce priveste iubirea. Asa a ramas si acum...
Cand te-ai indragostit prima oara?
Se intampla in Guineea Franceza, aveam 14 ani si m-am indragostit de o fata de 16 ani, pe nume Kadiatu, cu care eram in aceeasi clasa. Era superba si imi aduc aminte ca ma uitam cu orele la ea, cand se preda eu nu scriam nimic, toata ziua o priveam, atat de mult incat nici nu mai stiam ce ora era, ce curs aveam, nici nu observam cand se schimbau profesorii. Mie imi placeau foarte mult filmele indiene si imi tot imaginam cum stateam pe un camp si ii cantam. Din pacate, totul se petrecea doar in mintea mea, pentru ca ea nici nu ma observa!
Cum ai reusit sa ii atragi atentia?
Intr-un final si-a dat seama si mi-a zis: “Kamara, astazi sunt in mainile tale, pentru ca mi-am uitat banii acasa si trebuie sa imi iau micul dejun”. Atat mi-a trebuit: trei luni i-am luat micul dejun fara sa-mi ceara.
Intr-o zi am urmarit-o, urcat intr-un copac. Eram imbracat in costum de ninja, aveam si o sabie si voiam sa ma duc sa o sperii si apoi sa ma duc sa ma schimb si sa ma fac ca o protejez de raufacatori. Nu stiam ce sa mai fac ca sa ii atrag atentia. Pana la urma, m-am ras in cap ca sa ii atrag atentia. N-a mers nici cu asta, pana cand a venit sa imi ceara iar micul dejun.
Te simteai folosit?
Nu era o profitoare. Am fost si la ea acasa intr-o zi cand ploua. Imi placea asa de mult incat mi-era si jena sa bat la usa. Si stateam asa in usa, cu apa ajunsa pana la genunchi. A iesit unchiul ei si m-a vazut: “Ce faci aici?” Am venit sa o vad. Intra si... ud leaorca si timid... am intrat!”
Ai reusit sa o faci iubita ta?
Asa s-a intamplat timp de doi ani. Intr-o zi am vazut-o cu un baiat de la liceu, eu doar o ajutam la examene. Eram baiat destept, dar nu mai invatam deloc, pentru ca stateam cu gandul numai la ea. Din cauza asta am repetat clasa a VIII-a. Mi-a fost invatatura de minte pentru ca am pierdut-o si pe ea, si incrierea la liceu. Atunci m-am motivat si am zis ca trebuie sa fac ceva sa recuperez. De atunci am fost tot timpul primul din clasa pana cand am terminat scoala. Cand a implinit 18 ani, a plecat in Maroc, unde s-a casatorit si a facut un copil. Dupa patru ani, am intalnit o fata care ii semana perfect si m-am indragosti de ea. Cu toate ca eu terminasem scoala, ma duceam in fiecare zi numai sa o vad. Odata, trebuia sa adune toate frunzele cu grebla din curtea scolii si m-am oferit sa fac eu asta in locul ei. Intr-un final, nu am ramas nici cu ea pentru ca de data esta eu eram cel care avea sa plece din tara: in Romania. Acum imi aduc aminte cu placere de vechile iubiri...
de Livia Lixandru - 3290 afisari
 
         
 
3.0 - 3567 voturi