"Mi-as dori sa prezint o emisiune de divertisment"

Adaugata 2010-04-19, la ora 07:21:33
"Mi-as dori sa prezint o emisiune de divertisment" Cum este Simona Patruleasa dincolo de lumina reflectoarelor?
Un om normal, cu bune si cu rele, care traieste o viata linistita.
Care ti se pare cea mai antipatica aparitie de la TV?
Nu sunt genul radical sa pun etichete de genul tu esti bun, tu esti rau. Stiu ce inseamna sa muncesti si sa te straduiesti sa faci ceva bine, chiar daca, uneori, unora nu le iese. Nu pot cataloga pe cineva doar pentru ca nu mi-a placut intr-o anumita ipostaza, cu atat mai putin daca l-am vazut doar pe ecranul televizorului si nu am avut ocazia sa-l cunosc si personal.
Ce te impresioneaza cel mai mult?
Ma impresionaeaza personalitatile de altadata, regi, regine carora mi-as fi dorit sa le pot face portretele.
Care a fost primul lucru care te-a facut sa iti doresti sa pictezi?
Imboldul a venit cand am mers cu o prietena care dorea sa se inscrie la scoala de arta. De fapt, a fost o dorinta pe care o aveam inca din copilarie dar pe care nu am avut ocazia sa mi-o exploatez. Inspiratia mea se duce catre omul care m-a facut sa indragesc aceasta arta. Asa cum am mai povestit, am crescut in compania unui pictor care ne era vecin si langa care petreceam ore in sir, admirand ceea ce face. Am ramas cu nostalgia momentelor de atunci, ca nu mi-am cumparat un sevalet si nu m-am ocupat de pictura. M-am inscris si eu la scoala de arta si asa mi-am mai indeplinit un vis din copilarie.
Care este cea mai mare teama a ta?
Sa pierd persoane dragi.
Ce inseamna televiziunea pentru tine?
Este un loc in care pot sa ma simt in elemental meu, un loc plin de energie si dinamism. Imi place sa fiu la zi cu tot ceea ce se intampla, chiar inaintea altora, sa simt adrenalina directului. E un domeniu in care nu ai cum sa te plictisesti, nu te poti plafona, totul este dinamic.
Te vezi in postura de a prezenta o emisiune de divertisment?
Da, dar depinde de format, trebuie sa ma simt confortabil cu el, sa fie ceva interesant, sa-mi dea posibiliatea sa ma implic in tot ceea ce inseamna realizarea ei, nu doar prezentarea. Insa mi-as dori sa prezint o emisiune de divertisment.
de Livia Lixandru - 3573 afisari
 
         
 
3.0 - 3737 voturi