"Ma lupt in continuare cu Fata lui tata!"

Adaugata 2010-05-03, la ora 16:07:49
"Ma lupt in continuare cu Fata lui tata!" In ultima prioada, Gabriel Coveseanu a interpretat divese roluri pentru cei mici. Ultimul personaj in pielea caruia a trebuit sa se transpuna a fost Charile Chaplin. Despre toate acestea si nu numai vezi putea afla in cele ce urmeaza.
Cate ore de repetitii au fost necesare pentru acest rol?
S-a intamplat cu ocazia lansarii unui nou cabinet stomatologic pentru copii, iar eu am intrat pentru cateva ore in pielea personajului care a facut istorie in comedie.
Am muncit intens timp de o saptamana, l-am studiat si am incercat sa il imit pe Chaplin. Trebuie sa recunosc ca a fost greu sa invat miscarile si gesturile lui intr-un timp atat de scurt. A fost o provocare pentru mine si m-am bucurat sa vad ca publicul a reactionat pozitiv la aparitia mea. Oamenii m-au felicitat si a fost usor sa ma comport ca Charile Chaplin pana la sfarsitul evenimentului.
Ce program ati avut cu ocazia zilei de 1 Mai?
Aveam planuri sa plec la munte impreuna cu familia, la niste rude. Vroiam sa il scot pe Bogdanel la iarba verde, sa ne relaxam. Din pacate nu am mai reusit si am ramas in Bucuresti. Noroc cu sarbatorile astea ca ne ajuta sa ne petrecem momentele importante in familie pentru ca, din pacate, avem din ce in ce mai putin timp sa fim impreuna.  
Ce noutati pregatiti pentru publicul care va apreciaza?
Of, toate-s vechi si noua toate. In afara de munca la Teatrul Ion Creanga, ma
de Mirabela Gucea - 3886 afisari
 
         
 
3.0 - 4305 voturi