"Ibiza - insula care respira sunete, litoralul nostru - dezastru!"

Adaugata 2008-07-28, la ora 09:26:25
"Ibiza - insula care respira sunete, litoralul nostru - dezastru!" Ce mai faci Wanda, cum iti petreci vara?
As vrea sa spun ca ,,imi petrec vara”...insa de data asta este cu totul diferit. Mai putina distractie si multa, foarte multa munca. Mai am trei ore(raspund la interviu la 5.10 dimineata) si zbor la Paris, unde stau pentru doua zile, ca mai apoi sa merg catre urmatoarea destinatie Londra...si tot asa. Lucrez deja de trei luni la albumul meu.

Ce parere ai de cluburile de pe litoralul romanesc? Putem sa comparam petrecerile de aici cu cele din alte parti ale lumii, cum ar fi Ibiza, Marbela sau Miami? Stiu romanii sa se distreze?
Avem trei destinatii total diferite, oamenii se distreaza, insa nu le pot comenta decat separat: in Miami este cald tot timpul anului, oamenii sunt foarte deschisi si a petrece este un lucru normal.
Marbela este o zona posh in adevaratul sens al cuvantului. Aici pana si media de varsta este alta, shooping'ul este mai scump iar petrecerile sunt cu back to basics pe genul 80's.
Despre Ibiza pot spune foarte multe insa cred ca cel mai important este ca pentru cateva luni bune nimeni nu doarme. Aici insula respira sunete! Cei mai tari DJ-ei ai momentului si clubberi din toata lumea fac legea.
Litoralul nostru este dezastru. Doar dintr-o singura statiune se da ora exacta si aceasta evident este Mamaia.

Stiu ca ca iti place mult sa faci shopping, care sunt lucrurile cele mai recente pe care le-ai achizitionat si de care te-ai atasat?
Imi cumpar foarte multe, nu cred ca am timp sa ma atasez foarte tare de un lucru, insa cred ca cel mai mult acum imi plac cizmele UGG'le si palaria de la Diesel.                                                                                             

Te-ai indragostit...ai o relatie momentan?

Sunt ok.

Care este pentru tine destinatia preferata pentru o vacanta de cinci stele? Pe cine ai lua cu tine in aceasta vacanta?
Niciodata nu am fost adepta tipologiei: daca e vara, mergi la mare, iar daca e iarna, la munte.Vacanta este un lucru foarte important pentru mine deoarece calatoresc foarte mult si de fiecare data traiesc experienta altfel. De cele mai multe ori merg singura, deoarece lucrez, astfel bucurandu-ma de prieteni in toata lumea. Da...5 stele, petrecerea fetelor de 8 Martie. Eu si prietenele mele avem o regula nescrisa, petrecem in fiecare an in alta tara.
de Madalina Muresan - 5219 afisari
 
         
 
3.0 - 2461 voturi