"Dragostea nu este afectata de criza"

Adaugata 2010-01-11, la ora 07:33:05
Expo Ideal Mariaj 2010 este cea mai mare expozitie de nunti din Romania. Aflata la cea de-a cincea editie, Expo Ideal Mariaj a anunat in editia anterioara peste 20.000 de participanti si aproximativ 130 de firme de profil. Suzanne Dobromir, reprezentant Ideal Mariaj, a acceptat sa ne spuna mai multe despre cum se va desfasura evenimentul anul acesta.

Expo Ideal Mariaj se afla la cea de-a V-a editie. Ce presupune de fapt organizarea acestei expozitii?
Revista Ideal Mariaj este organizatorul acestei expozitii. Am dori sa venim in intampinarea dorintelor cititoarelor noastre de a avea posibilitatea vizitarii unui targ facut la standarde europene unde sa isi poata gasi, intr-un ambient placut tot ce le este necesar pentru pregatirea celui mai frumos moment al vietii: nunta lor. Astfel, cel mai mare eveniment de profil de pe piata romaneasca devine locul unde cuplurile tinere si expozantii gasesc impreuna solutia completa pentru marele eveniment. Totul se va reuni aici. De la muzica de nunta, dansul mirilor pana la machiaj. Pentru ca aspiratiile tinerilor legate de actul nuntii s-au modificat in timp, iar astazi sarbatoarea nuntii este un eveniment organizat meticulos cu eforturi deosebite si impact pe masura, Expo Ideal Mariaj vine in intampinarea asteptarilor viitorilor miri cu idei originale, solutii pentru toate bugetele si pentru toate gusturile. Dincolo de stresul si eforturile din spatele organizarii, nunta este un prilej al manifestarii frumosului si bucuriei.

Cum v-a venit ideea acestei expozitii?
Am dorit sa facem o expozitie mai de amploare fata de ce exista in Romania in acea perioada, in singurul spatiu destinat expozitiilor, Romexpo. De cinci ani suntem expozitia cu cei mai multi vizitatori, depasind 20.000 de mii, in numai trei zile.

Prin ce servicii v-ati impus pe piata la inceput?
Ideal Mariaj a fost punctul de pornire acum sase ani, un ghid destinat viitoarelor cupluri, suportul ideal pentru organizarea si planificarea unei nunti.

Ce personalitati vor participa in cadrul evenimentelor de anul acesta?
Vor participa vedete precum Catalin Botezatu, Mihai Albu, Raluca Lazarut, Andreea Raicu, Gina Pistol, Crina Abrudan si multi altii.

Ce le pregatiti anul acesta clientilor dumneavoastra?
Toti vizitatorii vor gasi solutii complete pentru nunta lor, de la accesorii, la muzica si rochii. Vizitatorii vor avea parte de surprize, multe premii, prezentari de moda, mini concerte, lectii de dans, prezentari de machiaj si coafuri. In ziua deschiderii vom avea un eveniment caritabil, cu o prezentare de rochii de mireasa si de seara. Banii vor fi stransi prin licitatia rochiilor donate de creatori romani si prezentate de vedete din tv si muzica.

Cum rezista afacerea dumneavoastra pe timp de criza?
Dragostea nu este afectata de criza. Nunta pentru un cuplu este un eveniment magic. Daca domeniul nostru ar fi afectat de criza intr-un mod serios, ar fi un lucru grav si din punct de vedere uman.

Editia din 2010 propune un eveniment umanitar deosebit, ajutarea unei scoli. Despre ce este vorba?
Am fost la Halloween Charity Ball 2009 organizat de Ovidiu Rom si am fost impresionata de munca depusa de Leslie Hawke si de echipa ei in cadrul campaniei  “de face mare”. Am hotarat sa ajutam in cadrul evenimentului organizat de noi si astfel am “adoptat” o scoala de la Medgidia. In urma Expo Ideal Mariaj de pe 29 ianuarie, cu ajutorul donatorilor nostri, vom putea pune umarul la aceasta cauza extraordinara, de a sustine educatia copiilor saraci.
de Livia Lixandru - 4116 afisari
 
         
 
3.0 - 4473 voturi