"De ziua lui Andrei, ne-am logodit la biserica"

Adaugata 2009-08-31, la ora 07:20:02
"De ziua lui Andrei, ne-am logodit la biserica" De cand a parasit trupa A.S.I.A. si a inceput sa cante cu Dj. Rynno, Sylviei ii merge din ce in ce mai bine pe plan profesional. In urma cu putin timp interpreta a primit propunerea din partea unei case de productie de la Hollywood, de a-i  folosi hiturile "Huska" si "Depp"ca si coloana sonora a unui film. De curand, cantareata a primit si propunerea de a concerta in Anglia.

In ce proiecte muzicale mai esti implicata tu si Dj. Rynno in prezent?
In primul rand, am terminat cu festivalul de la Callatis, pentru care m-am pregatit intens si acum urmeaza ca in toamna sa scot un nou album. Am terminat piesa <Breathe again> si urmeaza si un videoclip al piesei. In aceasta vara o sa facem si un concurs de remixari. Apoi asteptam sa se deschida cluburile din Bucuresti. In aceasta vara am stat mai mult la mare si foarte putin in Bucuresti.


Spune-ne despre propunerea de a canta pentru Tara Reid...
Am observat ca in presa s-a dat o informatie gresita pana acum. De fapt, noua ni s-a propus ca doua dintre piesele noastre, “Huska” si “Deep”, sa fie folosite pe coloana sonora a filmului in care va juca Tara Reid. Insa nu s-a concretizat pana acum. Am fost onorati de aceasta propunere, o consider ca pe o recunoastere a muncii noastre si sper ca pana la urma sa fie ceva sigur...


Ati primit propuneri pentru a concerta si in afara tarii?
Da, sigur. Chiar zilele trecute am primit o propunere de a concerta in Anglia in luna septembrie. Nu am semnat nimic inca, dar asteptam telefon de la cei de acolo, chiar saptamana ce vine. Vom accepta cu bucurie...

Cum va petreceti timpul liber, tu si Andrei?
In ultima vreme, am fost destul de ocupati. In vara asta, Andrei a mers cu mine pe la concerte mai tot timpul. Printre picaturi, mai reuseam sa facem si plaja, iar seara dupa concert, ne plimbam pe faleza, sau ne mai intalneam cu prietenii.

Unde va veti petrece urmatoarea vacanta?
Cred ca urmatoarea vacanta va fi in decembrie. Imi doresc foarte mult sa ajung la Cheile Bicazului. Acolo nu am fost decat in trecere, acum vreau sa ajung sa vizitez toata zona. Anul acesta nu mai plecam in afara, poate la anul.

Ai accepta provocarea de a juca intr-o telenovela?
Pot sa spun ca am ajuns la o etapa la care as putea sa accept un rol. Am avut cateva propuneri, dar nu s-a concretizat nimic, nu am mai fost contactata.

Cand te vom vedea in postura de mamica?
In primavara vom termina casa, iar pana in vara cu siguranta ne vom muta in ea. Apoi imi doresc sa facem nunta si dupa aceea ma voi gandi si la copil.

Ce iti doresti, fetita sau baiat?
Eu as vrea baiat, Andrei isi doreste fata. Ce vrea Dumnezeu...

Care a fost ultima surpriza pe care ti-a facut-o Andrei?
De fapt, ultima surpriza i-am facut-o eu lui si a fost acum, in august de ziua lui. Am cumparat verighetele si am hotarat ca de ziua lui Andrei sa ne logodim la biserica. Am vrut sa mai parcurgem o etapa. Nu am fost decat noi doi. A fost un moment emotionant.
de Livia Lixandru - 5094 afisari
 
         
 
3.0 - 3489 voturi