Specialisti din strainatate in oncologie pediatrica vor consulta in Romania

Adaugata 2011-07-07, la ora 12:00:10
Specialisti din strainatate in oncologie pediatrica vor consulta in Romania Incepand cu iulie 2011, specialisti din strainatate au acceptat sa vina in Romania, pentru a oferi servicii specializate de diagnostic si tratament pe oncologia pediatrica. Astfel, prof. dr. Nili Peylan-Ramu din Israel, specialist in oncologia pediatrica, a acceptat sa vina o data pe luna la Clinica OncoFort Bucuresti pentru a oferi solutii medicale dedicate copiilor bolnavi de cancer.
Dr. Nili Peylan completeaza lista consultatiilor de "first si second opinion" pe oncologia medicala, inceputa in 2010 de renumitii doctori din Austria, prof. dr. Christoph Zielinski si prof. dr. Thomas Brodowicz. Peste 150 de pacienti acceseaza lunar serviciile medicilor straini, scutind astfel cheltuielile suplimentare cu transportul si cazarea in strainatate. Medicul Nili Peylan are o experienta remarcabila, fiind implicat timp de 30 de ani in proiecte de cercetare in SUA si Israel, totodata a reusit sa coordoneze organizatii mondiale in oncologia pediatrica iar ca medic a activat in cele mai renumite spitale din lume. "Fiecare parinte trebuie sa cunoasca pentru propriul copil toate alternativele terapeutice existente in tara si strainatate. De multe ori se apeleaza la tratamente mai putin eficiente iar cand familia ajunge in strainatate constata ca este mult prea tarziu. Un diagnostic corect si oferit la timp poate oferi premisele pentru vindecare in majoritatea cazurilor de cancer", a spus prof. dr. Nili Peylan-Ramu. 
Conform Asociatiei PAVEL - Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa, 500 de copii romani sunt diagnosticati cu cancer in fiecare an, in prezent existand aproximativ 5.000 de pacienti cu boala in evolutie sau remisiune. 
In Romania, rata vindecarii de cancer este in medie de 30-60%, in functie de specificul bolii. Daca este depistat la timp si tratat corect, cancerul infantil raspunde mai bine la tratament decat cancerul adultilor.

Programari si consiliere online:
Centrul OncoFort - Sediul Central
Str. Traian Popovici (fosta Unitatii), nr. 79-91, sector 3, Bucuresti
www.oncofort.ro, www.gralmedical.ro sau la call center: 021-323.00.00 (02) 
de Rares Pop - 4025 afisari
 
         
 
3.0 - 4837 voturi