Revascularizarea inimii cu ajutorul undelor acustice - CardioFort

Adaugata 2011-03-21, la ora 08:18:35
Revascularizarea inimii cu ajutorul undelor acustice - CardioFort Inima primeste oxigen si substante nutritive prin arterele coronare. In anumite imprejurari, indeosebi cind peretele arterelor se ingroasa, lumenul arterelor se micsoreaza sau se astupa complet. Acest fenomen se produce din cauza procesului ce incepe din tinerete, numit ateroscleroza. Afectiunile cardiace reprezinta principala cauza de deces a romanilor de virsta medie, ateroscleroza fiind una dintre cele mai importante.

Cele mai noi tratamente de revascularizare a inimii
Cu tot tratamentul maximal aplicat bolnavilor cu cardiopatie ischemica, un numar de bolnavi ramin cu angina pectorala (angina refractara), iar la altii angina apare dupa un interval de timp de la aplicarea metodelor clasice de tratament.
Prevalenta anginei refractare:
- 41% din cazurile de angina pectorala tratata farmacologic cu scheme medicamentoase complete, dupa un an de tratament, manifesta recurenta anginei;
- 24-30,3% din pacientii cu by-pass aorto-coronarian au recurenta anginei in primul an de la interventie si 40% din acestia, in primii sase ani;
- dupa PTCA (angioplastia coronariana percutanta transluminala): 25-31% din pacienti au angina la doi ani de la interventie.
Noua metoda de tratament utilizata in cardiologie foloseste undele acustice, cu ajutorul carora circulatia in zonele afectate de boala arterelor coronare este refacuta.

Tratamentul CardioFort
Tratamentul se aplica cu ajutorul unui aparat de ultima generatie, un echipament medical complex in care sint integrate trei aparate:
- electrocardiograf;
- ecocardiograf (ce poate detecta zona in care vascularizatia inimii este deficitara);
- emitator de unde acustice (undele acustice sint dirijate in zona de suferinta a inimii, zona ischemica, unde produc dezvoltarea circulatiei coronariene).

Beneficiile si rezultatele CardioFort
- interventia nu necesita spitalizare;
- interventia nu necesita anestezie;
- timp de tratament redus;
- monitorizarea interventiei in timp real;
- efecte rapide de revascularizare si ameliorare a durerii;
- stimularea formarii de noi vase de singe (angiogeneza);
- imbunatatirea anginei pectorale si a functiei cardiace;
- imbunatatirea capacitatii de efort;
- imbunatatirea calitatii vietii.
Metoda aceasta de tratament nu are efecte secundare (fara durere, fara aritmii, fara embolism arterial etc.). In urma tratamentului se inregistreaza o diminuare a zonei cu irigare deficitara la pacientii:
- cu angina pectorala (durere);
- care nu pot face sau refuza sa faca operatie (by-pass);
- care nu pot sau refuza sa implanteze stenturi;
- la care tratamentul cu medicamente are efecte slabe sau ineficiente.

Gratuitati si reduceri

Tratamentul CardioFort este o premiera in sistemul privat din Romania, atit prin inovatia din domeniu, cit si prin caracterul noninvaziv pe care il are ­interventia.

In perioada 21 martie - 30 aprilie 2011, in cadrul campaniei „Fara ea nu poti iubi“, Gral Medical va ofera o consultatie gratuita la specialistul cardiolog si o reducere de 20% pentru interventia CardioFort si orice investigatie suplimentara necesara pentru intocmirea dosarului de calificare, efectuata la Gral Medical.
Pacientii care au un diagnostic de cardiopatie ischemica pot prezenta analizele si investigatiile efectuate deja (fara a le mai reface).
Mai multe detalii legate de tratamentul revolutionar puteti obtine la Call Center: 021-323.00.00(02), mobil: 0724-242.259 sau online, pe site-ul oficial al companiei: www.gralmedical.ro,
Clinica de Diagnostic Gral Medical - Str. Traian Popovici(fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3, Bucuresti.
de Gral Medical - 7593 afisari
 
         
 
3.0 - 5899 voturi