Ordine & disciplina!

Adaugata 2008-04-28, la ora 10:28:17
Ordine & disciplina! Ce surprize pregateste trupa Sistem pentru fani?
Imediat dupa Sarbatorile de Paste se va lansa videoclipul single-ului "Atingerea ta". Este un videoclip "la inaltime", la propriu si la figurat. Adica l-am filmat undeva, pe un hotel, pe la etajul 15 - era frig si ne rugam sa nu ploua, ca se ducea toata filmarea - si un videoclip cu care ne mandrim, pentru ca a iesit pe masura eforturilor. E in stilul SISTEM.
Apoi, vom incepe doua turnee. Avem multe solicitari de concerte. Presimt ca si aceasta vara va fi incarcata.
Te consideri un ecologist convins?
Tocmai s-a incheiat SISTEM - Turneu de reciclare, un proiect frumos, care a facut cunoscut faptul ca ma preocupa soarta planetei. Toti ma intreaba acum cat de ecologist sunt, de unde aceste inclinatii, zilnic mi se cer bani pentru cauze mai mult sau mai putin umanitare. Preocuparea mea nu e noua, doar a fost facuta publica prin acest turneu, sustinut de Borsec. Eu cred ca daca esti ecologist, esti in tot ceea ce faci. Uneori e nevoie de astfel de turnee, ca sa deschizi ochii mai multor oameni. Asadar, sigur ca Sistem si cu mine vom continua sa fim preocupati de mediu, indiferent ca facem acest lucru public sau nu.
Proiecte personale in viitorul apropiat?
Am anuntat deja din primavara ca vreau sa ma intorc, macar ocazional, la muzica clasica. Ma tin de cuvant, nu numai in timpul meu liber, cand exersez. Pe 10 octombrie voi avea un recital la Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.
Pregatesc, impreuna cu colegii de la Star Management, a doua editie a concursului de compozitie Battle of Songs, care trebuie sa fie si mai tare!
Ocazional particip la raliu, in calitate de copilot, dar sper ca lucrurile se vor schimba, pentru ca m-am hotarat sa fac scoala de pilotaj in vara asta. Mi-as dori sa am mai mult timp liber, pentru toate lucrurile care imi plac, pentru oamenii la care tin, pentru viata de familie...
Cum vezi tu o societate "ideala" in 10 cuvinte?
Discipilina, ordine, simt civic, zambet, respect reciproc, cultura, fair-play, mai multa munca. Mai mult de zece....
In ce alta tara  ti-ar placea sa locuiesti?
Desi am calatorit in foarte multe tari - am fost la festivalul berii in Germania, am facut scufundari in Turcia......., de fiecare data m-am intors cu placere in Romania.
Cum sarbatoresti Pastele?
In Spania, la Festivalul Vinului de la Rioha!
Tii la traditiile specifice acestei sarbatori?
Am facut de cateva ori Pastele in Bucovina. Acolo se respecta traditiile si sensul lor. Da, asa imi plac. Nu sunt de acord cu sarbatorile lipsite de continut, facute din reflex, kitchoase.
Care este motto-ul tau preferat?
Ordine & disciplina!
Cum iti petreci timpul liber. Ce hobby-uri ai?
Imi place pilotajul, cum spuneam si mai devreme. Joc fotbal de cate ori am vreme, imi plac sporturile in general. Merg la cinema, calatoresc mult si am colectii: de cd-uri, de halbe, de magneti, de sepci...
In afara de muzica, ai si alte angajamente?
Da, ma ocup de afaceri. Si nu glumesc deloc! Sunt director general la Star Management, o firma foarte respectata si de succes din industiria muzicala romaneasca. Ma ocup de managementul trupei Sistem. Cand nu sunt in turneu, sunt minimum 8 ore pe zi la birou.
Esti considerat a fi o aparitie placuta si un barbat aratos. Cum faci fata eventualelor avansuri din partea altor femei decat iubita ta?
Nu fac fata :)
de Ilinca Ionescu - 3863 afisari
 
         
 
3.0 - 3532 voturi